![]() |
@medo ne vidim na slici (Fujitsu 3510) konektor / kabel za 2.5" hard disk. Jel imaš negdje info o ugradnji spomenutog (u 3511)?
EDIT: Vidim HDD konektor s desne strane konektora za touchpad. E sad još samo da znam s kojim kabelom to 100% radi. Vjerojatno nešto ovako. |
Došla tipkuša sa Temu točno na dan. Sutra bi išlo 5$ za kašnjenje. :-D
Dobra je fakat. Za tu lovu vrhunska. Taman za poklon će biti malom nećaku |
Meni nije.
Znači 5$ :D |
Ni meni, ajmo 5€ :D
|
nejte trljati ovim zavidnima sol na ranu :zdero2:
|
Citiraj:
tipk. se sastavi za nekih max 60€, po zelji biras po aliju kuciste,plocu,sviceve koje vise i nemoras lemit jer hot swap i tipke miljun vrsta. Obe marke spomenute su gofno ka i ova za 3 eura cak je ova isplativija ,a outemu svicevi su najgori koji postoje. Sent from my SM-G985F using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
meni je zadnji status iz slovačke bio 19 Sep 2023
jučer popodne je konačno došao u hrvatsku znači danas ili sutra je dostava uglavnom 27 je bio zadnji dan za dostavu, tak da danas budem tražio 5 eura inače imao sam još jednu narudžbu od temu ranije, tu su poslali baš sa DPD i ona je puno brže stigla |
Citiraj:
27 Sep 2023 09:58 Pošiljka je isporučena. Centar: OSE Zagreb OVERSEAS CROATIA 27 Sep 2023 08:19 Pošiljka je utovarena u dostavno vozilo. Očekivano vrijeme dostave: 09:50 - 11:00 Centar: OSE Zagreb OVERSEAS CROATIA 19 Sep 2023 13:26 Departed from outbound gateway facility Ivanka pri Dunaji, Slovakia |
Ista stvar, nije stigla = 5€ incoming.
Za neku novu tipkovnicu. Vjerojatno se mora zatražiti na customer chatu. |
meni je danas dostava, sada sam malo prije otišao na chat
i bot mi automatski dodijelio 5 eura na račun tako da možete na bilo šta potrošiti a neki su rekli da je temu scam :D |
I samome tako. Ima tko kakav dobar deal s temu za preporučiti?
|
Čekaj miša... da upariš uz tipku
|
Citiraj:
Prosli put preko dpd-a je doslo jako brzo.. |
meni sve došlo, super :respekt:
|
Stigla, isprobana, spremljena u ormar jer nemam pojma šta bi s njom. 5€ claimano, ali ne znam ni šta bi s tim :)
|
Meni izgleda bio poštar, ali nije me bilo doma. Šta će sad bit ko zna :D
Edit: izgleda da je poštar paket ostavio u obližnjem Tobaco shopu. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Edit: pokupio i ja svoju u Tobaco shopu. Ženska mi samo dala paket bez potpisa i ičeg drugog. |
Meni doslo 5€, a sad nedavno update sa ovim...
"Available for PickupSelf-pickup consignee" Gdje, sta i kako ? Uopce ne pise tko dostavlja i gdje je ostavljeno lol |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ideš na svoju narudžbu, veliki narančasti “Track” button, onda na “View details on Express One” i tu imaš “Shipment number delivery partner” i broj počinje s 191. Odeš na Overseas track i upišeš krivi broj, izbacit će ti upute kako dešifrirati tracking number. Prati upute i tjt.
|
Citiraj:
"No history information available" valjda bude nekada... :hitthewal: |
Imaš dolje Colli Overview? Tu isto imaš delivery partner i isti broj paketa.
|
Citiraj:
te pod details: Outbound Gateway 2023-09-28, 07:18 / Ivanka pri Dunaji / SK depot 2023-09-27, 19:15 / Ivanka pri Dunaji / SK depot 2023-09-25, 08:51 / China Consolidator / SK al nema veze, valjda će stić do 04.10. #nadamse |
Aha, kod tebe još nije stiglo do Overseas-a rekao bi. Kad se promijeni to Outbound Getaway u "Delivery Depot - Out for delivery" onda ćeš imati tracking number.
|
aha, moguće da je to... čudno mi je uopce što je bilo u hr na carini pa austria, pa opet slovačka :D ko će ga znat šta izvode
|
Carina ne znači nužno HR carina. Carina znači carinski pregled pri ulazu na zajedničko tržište, što se može odraditi u bilo kojoj državi EU.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:29. |