![]() |
Citiraj:
Baš sam probao prebacit fotke sa kompa na mob u Saved folder i sve bude kako treba. Probao sam i novu mapu kreirat pa u nju ubacit slike i to radi. Dakle nije nikakav biser WP-a :) Citiraj:
|
A meni ne radi, pa sad vjeruj ili ne.
|
Ne volite se ti i Njoka nikako :)
Na mojoj Njoki ne radi samo Bela :D |
Evo da se i ja nadodam za lumiu 930 i moja se grije u donjem desnom kutu. Koristim ju tjedan dana i mobitel je super ima sve što mi treba i kamera je mrak jedino to grijanje samog uređaja i baterija nije u rangu high end telefona.
|
ja sam kopirao video u Videos folder i isto mi ga nema u nijednom appu, jedino preko Files ga mogu otvorit..
|
Meni sve fercera kako spada. Npr. MoliPlayer mi sve nađe, bez obzira na folder.
|
Mene je jedino izluđivao kretenoidni Viber koji bi po pokretanju počeo sumanuto cuclat bateriju. Pokrenem Viber a potrošnja baterije ode na 40%/h :suicide:
|
Citiraj:
|
Kad kopiraš nekompatibilni video u Videos folder, onda te pita jel želiš konvertirati u prihvatljiv format ili samo kopirati.
Ako samo kopiraš, neće vidjeti, a druge aplikacije tipa MoliPlayer traže da video bude u Camera Roll folderu. Kod mene je Camera Roll folder i u njemu folder Videos u koji trpam filmove i sve radi bez greške. Nuklearna fizika je mala beba prema WP8 očito :D |
Takodjer na L920 sve normalno fercera :).
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ako nije problem nabaci koju fotku.
Ne zbog mene, vec zbog par ljudi koji bi presli na WP, a pikiraju 930 pa su me pitali da li je tko ima. |
Citiraj:
Imal sam ju namjeru uzimat al me dost stvari muce kod nje.. |
Fanboy-free review Lumie 930:
https://www.youtube.com/watch?v=dg5rL8Z6O2A |
Citiraj:
Svi znamo da su aplikacije, tj. nedostatak istih najveći problem. Ipak, lijepo je znati da je objektivno ("die hard Android user") :fiju: WP8.1 u rangu s ostalima. |
1020 bi iduci tjedan trebala dobiti sluzbenu, finalnu verziju wp 8.1?
|
Citiraj:
Lumia me iz dana u dan sve više i više živcira sa svojim mušicama/nedostacima. Jedino šta je spašava je nenadmašna kamera. |
Po meni SE JEDINO ISPLATI L635 kada dojde kod nas zbog EXTRA baterije i vseg ostalog. Ovi flagship uređaji su ****** najblaže da reknem. Nemojte zeti k srcu, ali nije to grožđe još zrelo, barem po meni BOGU smartfona.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Uglavnom nedostatak aplikacija, a od postojećih, manjak njihovih sposobnosti ili jednostavno loše izvedbe istih. |
Citiraj:
Ti sam ga prestao gledati pošto mi je jasno o kakvom se tipu osobe radi. :D Gtalk-hangout je nedostatak. WP ima još dosta nedostataka kaj ih ovaj "pametni" nije ni spomenuo. :D |
Poanta je da njemu bitnih aplikacija ili nema ili su loše izvedene, šta je i moj slučaj.
Šta bi trebao reći, WP valja ? Ima još nedostataka, samo da ne uzurpiramo "report" botun bolje ne ulaziti u to ;) |
To nisi znao prije nego kaj si išao na WP? :D Nije mi baš jasno. :D
|
Meni jedino fali posteni app za pustanje muzike i internet radija s moba na zvucnik preko dlna ili airplaya. Najbolje bi bilo da je system-wide ko u iOSu i Win 8.1..
Kuzim ljude kojima mozda fali neki kljucan app, ja nisam htio ni pogledat WP dok nije izasao mPBZ.. I *ebo ovo zagrijavanje 930, kad je na punjacu mogu spec jaja na njoj. Pun intended. Sve 5 osim tog. |
Citiraj:
|
Postoje i jeftiniji fotići ili android telefoni sa super kamerama. :D
|
Nije mi se dalo tegliti digitalca, a svejedno mi treba i smartphone uz sposobnost slikavanja.
Ostale kamere se ne mogu mjeriti, šta je i najveći problem kod odricanja :/ |
Niste skuzili lika. Realno je rekao da je tesko opravdati cijenu od 650-700 dolara za telefon koji neces moci u potpunosti iskoristit (zbog nedostatka aplikacija ponajvise). Google Voice je njima puno bitniji u esadeu, nego sto je ovdje u Europi. Runkeeper, eh, ima Endomondo i Runtastic. Na sve to zazmiris kad kupujes Lumiu 630, ali za neki flagship je malo drukcije.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:51. |