![]() |
Gotham preporuke, a ovaj novi NCIS je veći odron od horacija u zadnjim sezonama
|
Scorpion ima potencijal. Vidjet ćemo šta bu bilo u slijedećim epizodama.
|
Ja se nadam da je ovo zadnja i konačna sezona Sons Of Anarchy.
|
I ja, pretvorili su se u Santa Barbaru, pregadljive su ove tri epizode, bez radnje, bez poante, bez ičega...
|
Ovo je uzasan pocetak sezone. Pretakanje iz supljeg u prazno.
|
Bome i big beng theory je isto postala odron serija. Katastrofa prva 2 epizode.
|
zato south park s18e01 rastura :D
|
Citiraj:
najbolje mi je kada naletim na dvaIpoMuska na TVu, pogledam po valjda 4i ili 5i put istu epizodu i zakon su :). TBBT pogledam prvi put epizodu, necu ju gledati drugi put :). |
Citiraj:
Citiraj:
Meni je to ipak bilo bolje sa Čarlijem za kormilom :) |
2 i pol muškarca su bili odlični dok je Jake bio klinac. Čim je počeo mutirat i bit hipster debil, kvaliteta je pala. A još kad je i Čarli otišao i kad je ona grda plava glupača iz Merlos Plejsa počela prdit na kauču, rekao sam "dec it".
Iamo na rtl2 navečer tu i tamo pogledam i idalje je smiješno. |
Gotham...prva epizoda odlična ! Samo da se ne pretvori u neku sapunjaru...zasad preporuka !
|
Citiraj:
tako da sam mislio na vjecnog svalera carlija ;). Citiraj:
|
E da, i te su odlične. Kao i BBT dok se nisu pojavile ona ucviljena glupača i ona kaj se oblači ko baba.
|
Citiraj:
|
iscrpili su onaj izvorni geekness iz serije, to je cijena koju su platili kako bi približili tu seriju masi. I dalje je gledljivo, al eto :/
|
Citiraj:
Btw, jel to ide još? Negdje sam kao pročitao da se pojavila i kći od Čarlija... @wanabee Previše se isfuravaju i točno se vidi da su puni sebe i neka taština izlazi iz njih. Nije to to. Trebali su stat i gotovo. A ovako su još navodno 3 sezone pred nama. Ova i još 2. |
Kaj je najbolje, sad su TBBT za naredna 3-4 tjedna stavili u dupli time slot jer pokušavaju pokopati Gotham...
|
Šta, po 2 epizode idu? Potez očajnika...
Btw, odličan avatar Panda :) nikad boljeg nisi imao i ne menjaj :D |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Da, pojavila se i kćer od Čarlija. Mala je gay pa bari komade slične onima kakve je imao Čarli. A Jake je praktički nestao iz serije. |
Novi Sin City me nije impresionirao kao prethodnik,ali isplati se pogledati. Ocjena 6.
EDIT: molim moderatora da prebaci ili izbriše post...moja greška. |
Sinko, ovo je tema o serijama. Filmovi imaju svoju.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Bila je vijest jučer ili prekjučer na tvlineu |
Vidjet ćemo...
|
Citiraj:
http://insidetv.ew.com/2014/09/25/bi...f65613df3f957d |
Još uvijek čekam na četvrtu.. :D
|
Citiraj: