![]() |
O da, c2y jaooooo pa rabbits i rijecka ekipa uff dana
|
Ooo C2Y , jaoo koji su to dani bili
Pa rijecka ekipa, atha, et, itd |
I pokojni mymoon :(
Markill, AMDejac, 1001noob, itd... znao je i buljo tu i tamo naletiti :) |
Da naletit, buljo je bio stalna postava
|
|
A di je moj CTS! :) Auuu... Jedinica, dvojka.. Četvorka malo manje.. Ajde sad mi se odma igra! :)
Sent from my SM-G920F using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jel probao tko ovaj Remaster?
Meni nešto baš ne štima sa grafičkim postavkama, FPS mi je posvuda. Od 5 do 60 :D Nije mi jasno, manje više sam max-outao sve postavke, i sad idem u rikverc gledat što ga ubija, koja postavka. Čima na ekranu ima hrpa particlesa (magla, voda, eksplozije) ode fps... A grafa ne ide preko 800-1025 Mhz, kao da je na 20% loada... Jel probao tko? |
Pogledaj temu Infitine Warfare. Tamo piše dosta.
|
Preletio, ali Iruda mu, ne vidim ništa posebno o grafičkim postavkama u MWR :D
Malo sam proguglao, isto ništa pametno. Imam osjećaj da je neka glupa postavka kriva, a ne da mi ju se tražit. Prčkao sam po Ambient Oclusionu, shadowsima, AA, nemam ideje više. Kao da engine ne reaguje na muskulaturu GPU-a :D |
Taj usrani propriatery odron od engina nikad ni nije zakucavao GPU :)
Moja se ni ne boosta a temp je 50°C. A sve je maxano. Tebe koči tvoj true 8 core uber procesor :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Čini se i meni da je do toga :D Bit će da je odučio koristit jednu i pol od ovi' osam moćnih jezgri :D |
S obzirom da su oživili temu za COD2 i da se hala, ima zainteresiranih da za halanje COD4? :D
|
naravo, ja jedino imam mw2, sa steama. jedinicu nemam.
|
može i to... nedavno sam se primio opet, samo promod...
|
jebe me localization error, jer sam davnih dana kupio ruski kljuc i aktivirao preko steama, ali se vise ne sjecam sto sam morao odraditi da proradi.
|
Prošlo je čak 10 godina od izlaska zadnjeg normalnog COD-a :(
|
Zadnja igra na kojoj sam proveo dane, a ne sate.
Mislim na mp. |
Citiraj:
I nekim dijelom je onaj dupli nivo u Černobilu i ta atmosfera zaslužni što sam nanjušio STALKERa tada i krenuo u te vode koje su me obilježile kasnije na više načina (4000+ sati Zone jebote :D ) Jedino mi je žao kaj su u ovu remasteriranu verziju dodali samo grafiku. AI je i dalje jednako priglup (u smislu da moji suborci ne mogu napraviti niti jedan kill), dok su zvukovi oružja malo popravljeni. Inače, što se same MW priče kroz 3 igre tiče, meni je fenomenalna. Ghosta ne mogu prežaliti dan danas i šteta kaj su MW3 onako prerano i polugotovo nabrzinu sklepali i bacili van. Ali što je tu je... I da nadodam... tad je čak i demo izašao onaj jedan nivo u...(saudijskoj arabiji???) kad se na kraju oni tenkovi skidaju na onoj petlji autoputa/nadvožnjaku sa Javelinima :) (ako se ne varam). Do izlaska igre sam ga valjda 50x odigrao. A i bila je sreća što je tada to na Opteronu 165 @ 3GHz + 7900GS savrseno radilo na 1280x1024 :D Sent from Mobara |
Kaj se mene tiče, možemo zatući sve CoD poslije 4, i krenut sa promod.
Šteta što je xfire mrtav...CoD i xfire su kao luk i janjetina. |
Citiraj:
Ne znam zašto, ali za Staklara nikad nisam imao volju, ali odigrao sam par sati. MW2 je pak zadnji SP COD-a koji sam odigrao i bio je dobar, ali SP mi je zabava za jednu noć. Mene rajca MP :) Citiraj:
Tvoja konfa je još bila majka :) Krenuo sam sa 7300LE (i P4 D630) u MP pa sam se tad regao na forum (nakon godinu-dvije stalkanja) i tražio bolje komponente :) Citiraj:
Citiraj:
|
|
LOL, baš mape (osim crossfire, to ne igramo) koje svaki petak vrtimo u krug na LAN-u. :D
|
Nisam dugo instalirao igrice a i kad sam to radio bilo je sa CD/DVD-a pa neznam jednu vama vjerojatno banalnu stvar.
Kupio sam CoD4 MW na steam-u, predpostavljam da sad negdje mogu legalno skinit tu igru da ju instaliram sa kupljenim ključem? Ima puno starnica koje nude download te igre ali ne znam koje su legalne da ne pokupim neko smeće, gledao sam i njihove stranice ali nisam našao. |
Citiraj:
paaaaaa.. ako si ju uzeo na steamu, onda ju tamo i skini i igraj preko steama? |
tako je skida se sa steama (aplikacije koju instaliras), inace i ja sam prosli tjedan kupio cod4 ali igra je mrtva, slabo igraca i servera, zanimljivo jer je cod2 pun.
|
Hvala, samo dali ću ja sa tim ključem moći igrati preko servera koji će složit jedan frend u svojoj firmi, informatičar je i valjda zna to napravit a i ima uvjete za to, statička IP adresa i šta već treba, ili ide samo preko steam servera.
Kao što sam rekao, ja se ne kužim u to. Ima nas ekipa negdje 8 koji bi igrali. Hvala unaprijed! |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:13. |