![]() |
Citiraj:
kak je krenulo jos ce se netko sjetit napravit remake Goonies-a i Tango & Cash-a i svijet vise nikad nece biti isti... |
Citiraj:
|
Dali netko zna ime filma o klincima (mislim da je u rusiji) koji zbog gladi i bijede postaju kanibalima ,zbog tog pojedu mamu i tatu od tog jednog klinca ,onda tog malog odgoji neka teta i on se kasnije vraca i osvecuje se ovima na sve moguce nacine ?
|
hvala svima na odgovoru....nadam se da je to taj film...pogledam pa javim....
hvala jos jednom !!!! pozz |
Citiraj:
Hannibal Rising |
Citiraj:
|
Citiraj:
Hej :D, Bladerunner je sequel/prequel koliko sam ja uspio pohvatati :fiju:. |
Odgledao napreskokce novi F&F.
Koje smeče! 3 auta vrijedna gledanja... Koenigsegg CCX, Lexus LFA i Ford GT. 3 auta u filmu (koji je bar počeo) o autima i streetraceu, strašno. Da ne spominjem THE Rocka ( :D ) , pa za njega je Vin Disel Robert De Niro. |
Samo nek ne diraju oriiginal Bladea, a se/prequela mogu radit koliko hoce, mozda koji ispadne dobar:D
|
Citiraj:
sequel teško da bi imao nekog smisla, možda bračne razmirice deckarda i rachel, ako se naslone na theater cut verziju, prequel bi s druge strane mogao bit zanimljivije štivo, ovisno o tome ko bi se prihvatio posla...jer koliko god štovatelji dickovog/scottovog remek-djela to smatrali herezom, mnogima od njih narastu zazubice zamišljajući kako trepere zrake pokraj tannhauserove kapije...makar to više smrdi na prikaz replikantskog outbreaka - što bi bio žestok deja vu, npr. riddickovih kronika, prve su mi pale na pamet... no ključno je, kažem, ko će se prihvatit redateljskog posla. primjerice, jedan drugi sf mit, rat ljudi i strojeva u ranom 21.stoljeću prilično je narušen traljavom ekranizacijom u izvedbi McG-a, što je opća ocjena ne samo onih koji su uvjereni da je samo cameron bio dostojan da prikaže ono čime je cijela franšiza zapravo i bila inspirirana...tako da bi u ovoj situaciji bilo logično re-upošljavanje ridleya scotta, makar je britanac davno izgubio 'oštricu' i od vizualno-atmosferičnog genijalaca postao dobro uhljebljeni 'playin safe' djedica... |
Ne znam čemu izmišljati čuda. Zašto jednostavno ne napraviti po romanu i ciao djaci. :P Blade Runner Final Cut je odličan film, stvarno odličan, prati ideju romana, poantu, ali nema baš neke veze sa romanom (minimalne). Ali to se neće dogoditi na žalost! Danas je bar tehnologija na razini da pokrije sve dijelove romana :(
Prequel mi nema smisla jer Deckard nije zanimljiv lik prije toga. Čisti government employee kojem baš ne cvjetaju ruže u braku i ima jednu umjetnu životinju. Njegov put od "čangrizavog" middle aged lika koji ubija androide za bonus do osobe kojoj je granica između što je živo i što ima prava naspram onog što "nije" i nema postane iskrivljena... to je bit. Glavna. O cijeloj isfuranosti i prestižu vezanim uz vlasništvo nad pravim životinjama etc.... uffff ima materijala za remake... Sequel bi ajde već bio zanimljiv, ali bi odmak trebao biti ohoho pošten. Tu bi se čak potajno nadao da Ford reprizira ulogu jer bi se dala isfurati "30" godina kasnije shema. Ali tu bi trebalo biti prokleto pametan i imati prokleto dobar scenarij! Šanse za to... 10% valjda! |
Citiraj:
Sam se ti veseli, ali da ti odma pokvarim, meni ti je original iz 1982-ge ko da je glumila Scarlet Johannson, a ovaj novi ko da ju je zamijenila Keira Knightley. Nije da je Keira loša ili neš, ali to nije to, ak me kužiš :D :beer: |
Tipfeler. -.-
Svaka čast Arniju, al ovaj mi je puuuuno zgodniji. :D Like I said, ne očekujem niš od tog filma, bumo vidli. Možda čak i nije tolko loš. :/ |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Lord of War
preporuka. dva sata (koliko film traje) ce vam proci poprilicno brzo, cisto jer je kvalitetan i dobar, nije strikno eye candy kao danasnji blokbasteri, posebnu car na kraju filma daje i porukica da je film snimljen po istinitim pricama. svakako pogledati ako niste kao ja do sada, dobar cage :goood:. |
Citiraj:
Sad bi završio s raspravom na F&F5 temu. |
Ja odavno nisam uživao u nekom filmu kao u Fast Five. Sad mi je žao što ga u kinu nisam gledao. Superzabavan.
