![]() |
Citiraj:
|
Doslovno imortal sa onim štitom.
|
Braum, Thresh, Blitz, Sona, Leona i Janna i Morgana ti se igraju na početku dosta.
Kasnije Lulu, Annie, TK, Alistar, Karma, Naut itd. Dosta ljudi igra i Nida, Lux, Taric (meni i dalje super support). Moj osobni pool je: Thresh, Blitz, Morg i Sona. |
Taric OP ja ga igram često i da se sa njime lijepo odigrati bot ali Thresh je must have ako misliš igrati supporta.
|
Blitz je must have. xD
Doslovce to mi je postao najdraži support ikada. Danas sam ga odigrao, bio sam 2 / 6 / 25 A, buildao sam ga ovako: Ancient (onaj prvi dio), onda sighstone + boots lv 1. Tada sam uzeo boots of mobility, završio Ancient, napravio Glacial Shroud, uzeo Giant Belt i onda Randuin. Tada sam uzeo aegis pa locket, i već je bilo gg. kralj :D makar je dosta zeznut jer ako ideš full tank onda nemaš mane za Q...ja ga volim jer onaj tko ga zna igrati wina masu. Dva puta sam se flash Q na njihovu Vayne i overfed Yasuo i winali smo gejm zbog toga. Botlane je bio Twitch i Blitz vs Vayne i Morgana...imaju jači 2vs2, ali smo napravili firstblood na lv 3 (pull ispod turreta, E i odmah exh na morg) i gg :D |
Hvala na pomoći, mislim da ću počet s Blitzom jer ga već imam, a poslije njega vjerojatno Thresh, Leona i Braum.
Za kasnije i ove nekonvencionalne pickove ćemo još vidjeti :D |
Eh sad X-Plosiv, treba to sve i nabuildat sa supportom, većina game-ova završi kad završiš pola tog builda :P
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Jedan od dražih trenutaka mi je kada pingam na nekom miniona koji je skoro mrtav, ADC ga pogodi i u tom trenutku ja već pretisnem Q i pullam :fiju: |
Pls report our blitz, he's taking my farm and kills, i can't farm and i can't carry this stupid team!
Eto tako je to u nižim ligama. |
Ja imam još 50-55 chat restrict gejmova jer sam roleplayao sa Blitzom :(
Ma ako kažeš ADC da ćeš uzeti prvi kill jer da ti treba za tear da lakše carryaš, i ako je čovjek barem li la ok, reći će ok :D mislim...nije da ćeš ga sigurno uzeti, sve ovisi. Nakon 44 gejmova winrate mi je 57% sa 2,8 / 4,1 / 15 aka 4.32 KDA. Moram malo smanjiti umiranje :/ |
mrzim igrati protiv jebene janne, prokleti cockblocker ;D
|
Udyr je i dalje broken!
|
Citiraj:
|
Ja mrzim igrati protiv LB!
|
Ima načina protiv nje. Ja recimo uzmem cho full ap mid, maksam w i kada se zaleti na mene samo lupim w i da vidiš veselja kada ne može ništa a ode pola bubrega :D
|
Mommistake još malo i nabrojat ćeš sve champione :D
Ali da, LeBitch i ja prezirem :D |
Opa živnula tema. Pa di ste hebači svo ovo vrijeme?
Trolam kao i uvijek, Tahm Kench, such trol much fun. |
Citiraj:
Pa gdje sam ja nabrojao nešto? :D Btw. super video. http://9gag.com/tv/p/aAOAkx/project-...egends?ref=tcl |
Ja uzemem Morganu protiv LB, ne mogu ju ubit ali ne može ni ona mene i mogu normalno farmat.
|
Ma ja uzmem Dianu i idem na provjereno.
Pobjedim ja nju, ali koliko puta sam znao flashati + ignite i onda skužim da sam ubio njezinu kopiju.. Matere joj... |
ja sam počeo opet malo rokati - General Miracle dodajte pa da se družimo.
|
Novi champ!
Pre kul je :D A ult je ultra mega :D Mislim da će biti dobar champ iskreno. Jedino taj dash mu je escape, to bi moglo biti zajebano. |
Ah, taj glupi ulti ;D
|
Ma daj koja glupost, ne treba niti imati QWE, samo mu treba R u teamfightu..
|
Citiraj:
|
zamisli ovo cudo i barda u istoj ekipi, kakav to kaos moze biti ;D
|
Stvarno ova igra će doći do momenta kad ćemo trebat 10 banova po ekipi da bi odigrali normalan game.
Radije bi ga uopće više ne rade champove nego da ih rade bez ikakve ideje nego samo da se napravi pa makar i broken bilo. |
Do prije 2 godine sam se veselio novim championima, a sad kad čujem da novi dolazi mi muka dođe :( Kud je ta igra otišla...
|
Ja se niti logirati ne mogu :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:26. |