![]() |
Stize star trek konkurencija acrolyteu, drugi ST koji necu pogledati do kraja, a vjerojatno uopce, uz STD
Lower decks otkazan :( SNW stize Ali Tawny Newsome (Lower Decks) i Justin Simien (Dear White People) su najavili polusatnu live-action humorističnu seriju u svijetu “Zvjezdanih staza”. Izvor https://www.serijala.com/izdvojeno/s...iz-tv-svijeta/ |
Brother uuuuu
|
Pogledao ST Prodigy i nije mi se svidjela S02 - sve te serije sa putovanjem kroz vrijeme mi dižu živac.
|
ma ja sam razočaran sa svim ovim novijim stat trek serijama...
nekak mi nije to to... ali zato: |
Meni su dobre nove ST serije, nisu odlične, ali su mi dobre.
Barem imam šta gledat glede ST-a. Ali DS9 i Babylon 5 su mi sami vrh! :) |
Citiraj:
|
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3756122
Sent from my motorola edge plus (2022) using Tapatalk |
Star Trek i ostale SF serije
Meni su sve nove ST serije SUPER osim što mi smetaju pi.kasti likovi u seriji.
|
Citiraj:
|
Pa ST serije :D
|
Al dobre il lose haha
|
Hahaha, sezona radi svoje. SUPER DOBRE. :D :D
|
Citiraj:
|
Ako ima koja lagana, blesava serija sa humorom u stilu The Orville ili People of Earth; može space, SF, cyber, Ejlijensi...preporucite, hvala.
|
Ako može i non-scifi, preporučujem Ted Lasso.
|
Citiraj:
|
Red dwarf :D
|
Citiraj:
Vidim u 2020. je izašao Red Dwarf - The Promised Land to trebam pogledati i još nekoliko prijašnjih sezona a imaju planove i za 2025:) The crew of Red Dwarf will return for three new episodes in 2025. The upcoming episodes will follow the format of the 2020 TV movie, with filming set to begin in October. The episodes should total 90 minutes, each being half an hour. |
Ima i ona fly nesto, dragonfly... butterfly... Firefly! :D
|
Citiraj:
|
Izgleda da je Firefly (2002), izgleda solidno i ne preozbiljno, stavit ce se na listu za gledanje.
|
Nemoj mi reci da nisi cuo za Firefly?! Pogresan odgovor ima za posljedicu trajni ban na 6 mjeseci neodredjeno :D
A glede u svezi dragonfly :D |
Ohh nooo 6 mjeseci, ali zato je Fawlty Towers legendaran...ipak je pogodila na kraju :D
|
Sreca tvoja pa je serija starija od 5 godina :D
|
Citiraj:
:-))) |
Citiraj:
|
Firelfy je top, jedna od naj SF serija, a onda ti ej obavezan i Serenity, film s kojim su zaključili tu nesretnu prvu sezonu.
A moram dodati da mi je Farscape isto jako dobar, kasnije idu nastavci u stripovima koji su isto dobri. Najviše se radujem 4oj sezoni Orville-a, baš odlična serija koja posramljuje ove nove STove. Trenutno laganini gledam DS9 i baš uživam. :) |
da da, farscape je odličan, definitivno preporuka za pogledati.
|
Citiraj:
Ajme, Božić je došao ranije :D Odmah se bacam u potragu. |
Javi ako nadjes stagod.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:50. |