PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Filmovi - dojmovi, komentari i preporuke (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=43879)

mujica 29.08.2011. 20:11

Citiraj:

Autor zwer (Post 1964802)
Meanwhile, in the bat cave... gledo sam Conana novog... ne znam, prvih 20 minuta filma je za 9/10, sve nakon ... necu ni komentirat. Moro sam gledat original iz 1982 da isperem okus.

kak je krenulo jos ce se netko sjetit napravit remake Goonies-a i Tango & Cash-a i svijet vise nikad nece biti isti...

panda505 29.08.2011. 20:18

Citiraj:

Autor mujica¸ (Post 1964862)
kak je krenulo jos ce se netko sjetit napravit remake Goonies-a i Tango & Cash-a i svijet vise nikad nece biti isti...

Russell i Stalone su NEzamijenjivi :fiju:

JuiceBox 29.08.2011. 20:30

Dali netko zna ime filma o klincima (mislim da je u rusiji) koji zbog gladi i bijede postaju kanibalima ,zbog tog pojedu mamu i tatu od tog jednog klinca ,onda tog malog odgoji neka teta i on se kasnije vraca i osvecuje se ovima na sve moguce nacine ?

madox 29.08.2011. 22:04

hvala svima na odgovoru....nadam se da je to taj film...pogledam pa javim....
hvala jos jednom !!!!

pozz

newyxX 29.08.2011. 22:19

Citiraj:

Autor xulos (Post 1964882)
Dali netko zna ime filma o klincima (mislim da je u rusiji) koji zbog gladi i bijede postaju kanibalima ,zbog tog pojedu mamu i tatu od tog jednog klinca ,onda tog malog odgoji neka teta i on se kasnije vraca i osvecuje se ovima na sve moguce nacine ?

MuroF je vec rekao.
Hannibal Rising

TheEmpress 29.08.2011. 23:20

Citiraj:

Autor zwer (Post 1964802)
Meanwhile, in the bat cave... gledo sam Conana novog... ne znam, prvih 20 minuta filma je za 9/10, sve nakon ... necu ni komentirat. Moro sam gledat original iz 1982 da isperem okus.

Iskreno rečeno, ne očekujem da bude dobar, niti me radnja previše zanima. Bitno je to da je Mamoa polugol u cijelom film, kaj misliš zakaj ću ga gledat? xD

3NCORE 29.08.2011. 23:20

Citiraj:

Autor McG (Post 1964876)
U pripremi su Blade Runner, Footloose i Judge Dredd remake tak da se nemojte čuditi, ako se (kad-tad) naprave nove verzije svih mogućih filmova.

Hej :D, Bladerunner je sequel/prequel koliko sam ja uspio pohvatati :fiju:.

hammer_of_thor 29.08.2011. 23:24

Odgledao napreskokce novi F&F.

Koje smeče!

3 auta vrijedna gledanja... Koenigsegg CCX, Lexus LFA i Ford GT.
3 auta u filmu (koji je bar počeo) o autima i streetraceu, strašno.

Da ne spominjem THE Rocka ( :D ) , pa za njega je Vin Disel Robert De Niro.

3NCORE 30.08.2011. 00:01

Samo nek ne diraju oriiginal Bladea, a se/prequela mogu radit koliko hoce, mozda koji ispadne dobar:D

flyer1 30.08.2011. 02:39

Citiraj:

Autor McG (Post 1965047)
Warner Bros. je dobil prava da na temelju Blade Runnera napravi kaj god ih volja.

da je kojim slučajem živ, p.k. dick bi garant svršavao od sreće zbog ovakvog razvoja situacije. :)

sequel teško da bi imao nekog smisla, možda bračne razmirice deckarda i rachel, ako se naslone na theater cut verziju, prequel bi s druge strane mogao bit zanimljivije štivo, ovisno o tome ko bi se prihvatio posla...jer koliko god štovatelji dickovog/scottovog remek-djela to smatrali herezom, mnogima od njih narastu zazubice zamišljajući kako trepere zrake pokraj tannhauserove kapije...makar to više smrdi na prikaz replikantskog outbreaka - što bi bio žestok deja vu, npr. riddickovih kronika, prve su mi pale na pamet...

no ključno je, kažem, ko će se prihvatit redateljskog posla. primjerice, jedan drugi sf mit, rat ljudi i strojeva u ranom 21.stoljeću prilično je narušen traljavom ekranizacijom u izvedbi McG-a, što je opća ocjena ne samo onih koji su uvjereni da je samo cameron bio dostojan da prikaže ono čime je cijela franšiza zapravo i bila inspirirana...tako da bi u ovoj situaciji bilo logično re-upošljavanje ridleya scotta, makar je britanac davno izgubio 'oštricu' i od vizualno-atmosferičnog genijalaca postao dobro uhljebljeni 'playin safe' djedica...

