![]() |
Splice nije po mom ukusu, navucena ocjena 6/10 :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ne znam kako je sada, ali ja sam je lani pogledao |
Uskoro stiže nešto za sve prave muškarce koji se nisu dali natjerati na Tvajlajt :D
http://www.youtube.com/watch?v=vHkPJ...layer_embedded |
Pogledao Grown Ups. Meni odličan.
Nabavio i Srpski Film. Kad sam išao napreskokce pogledat kakva je kvaliteta videa, naletio na scenu s porođajem. Odmah je uslijedio delete. Takve gadarije zbilja nemrem gledat. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Moze neka preporuka za kakvu dobru komediju?
Pogledao Karate Kid,tipican "kung-fu" film. U pocetku ga tuku,onda ga ucitelj spasi,nakon toga ga uci i na kraju happy end gdje "karate kid" sve istuce :D,uglavnom nista novo... |
....
|
Citiraj:
Dovoljno je reći da je film od kreatora Scary movia :D laganica 8.5/10 :beer: |
Pogledao Inception.
Film mi je pre pre pre... Taman dosta dugo traje, sve je super osmisljeno i zakon napravljeno u filmu. 10/10 |
Danas pogledao Vampires Suck, solidna komedija za ubit vrijeme.Biti će suza kod tineđerica :D
|
Jel igra u kinu? Gledam na IMDB piše tek 18.8. da kreće u kina.
|
Citiraj:
|
Nagovorili me frendovi da s njima gledam Srpski film
Pogledao i što da kažem nego da je bolestan film... Mislio sam da će biti na foru ko Hostel, na kojem sam pola filma imao zatvorene oči zbog gadljivih scena. Ovdje nisu toliko gadljive scene koliko su bolesne... Nego zašto taj film nije ilegalan jer sadrži i pedofiliju? |
Ja razmišljam da počnem gledati 007 serijal od prvog do poslednjeg, redom kako su izlazili. Ima ih 23, danas cu vjerovatno poceti sa prva 2 ili 3.
|
The Ghost Writer (2010)
http://www.imdb.com/title/tt1139328/ odličan film, zasluzuje vecu ocjenu na imdb-u.... |
Pogledao i ja taj famozni Inception.
I jedino šta mogu reć, Nolane je*em ti majku robotsku, nećeš ti nikad bit vrhunski redatelj. 8/10, mada više vuče na 7. |
Citiraj:
Nikad nisam pomislio na ovo do sada. Svatko vidi istu stvar drugačije jednostavno. |
Citiraj:
Ja bi mu dao 9/10 samo zbog nekih nategnutih scena, inace mi se sama ideja ful svidjela i radije pogledam tako nesto nego one blockbustere i ine hitove. |
Citiraj:
|
Tnx, bacim oko kasnije ;)
|
Citiraj:
A kaj se tiče inceptiona |
....
|
Više se ne snimaju ovaki filmovi :lol2: http://www.youtube.com/watch?v=BDX5Y...eature=related :D
Glumačka ekipa same legende :D |
Pogledat "Clash of the Titans" 8/10
Odličan film za pogledat, dinamičan, dobra priča, glumci i na kraju krajeva ima humora :D |
Citiraj:
Pogledo sam film prije dva tjedna i mogu rec da nisam impresioniran,originalna verzija mi je bolja.Film mogu opisat kao transformers u anticko doba,samo malo bolje(ipak transformers se ne dostize lagano :D ). Moja ocjena 4/10-ispod prosjeka edit:cujem da se sprema nastavak |
Sad kad pogledam ipak bi dao 7/10 :D
Meni je odličan jer sam ljepo pošteno ubil ovaj jutarnji mamurluk, a da nisam zaspal :D napet je zabavan i nije dosadan, kao što rekoh ima i neku priću! No da se razmemo, daleko je to od transformersa(jedinice) |
Citiraj:
Sto se tice srpskog filma, to necu ni pogledati, takve bolestine mi u zivotu ne trebaju.To nije film, to je bolest.I svatko tko kaze da to spada u filmsku umjetnost ( kao i svaki film takvog zanra ) se ili gadno zayebao ili ima problema, IMHO. NHF. |
Citiraj:
Idem sad gledati 007 - Dr. No. |
Upravo pogleda gori navedeni Srpski film (ako se ovakvo nesto moze uopce nazvati filmom). Ispocetka sve ok, sto kaze Milentije, bilo je i zaprepastenja, smijeha, nesto malo gadjenja.. Kako film ide pri kraju Imho sve vise pretjerivanja i ektremizma (besmislenog), sve bolesnije scene koje su ubacene samo da bi se postiga onaj "wow" i "wtf" efekt.. Imho napravljeno iz hira, tek toliko da bi se moglo reci da i takvo nesto postoji i da se zna ko je takvo nesto napravija. Bez svih tih ekstremnih scena film je nista posebno - s njima je upravo to sto jest, osrednji film s brutalnim scenama. Nhf...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:18. |