![]() |
Možete taj trackID upisati na https://parcelsapp.com/ i sve će vam ispisati gdje je paket.
|
stigli diskovi sa Malla.
Dobiješ mail sa linkom za uplatu, platiš i podigneš na BoxNow. Simple. |
Citiraj:
|
Stigao i meni jučer 500Gb Crucial P3 sa Mall. Made in Mexico.
|
Sve stiglo naruceno :D LP 40pro top :D #temu
|
Meni Magege nikako da dođe. Pogledao sam tracking i kaže "Pošiljka je upućena u pogrešan dostavni centar zbog pogreške prilikom sortiranja.
Centar: OSE Pazin" Zvao sam Overseas, oni naravno ne mogu ništa s ovim tracking brojem, nego im je potreban "njihov". Pa pitam ja žensku preko telefona odakle ću dobiti taj njihov broj, kaže mi od Overseas-a. LOL Ima tko ikakav savjet? |
Meni su par puta, ljudi koji to znaju kod raznih špeditera, konvertirali tracking broj A u tracking broj B. Možeš li zvati onoga tko je predao paket overseasu?
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Nije mi jasna ta firma, dalii 5 €, sad vraćaju 3,5 €, i još možda (premda sumnjam jer se tracking 7 dana nije mijenjao, lako da je palo s kamiona) dobijem tipkovnicu (koja mi doduše ne treba jer tipkam po ALPS-ovima u ovom trenutku). Jedino moguće objašnjenje je da su mi skinuli "sadržaje" s mobitela, te da su shvatili da mi treba pomoć pod hitno :) |
Na de.dhgate.com stranici:
POCO M5 - Smartphone MediaTek Helio G99 Octa Core 6,58" DotDrop Display 90Hz 50MP Dreifachkamera 18W 5000mAh Globale Version Na košarici unijeti kod za popust: DHGATEOCT15 Item Subtotal(1 items): kn821.12 Shipping Cost: kn0.00 Discounts: -kn111.98 Grand Total: kn709.15 Link Nisam nikad naručivao ali našao sam par komentara gdje kažu ljudi da je kao Aliexpress.... kineska stranica Možda netko ima i iskustva sa stranicom ? |
Na ekupi je počeo BF.
Provjerite cijene prije kupnje! Maloprije sam frendici gledao laptop na popustu. Na tom BF popustu je 75 € skuplji nego u drugoj prodavaonici. Jest da ima W11, ali znamo da se on može nabaviti za daleko manje love. |
Klasična BF ponuda, ko i svake godine u Hrvatskoj nema BF.
|
LG 42" C3 na BF popustu kod ovih, skuplji nego kad sam uzimao C2 42" kad je jos bio aktualan model, i to bez popusta 🙈
Prakticki isti TV. Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
Suti tebi dobro mos skuplje prodat C2 :D
|
Ljudi kačite linkove na DOBRE ponude, a ne kačit i komentirat ove koje su besmislene.
Ne znam čemu uopće isticat BF neke trgovine ako ne valja, zaobiđi ga i nemoj ih uopće reklamirat. :) |
Podržavam kolegu nepalca. Iako ne volim dobre ponude od kojih me svrbi dlan.
|
Citiraj:
https://i.ibb.co/V206rxf/Screenshot-...c16219827d.jpg Osrednje performanse a KC3000 se nadje za 10tak eurica više ... |
Citiraj:
Slobodno okači taj KC3000, nitko ti ne brani ;) Ali ne vidim smisla kačit linkove i onda pričat da su popusti prevara, pa nemoj ih ni postavljat onda jbt :D |
Ma slazem se 100 %
Ma ti je redovna cijena za KC3000 ja cekam da padne jos :D |
Inace je u najava od pocetka 10. mjeseca da ssd-ovi idu i do 70% gore.
|
Ima tko kakvu preporuku ili akcija na običan ssd od 1Tb?
S aliexpressa mi se jako usporio |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Imaš nulu viška. https://www.techspot.com/news/100128...q4-ending.html |
I meni se čini da to neće rapidno skočiti anytime soon.
Kitajci rade jeftine a čini se dobre NANDove i ok kontrolere. Zapad bi se smanjivanjem proizvodnje NANDova mogao upucati u nogu jer će cijene skočiti a to bi moglo otvoriti prostor kitajcima da uzmu veći dio tržišta. |
Bogami, kitajci rasturaju, ne samo da imaju dobar HW nego ih država subvencionira, isto ko i s solarnim panelima i EV, strategija ubijanja konkurencije.
Za sad je jedini problem je da se još nijedan od naših trgovaca nije sjetio da ih uveze, tak da je čovjek osuđen na Amazon garanciju putem HP-a ili slanje u Kitaj ako stvarčica crkne, neznam koja opcija je gora. |
Citiraj:
za 100DEM...zato je danas tako |
Rasprava o akcijama, popustima i super niskim cijena-isključivo informatička oprema!
Lexar NM790 mislim ima kitajske NANDove iz YMTCa. Ima ga za kupiti kod nas. Cijene su naravno malo previsoke za kineski DRAMless SSD pogotovo kad se zna da YMTC jeftino proizvodi te NANDove.
Uz već gorespomenuto izdašno subvencioniranje države ne bi me uopće iznenadilo da za par godina preuzmu lijepi dio tržišta ako ne i većinu. Danas su ionako toliko brzi da je praktički jedino bitna cijena samo da nije neki odron od kvalitete. |
Da li imaju neki hard diskovi na akciji? 4TB+? Može i vanjski i unutarnji, svejedno.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:10. |