Mad_Duke 30.08.2011. 03:09

Ne znam čemu izmišljati čuda. Zašto jednostavno ne napraviti po romanu i ciao djaci. :P Blade Runner Final Cut je odličan film, stvarno odličan, prati ideju romana, poantu, ali nema baš neke veze sa romanom (minimalne). Ali to se neće dogoditi na žalost! Danas je bar tehnologija na razini da pokrije sve dijelove romana :(

Prequel mi nema smisla jer Deckard nije zanimljiv lik prije toga. Čisti government employee kojem baš ne cvjetaju ruže u braku i ima jednu umjetnu životinju. Njegov put od "čangrizavog" middle aged lika koji ubija androide za bonus do osobe kojoj je granica između što je živo i što ima prava naspram onog što "nije" i nema postane iskrivljena... to je bit. Glavna. O cijeloj isfuranosti i prestižu vezanim uz vlasništvo nad pravim životinjama etc.... uffff ima materijala za remake...

Sequel bi ajde već bio zanimljiv, ali bi odmak trebao biti ohoho pošten. Tu bi se čak potajno nadao da Ford reprizira ulogu jer bi se dala isfurati "30" godina kasnije shema. Ali tu bi trebalo biti prokleto pametan i imati prokleto dobar scenarij! Šanse za to... 10% valjda!

zwer 30.08.2011. 06:36

Citiraj:

Autor TheEmpress (Post 1965026)
Iskreno rečeno, ne očekujem da bude dobar, niti me radnja previše zanima. Bitno je to da je Mamoa polugol u cijelom film, kaj misliš zakaj ću ga gledat? xD

Momoa ;)

Sam se ti veseli, ali da ti odma pokvarim, meni ti je original iz 1982-ge ko da je glumila Scarlet Johannson, a ovaj novi ko da ju je zamijenila Keira Knightley. Nije da je Keira loša ili neš, ali to nije to, ak me kužiš :D :beer:

TheEmpress 30.08.2011. 13:54

Tipfeler. -.-

Svaka čast Arniju, al ovaj mi je puuuuno zgodniji. :D Like I said, ne očekujem niš od tog filma, bumo vidli. Možda čak i nije tolko loš. :/

rak21 30.08.2011. 21:14

Citiraj:

Autor newyxX (Post 1964981)
MuroF je vec rekao.
Hannibal Rising

jel valja film šta?

MuroF 30.08.2011. 23:19

Citiraj:

Autor rak21 (Post 1965824)
jel valja film šta?

dobar je,nema antonija al je dobar,glavni glumac ga malo pretjeral al za pogledat je super.

Burko 31.08.2011. 00:05

Lord of War

preporuka. dva sata (koliko film traje) ce vam proci poprilicno brzo, cisto jer je kvalitetan i dobar, nije strikno eye candy kao danasnji blokbasteri, posebnu car na kraju filma daje i porukica da je film snimljen po istinitim pricama.

svakako pogledati ako niste kao ja do sada, dobar cage :goood:.

trouble 31.08.2011. 01:16

Citiraj:

Autor TheEmpress (Post 1964190)
O jebo vas blesave, Fast and Furious je jedan od takvih serijala, od njega se ne očekuje niti dobra gluma niti realne scene, čak niti dobra priča ne treba bit. To je jedan od onih blesavih filmova za pogledat s ekipom, uz kokice, pivu i zajebanciju i pustit mozak na pašu. AMEN!

Žao mi je nemogu :D Ne,bilo bi mi zabrinjavajuće da s ekipom svojom(cca svi p'red 30ima) uživam u tom filmu i govorim da je za pustit mozak na pašu...pucao bi si u oba koljena. U tom filmu sam mogao(možda) isto kad i sa SENIOR linijom Lego kocaka.....8-12 years. Sada nažalost tolko vrijeđa moju inteligenciju da se opustiti nikako nemogu. Moždane sinapse tolko pulsiraju i provociraju ruku da stisne POWER OFF na DVDu da je to strašno. Da se razumijemo,netreba film bit Inception da bi mi bio prihvatljiv...samo nesmije imat divovsku kocku koja ruši čitavu infrastrukturu 11 milionskog grada(osim ak ne gledam SF) te više od 40% klišej scena & dijaloga. Ak mogu progutati Stathamove akcije onda znaš da mogu progutati dosta toga al ovo...... for the love of God.

Sad bi završio s raspravom na F&F5 temu.

BladeRunner 31.08.2011. 01:35

Ja odavno nisam uživao u nekom filmu kao u Fast Five. Sad mi je žao što ga u kinu nisam gledao. Superzabavan.
Hejteri, nemate pojma :p

nathan 31.08.2011. 15:43

molim preporuke neke dobre i zabavne komedije

godina proizvodnje 2010/2011

populacija 25+

:fala:

Hamm 31.08.2011. 15:57

Bad Teacher je užasan. :D

Pogledaj si film Super. Ja i ekipa (26-29.g) crkavali od smijeha. :D

Alph4Dawg 31.08.2011. 15:57

Citiraj:

Autor Omerta (Post 1964142)
Ma tko govori o realnosti za prve nastavke, ali to je jednostavno diglo prašine oko sređivanja auta, neonke i ostala sranja, to je bilo to, gušta za gledat, a pica kolko oćeš, a ne Fast 5, nema ni auta, nema ni pica, fakin akcija ultra nerealna, opet napominjem vožnja onog sefa po gradu ali i cijeli film je karina velika..

^^ Tokyo Drift je, pretpostavljam, tebi bio mega-uber-totalno-nenadjebivo zakon? Ono, zakon iznad zakona i to?
Ovaj peti dio je zapravo jedini kvalitetni nastavak u čitavom serijalu.
Da su stavili koju utrku i malo više sisa i guzica, bio bi savršen.
Ali i ovako je odličan, ima glumačku postavu kao i u originalu, solidnu radnju i totalno je fast-paced action.Konstantno nekakvo divljanje na kvalitetan način, sa dobrim efektima i dobro uštimanom glazbom/zvukovima.
Meni sasvim dovoljno da dva sada uživam uz Radler.

Hamm 31.08.2011. 16:00

Ona je super u određenim scenama. :D :D Nije mi sjeo film. :) Si pogledal "Super"? :)

syss 31.08.2011. 16:02

Citiraj:

Autor Hamm (Post 1966468)
Pogledaj si film Super. Ja i ekipa (26-29.g) crkavali od smijeha. :D

ovo čekam još od prije mora pogledati... čim sam vidio da je rainn wilson treš super heroj, odmah ide office ninja scene kroz glavu i smajl na lice :)

Burko 31.08.2011. 18:48

Super

pa osobno mi i nije nesto super. zapravo mi cak u podosta trenutaka uopce nije zanimljiv, mozda najvise jer ne mogu ocjeniti da li je rijec o komediji ili drami ili trashu. a i Munjica mi je za opalit francuzem, iznimno iritanta osim u comic shopu..........

a cisto par rijeci o trashu, da li je to neka nova vrsta trash filma postala popularna? ovaj film i Hobo with a Shotgun su mi vrlo slicni upravo po pitanju trash tematike, ali mi niti jedan nije sjeo kako treba. nikako ne kao u novije vrijeme jedan Machete ili Grindhouse, da ne spominjem starije naslove koji su mi jednostavno - zabavni i smijesni za gledati. ovo mi je nakakva patnja, zapravo zaboravio sam i The Walking Dead koji je takoder odlican, kvalitetan trash.

nikako film nije los, ali meni jednostavno nije nesto. Rainn Wilson kao takav je pojava i svaka mu cast (kao i Michael Rookeru, odlican mi je lik od kad sam ga prvi put vidio na TVu prije o-ho-ho godina), ali nazalost to je to. film koji mi nece ostati u pamcenju kao dobar, pogotovo nakon jucerasnjeg Lord of War.............

TheEmpress 31.08.2011. 19:38

Citiraj:

Autor BladeRunner (Post 1966081)
Ja odavno nisam uživao u nekom filmu kao u Fast Five. Sad mi je žao što ga u kinu nisam gledao. Superzabavan.
Hejteri, nemate pojma :p

Meni je bilo neobično zabavno i uživancija gledat ga u kinu. S tim da sam dva dana prije toga rekla da ne bih dala pare za kartu da to idem gledat i eto, na kraju. :D

Gledala sam Rio neki dan, odličan mi je. Kaj ćeš, dijete u duši, većina crtića mi je zakon. :D

TheBEaST 31.08.2011. 21:56

Fast Five je definitvno najbolji i najzabavniji dio F & F serijala. Prvi nastavak mu je zapravo jedini konkurent i to ponajviše zbog toga jer je bio pojava dok je izašao prije 10 godina jer je bio nešto novo, nešto divlje :D

Još dok se Fast Five pogleda u Full HD 1080p na Dellu U2311H, doživljaj je potpun :zdero:

Omerta 01.09.2011. 08:39

The Green Hornet - dobar film.. dao bi mu oko 7..

http://www.imdb.com/title/tt0990407/

Roberto 01.09.2011. 08:46

Citiraj:

Autor syss (Post 1966476)
ovo čekam još od prije mora pogledati... čim sam vidio da je rainn wilson treš super heroj, odmah ide office ninja scene kroz glavu i smajl na lice :)

Nije loš film, ali kad već pričamo o takvim filmovima, onda mi je Kick Ass (koji je po svemu vrlo sličan) bolji.

