![]() |
Pa to nitko niti ne osporava. Durant je "kupljen", odnosno želio doći u gotov tim, koji je dokazano naslove osvajao i bez njega. To je zamjerka, ništa drugo, nitko ne osporava njegov doprinos i MVP trofeje.
A da je finale bilo brutalno, je, volio bi još jedno toliko napeto :D |
Promiče ti poanta, znači bez njega su ga izgubili sezonu prije, a naslov ove sad sezone nema veze tj ima malo veze sa onim prije 5 godina, ovdje su bili neki novi momci u pitanju. I slaba konkurencija prvenstveno.
|
Ne promice, uopce. Pa sam si reko. Bili su u finalu dvije godine zaredom prije toga, sasvim sigurno nije da nisu dobri i da nisu mogli dalje za naslove konkurirat. Glavni motiv za dovodjenje Duranta nije bio poraz u finalu, vec Curryeva ozljeda koju je vukao skoro cijeli PO i mucio se s formom.
A konkurencija losa... Takva je kakva je. Nije bila laksa od one ADu i LeBronu :D |
😆
Vidi se da si emocionalno vezan za Gsw, lako te isprovocirat , odmah se strecneš čim podbodem nešto po pitanju njih 😆 |
Kažu neki da je gsw potez dovodenja duranta slican udruzivanju leflop ,wade i boša ,samo sta ovi nisu obecavali ''not one not two not three''vec su osvajali sa i bez duranta.
: )) znalci Sent from my M2012K11AG using Tapatalk |
Citiraj:
Haha, ni najmanje se ne osjecam isprovocirano. Jednostavno, tvoj argument meni zvuci potpuno nelogicno. Doveli Duranta jer su izgubili finale? Glupost, kao da mogu negdje dalje od finala doci? A igrali su dva finala zaredom prije toga. Meni je to apsurdno i nelogicno. Finale se uvijek moze izgubit, pitaj LeBrona :D Da su osvojili bi li ga doveli? Vjerojatno ne, al je zato sto oni ne bi htjeli, nego zato sto Durant vjerojatno tada ne bi htio doci. Nema fransize koja u tom trenu ne bi htjela dovesti Duranta, izgubila finale ili ne. |
Pod pritiskom izgubljene titule od velikog Lebrona, to neće moć biti opravdano narednih 1000 godina :kafa:
|
|
kažeš dobro su tržili? :D
svejedno i dalje stojim iza toga da će prije naša repka osvojiti medalju negdje, nego što će Harden osvojiti prsten. |
Citiraj:
|
Citiraj:
A neće bome ni Simmons bolje proći s ovim Netsima. Obje ekipe su složene s greškama. Citiraj:
Naravno :D No, moramo se malo podbadat, ne bi bilo zabavno bez toga :D |
Kvaka je šta je ta Lebronova titula 2016 ostala upamćena više nego sve gswovske zajedno. Banana na jadnom Igoudali , pa to je poklapanje za sva vremena. Spektakularno.
A trebao je biti savršeni kraj rekordne sezone. Malo morgen, nije dao King James 😆 Zato i jeste toliko butthurted kad se spomene Lebron, skačete kao opareni, čak se i bezuspješno udružujete 😆 |
Babo će se u Detroitu cijelo vrijeme osjećati ko da igra za reprezentaciju. najbolji pojedinac ekipe od kojeg se puno očekuje, nema pomoć suigrača, tu i tamo pobjedi koju tekmu, tako da brzo će mu dopizditi.
vjerojatno će popraviti prosjek karijere za par koševa, al to je sve. |
Mislim da nece dugo ostat u Det. skupit ce ga neko od ovih ozbiljnih playoff ekipa.
0|4 Sent from my M2012K11AG using Tapatalk |
Citiraj:
|
Babi je najbolje da dođe u Lakerse u trejdu hehe.
Jeste li gledali kako su Sunsi pregazili Gsw sa 30 razlike ?? Čak su i Klaya izbacili van suci, pere ih velika nervoza zbog poraza. |
Gledao drugo poluvrijeme Suns GSW. Nervozni su jako, prije svega jer su obrambeno koma, bez truda i učinka. Napdački izgledaju Ok, al iobrana koma. Klay je već dugo nervozan zbog ozljeda, a sad i zbog toga što mu ograničavaju minutažu a on smatra da mu to ne treba. Trebat će im vremena posložiti role playere, a i sva trojica glavnih teško mogu cijelu sezonu s punom minutažom odraditi i onda biti na max u PO. Klay 32, Dray 32, Steph 34. Nisu to velke godine ali iza njih je dosta ozljeda i 6 dugih sezona do finala u zadnjih deset godina.
