![]() |
|
Ekipa bio bih zahvalan ako bi mi mogli preporučiti neke humoristične serije poput Workaholics-a. :fala:
|
Počeo gledat The Office (US), nakon 9 min izgubio volju, ne mogu to gledat..
GoT i Suits još ne izlaze, Family Guy i Modern Family izlaze jednom tjedno, tbbt i 2ipo odavno ne pratim.. Dal postoji nešto zanimljivo u stilu farga ili bb-a? |
Citiraj:
|
Evo idem dati priliku toj seriji. Zahvaljujem na preporuci :)
|
ma to pod mus.
|
Citiraj:
|
Ma to je rečeno i za the office.. Sad sam pogledao 2 epke cobre 11 s24 na rtl-now dok mi se skidao wire, čak je ok bilo :D
Wire gledam od sutra :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
The Office i sl. serije su specificne. Ili ce ti leci od prve i postat ces fan, ili ti nece leci nikako. Jos nisam upoznao osobu koja je za The Office rekla da joj je tako-tako, ono ok, itd.
Ili tu seriju popljuju uzduz i poprijeko, ili ju ne prestaju hvaliti. Jednostavno takav tip serije. The Wire je totalna suprotnost. Jos nisam upoznao osobu kojoj se ta serija nije svidjela :D |
Citiraj:
Bilo je samo facepalm i kraj rasprave. edit- i Homeland je počeo, četvrta sezona. Već je druga epka vani |
Citiraj:
Makar moram reći da je dosta njih koji su rekli da je office bullshit pogledali samo prve dvije-tri i zbogom. Ja sam isto nedavno popljuvao office nakon prve tri epizode, ali sada sam hookan.. Na ovakav humor još nisam naišao do sada u komedijama i stvarno mogu reći da uživam u svakoj epizodi, i moja cura također! Što se tiče Wirea, isto tako je potrebno par epizoda da se shvati prava vrijednost, nakon tog momenta sve je jasno do samog kraja. Takva se serija još nije ponovila. |
Citiraj:
|
a neznam baš, true detective je meni sve rekao odmah u prvoj epizodi :)
|
Citiraj:
detektivi su odlicni, nije da nisu, ali zica je ipak bolja. na stranu sto radnja ide tempom koji ide, to meni uopce ne smeta. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
neću čut kontra ureda,to je remek djelo! :D
krenula moderna obitelj,s6 |
The Office je meni cudo. Zanimljivo, nije mi trebalo par epizoda, serija mi je jednostavno odmah sjela. Wire je fantastican takodjer, ali meni osobno je true detective bolji.
Razlicite su radnje, vise volim malo misterije i svega nego klasicne kriminalistike. No to je sve od osobe do osobe, ali sa te dvije serije se stvarno ne moze pogrijesiti. Ovo dolazi od covjeka koji vise uziva u SF i fantasy serijama nego ovako 'realnijima' :) |
Ja sam neki dan krenuo s UK Officeom i isto mi prva epizoda nije bila nešto, ali tako mi skoro sa svim serijama bude pa sam nastavio i nije mi nimalo žao. Ne mogu vjerovati da postoji lik kojeg mi je neugodnije gledati od Georgea.
|
o da ricky je propisno, ali baš propisno neugodan :D
|
Citiraj:
Vjerojatno ti je samo bolje legao, tvom ukusu. |
koji debilan "kraj" prve sezone The Strain.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Gasim, brišem sve. Breaking bad mi je bio npr zanimljiv praktički od prve minute. |
Citiraj:
No svatko ima svoje. :chears: |
Citiraj:
|
Počeo gledati parks i recreation. Oduševljen serijom, inače najviše volim te humoristične, ni sam ne znam zašto to ranije nisam krenuo gledati.
Jedna od rijetkih koja me uspijela nasmijati i primamiti u prvoj epizodi. Vidim dotakli ste se tbbt i čarlija, sve što ste naveli je istina. TBBT nije kao što je bio i ovo što se vrti po telki je još uvijek smiješno za pogledati, a što se tiče nove sezone htio sam reći da nisu čak ni loše ove prve dvije. :D A za čarlija, nitko mu nije ravan. :beer: |
Novi Homeland, wow
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:25. |