Citiraj:

Autor McG (Post 1966472)
Kaj je točno užasno u pijano-izdrogiranoj Cameron Diaz koja mulja u školi samo da skupi pare za plastičnu operaciju?:D

Ništa, dobar je film. Jedino mi je žao kaj su tak zamaskirali Lucy Punch. Ženska je komad i pol :D

Horrible bosses mi se čini kao dobar film, nisam još pogledao, ali mi je na to do listi.

Ivo_Strojnica 01.09.2011. 08:48

Pogleda Shaun Of THe Dead. Ti likovi nisu normalni...

Guls 01.09.2011. 08:49

Bila cura jučer na Horrible Bosses i veli da je odlična komedija, no samo za muške.

Prevulgarna za nježna ženska srdašca :bljak

syss 01.09.2011. 09:03

Citiraj:

Autor Roberto (Post 1966833)
Nije loš film, ali kad već pričamo o takvim filmovima, onda mi je Kick Ass (koji je po svemu vrlo sličan) bolji.

rekao bi prije da je defendor sličniji ovome nego kick ass.

oke je filmić, nije hilarius ko što je 'amdo opisao, ali dobro... njemu malo treba da se nasmije :D

štoviše prilično je žalostan, ali ima scena di sam umirao od smijeha... fake beard u knjižnici je yebeni epic :D

Roberto 01.09.2011. 09:11

Citiraj:

Autor syss (Post 1966858)
rekao bi prije da je defendor sličniji ovome nego kick ass.

oke je filmić, nije hilarius ko što je 'amdo opisao, ali dobro... njemu malo treba da se nasmije :D

štoviše prilično je žalostan, ali ima scena di sam umirao od smijeha... fake beard u knjižnici je yebeni epic :D

Pa i Kick Ass počinje iz slične situacije i također iam i tu jednu žalosnu notu. jedino što je i malo uvrnut.

Ma, svi ti superhero wanna be filmići su slični :D

Na onu bradu sam odvalio :D

perich 01.09.2011. 09:17

Kad smo kod Fast Five-a, meni nekaj nije jasno, mozda mi je promaknulo nesto...

Sta radi onaj kinez tamo? nije li on izrostiljo jaja (ko sto kaze sgt. Murtaugh) u Tokyo Driftu?

Guls 01.09.2011. 09:19

Ovo je epizoda prije Tokyo Drifta :)

perich 01.09.2011. 10:09

aha, prequel.... :D

viper 01.09.2011. 12:00

Citiraj:

Autor Burko (Post 1966047)
Lord of War

preporuka. dva sata (koliko film traje) ce vam proci poprilicno brzo, cisto jer je kvalitetan i dobar, nije strikno eye candy kao danasnji blokbasteri, posebnu car na kraju filma daje i porukica da je film snimljen po istinitim pricama.

svakako pogledati ako niste kao ja do sada, dobar cage :goood:.

Zaspao sam,toliko o filmu. Frajer ima monolog valjda tijekom cjelog filma(gledao do pola).. super dosadno.:nono:

edit: Ma dobro zaspao sam vise manje zbog umora a ne zbog filma al ono... i nije bas ni bilo previse akcije :D

Burko 01.09.2011. 12:37

svaka cast ako si uspio zaspati, meni nije u niti jednom trenutku bio dosadan. a monolozi su tu bas jer je cijeli film baziran oko yurija (jel, prodavaca), pa ispada kao da on prica pricu od pocetaka nicega do kraja filma.

ali ok, sto ljudi - sto cudi. meni je film itekako dobar. i da, nikako onda nemoj gledati The Man from Earth, ako ti je Lord of War bio dosadan pred zaspivanje, ovaj bi ti bio doslovce uspavanka ;).

TheEmpress 01.09.2011. 15:49

Citiraj:

Autor Guls (Post 1966837)
Bila cura jučer na Horrible Bosses i veli da je odlična komedija, no samo za muške.

Prevulgarna za nježna ženska srdašca :bljak

Kakvu to curu imaš bogte? :D Meni su takve komedije najdraže. ^^

Guls 01.09.2011. 16:01

E jbg, nismo svi na kalup rađeni.

skyman 01.09.2011. 21:35

Citiraj:

Autor viper (Post 1967049)
Zaspao sam,toliko o filmu. Frajer ima monolog valjda tijekom cjelog filma(gledao do pola).. super dosadno.:nono:

edit: Ma dobro zaspao sam vise manje zbog umora a ne zbog filma al ono... i nije bas ni bilo previse akcije :D

Odličan film, jedan od boljih koji sam pogledao dugo...pa nije to akcijski film :S...uglavnom ko god čita ove komentare, zanemarite komentar kolege @vipera...preporučio sam dotični film jedno 7-8 ljudi i svima je bio dobar, naravno ne publici mlađoj od 18 (ili koji se osjećaju da imaju 18), njima će bit dosadan :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:33.