Booker standardno dobar, iznenađuje me da ljenčina Ayton nakon potpisa ugovora igra ovako dobro :D Babo je trebao u Lakerse ovog ljeta ali je Utah odbila trade, Woj je pisao bio o tome čini mi se, tako da vjerojatno ipak nije samo trač. Ne znam zašto nije realizirano ali mogu pretpostaviti da je to bilo zato što su u paketu za Babu bile cigle :D |
utah opet dobila...:fiju:
|
Ciglić prvi put nakon svoje rookie sezone nije bio u početnoj petorki, Lakersi opet izgubili...
https://streamable.com/kw95nv DeAndre Jordan je ubacio svoju drugu tricu od ukupno 13 pokušaja u 15 godišnjoj NBA karijeri, sad je na visokih 15%, ali ove sezone je na 100% (1/1) :D :D |
Veceras:
20:00 Pelicans vs Clippers (Zubac) 23:00 Warriors vs Pistons (Babo), Knicks vs Cavaliers, Wizards vs Celtics |
0|5
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk |
dignem se u 5 ko svaki pošten čovek da pogledam zadnju četvrtinu Dallasa i nasekiram se ko nikad :D
Citiraj:
https://www.espn.com/nba/story/_/id/...lion-extension izgleda da će Babo trpati u ekipi koja tanka... |
Lebron. Vintage partija, čak je i podignuo Westbrocka da odigra nešto. Odveo Lakerse do pobjede protiv favoriziranih Jokare and co i krenuo lagano putem playoffa. Lebron goat košarke, još jedno kvalitetno prskanje po bezumnim hejterima.
Ove takozvane megaekipe sa superstarovima Clippersi i Netsi u rasulu sa 1-5 omjerom. Jeste li vidjeli kako su GSW u manje od 24 sata izgubili prvo kod Hornetsa, a zatim i sinoć od Babe i Pistonsa ? Nervoza se uvukla u njihove redove, imaju negativan omjer, a tek slijedi vatreno gostovanje kod Miamia. Šetnja istokom se pokazala težom od očekivane 😆 |
znas i sam da prava kosarka pocinje s playoffom. bitno da uđu u prvih 8, a onda jesve moguće.
|
Babo drži tricu na 50%, ima najbolji start sezone do sad u karijeri.
Trae Young s prvim cripple double učinkom sezone: 14 koševa, 10 asistencija i 10 izgubljenih lopti :D |
Citiraj:
Ode Stevo, sad će Durant igrat kao nikad do sad :D Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Neće :D Citiraj:
Pisah odmah nakon prvih tekmi da ne izgledaju dobro, pogotovo u obrani. Ima tu puno problema, a najveći je onaj boksački koji su htjeli gurnuti pod tepih a grize ih u guzicu još uvijek i bit će ga najteže riješiti. Ne izgledaju kao klapa na terenu, to se najviše u obrani vidi. Poole i Wiggins su potpisali ugovore i bome sad nakon toga se ne cukaju ko prije, pogotovo Poole. U obrani je svjetska rupa. I Wiggins u obrani nije na prošlogodišnjoj razini. Klay je nervozan jer je još na minutes restriction, i realno, ne može više igrati na razini na kojoj je bio prije zadnjih ozljeda. Role palyeri su lošiji od prošlogodišnjih, barem dok se malo bolje ne uigraju u sistem. Kuminga ako se ubrzo ne trgne ide na cijelu sezonu u G league, Wiseman ima potencijala i želje, ali treba mu tekmi i vremena. Steph ih napdački drži u igri i najmanji su problemi oni rezultatski - 3 od 5 poraza su bili na par lopti na kraju, noćas su vjerojatno i oštećeni za prekršaj Butlera na Curryevoj trici minutu i pol prije kraja. Ključno za njih će biti posložiti obranu što prije, to će im otvoriti tranziciju. Portland, Utah, San Antonio, New Orleans od 2. do 5. mjesta :D Zajeban je zapad, bit će napeto i zanimljivo gledati rasplet. |
Lebron če opet sam izbacit Currya iz playoffa kao i prije 2 sezone 😆
Da, moram priznat da tu situaciju sa Butlerom i Curryem prvi put vidim, kao izbacio je loptu , a onda tek nastupio kontakt sa rukom, čista banana i lopta za Miami po njima, čudno. Wiggins ozljedio Heeroa po oku, morao je izaći iz igre, zato i ne volim Gsw, imaju i imali su uvijek puno prljavih igrača koji vole udarit ispod pojasa, Draymonda da ne spominjem. |
Citiraj:
I onda sam ispasti od Phoenixa? :D Citiraj:
Ako nije dirao loptu, onda prema ovome skoro ni jedan prekršaj gdje je koš plus dodatno bacanje ne bi trebao biti sviran :D Zanimljivija stvar je da su Pooleu noćas tri puta sudili nošenu loptu :D Ok, treća je bila defitivno gadna, ali prve dvije, hm, pola PGova u ligi to radi, nikad nisam vidio da je ikome svirano osim Pooleu sad na ovoj tekmi :D Wiggins mi se ne pari kao imalo grub i prljav, prije bih rekao da je to bilo nenamjerno. Osim Greena i Zaze ne pamtim neke prljavce u GSW zadnjih desetak godina. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:12. |