Hejteri, nemate pojma :p |
molim preporuke neke dobre i zabavne komedije
godina proizvodnje 2010/2011 populacija 25+ :fala: |
|
Citiraj:
Ovaj peti dio je zapravo jedini kvalitetni nastavak u čitavom serijalu. Da su stavili koju utrku i malo više sisa i guzica, bio bi savršen. Ali i ovako je odličan, ima glumačku postavu kao i u originalu, solidnu radnju i totalno je fast-paced action.Konstantno nekakvo divljanje na kvalitetan način, sa dobrim efektima i dobro uštimanom glazbom/zvukovima. Meni sasvim dovoljno da dva sada uživam uz Radler. |
Ona je super u određenim scenama. :D :D Nije mi sjeo film. :) Si pogledal "Super"? :)
|
Citiraj:
|
Super
pa osobno mi i nije nesto super. zapravo mi cak u podosta trenutaka uopce nije zanimljiv, mozda najvise jer ne mogu ocjeniti da li je rijec o komediji ili drami ili trashu. a i Munjica mi je za opalit francuzem, iznimno iritanta osim u comic shopu.......... a cisto par rijeci o trashu, da li je to neka nova vrsta trash filma postala popularna? ovaj film i Hobo with a Shotgun su mi vrlo slicni upravo po pitanju trash tematike, ali mi niti jedan nije sjeo kako treba. nikako ne kao u novije vrijeme jedan Machete ili Grindhouse, da ne spominjem starije naslove koji su mi jednostavno - zabavni i smijesni za gledati. ovo mi je nakakva patnja, zapravo zaboravio sam i The Walking Dead koji je takoder odlican, kvalitetan trash. nikako film nije los, ali meni jednostavno nije nesto. Rainn Wilson kao takav je pojava i svaka mu cast (kao i Michael Rookeru, odlican mi je lik od kad sam ga prvi put vidio na TVu prije o-ho-ho godina), ali nazalost to je to. film koji mi nece ostati u pamcenju kao dobar, pogotovo nakon jucerasnjeg Lord of War............. |
Citiraj:
Gledala sam Rio neki dan, odličan mi je. Kaj ćeš, dijete u duši, većina crtića mi je zakon. :D |
Fast Five je definitvno najbolji i najzabavniji dio F & F serijala. Prvi nastavak mu je zapravo jedini konkurent i to ponajviše zbog toga jer je bio pojava dok je izašao prije 10 godina jer je bio nešto novo, nešto divlje :D
Još dok se Fast Five pogleda u Full HD 1080p na Dellu U2311H, doživljaj je potpun :zdero: |
|
Citiraj:
Citiraj:
Horrible bosses mi se čini kao dobar film, nisam još pogledao, ali mi je na to do listi. |
Pogleda Shaun Of THe Dead. Ti likovi nisu normalni...
|
Bila cura jučer na Horrible Bosses i veli da je odlična komedija, no samo za muške.
Prevulgarna za nježna ženska srdašca :bljak |
Citiraj:
oke je filmić, nije hilarius ko što je 'amdo opisao, ali dobro... njemu malo treba da se nasmije :D štoviše prilično je žalostan, ali ima scena di sam umirao od smijeha... fake beard u knjižnici je yebeni epic :D |
Citiraj:
Ma, svi ti superhero wanna be filmići su slični :D Na onu bradu sam odvalio :D |
Kad smo kod Fast Five-a, meni nekaj nije jasno, mozda mi je promaknulo nesto...
Sta radi onaj kinez tamo? nije li on izrostiljo jaja (ko sto kaze sgt. Murtaugh) u Tokyo Driftu? |
Ovo je epizoda prije Tokyo Drifta :)
|
aha, prequel.... :D
|
Citiraj:
edit: Ma dobro zaspao sam vise manje zbog umora a ne zbog filma al ono... i nije bas ni bilo previse akcije :D |
svaka cast ako si uspio zaspati, meni nije u niti jednom trenutku bio dosadan. a monolozi su tu bas jer je cijeli film baziran oko yurija (jel, prodavaca), pa ispada kao da on prica pricu od pocetaka nicega do kraja filma.
ali ok, sto ljudi - sto cudi. meni je film itekako dobar. i da, nikako onda nemoj gledati The Man from Earth, ako ti je Lord of War bio dosadan pred zaspivanje, ovaj bi ti bio doslovce uspavanka ;). |
Citiraj:
|
E jbg, nismo svi na kalup rađeni.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:33. |