![]() |
Citiraj:
Skinuo bi svemirski brod tako :roller: EDIT: + pol videa su SG noobovi... ono za RPG nije nikakav assist to je napravljeno u video editoru. |
Jedno poprilicno jednostavno pitanje, mozda vec odgovoreno, no interesira me da li ce konfa iz signaturea vrtit BF3 na nekoj pristojnoj rezoluciji uz pristojan framerate? Dolazi sve kroz par dana, pa da odmah dok cekam komponente, uzmem i igru, no ne daje mi se bas 60€ dok neznam no da li cu to na ovome moci vrtiti kako treba!
|
Citiraj:
|
Nema ništa sumnjivo u toj montaži. Ono sa RPG-om je CGI, a ako na no recoil misliš na ono sa AK-74.... nije, puška se jednostavno tako ponaša
|
@vanja
Vrtit će uredno |
Citiraj:
Pogledao sam montažu par puta otkako je puštena (nekim čudom sam subscribean na njih), čini mi se sve uredno. RPG je pure luck sa dodanim efektom. Inače fenomenalna montaža. |
Citiraj:
Npr. od 3:25 pa dalje, lik uopće ne koristi zoom, puška se ne trese, ubija sve (a još nema ni laser). Pogledaj detalj na 3:32, kada izađe iz hodnika i zapuca po liku. Pogledaj udaljenost od lika (na takvoj udaljenosti LMG bez zooma je beskoristan) i nakon koliko vremena lik pada. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Screen dot ? I ja sam si u BC2 markerom stavio točku na sred ekrana pa sam išo i bez da nišanim :D |
Citiraj:
|
m...m...m...m...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nikakav no recoil, a kao sto je vec receno, ono sa RPG-om je cgi. Nisi valjda shvatio i ono "biranje tenka" kao neki hack...Sve napravljeno u 3dsmax il sta vec koriste likovi. Malo vise montagea pogledat, a onda prdit :) Zapravo 3d efekti u ovom konkretnom montageu su nula naspram boleština koje rade iskusni cod4promod/CS editori... http://www.wipido.com/video/8SHfPnfDnLi7 - ovo npr...ulozena ogromna kolicina truda, vremena i znanja. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Al kad bas inzistiras...http://www.youtube.com/watch?v=d5poTvpiM-Q |
Citiraj:
|
Citiraj:
Uzmi lmg, pa probaj tako pucat kako ekipa roka tu u montaži, pa si snimi, i pogledaj koliki recoil gun ti ima ;) |
Citiraj:
Uglavnom, ne volim mentalitet kad čim je nesto slabo vjerojatno ili se tebi nije dogodilo, a nekome drugome je, odma hack cheat hack cheat hack... |
Probaj onda malo duže igrati sa LMG-jevima pa donesi malo konkretniji zaključak...
Nitko ne viče "hack cheat", pa isto tako nema potrebe ni udarati kontru odmah, samo kažem kako mi je jebeno sumnjivo da lik spray-a bez zooma sa LMG-em, a ovi padaju ko muhe na dodir prvih 10 metaka i uz to mu se puška uopće ne trza (plus, nema laser koji podiže preciznost kada pucaš bez zooma). Lik je očito pr0, šta reći, dok drugi izdrkavaju na to ja sumnjičavo i kritički pristupam općoj euforiji. Doduše, takav sam inače, jbga. |
Citiraj:
Neo ti je lijepo rekao, zaigraj sa lmg-ima, ja sam igrao i prije i sada, pa mislim da sa 400h ove igre znam šta pričam kad vidim kako se koja puška ponaša:D Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Smijesno je sumnjati u po meni potpuno legit ekipu. Zbog ovakvih slicnih "sumnji" su official forumi obasuti reportovima o postenim igracima do te mjere da se nikome niti neda pozabaviti problemom pravih cheatera. Jer budimo realni, na 10 reportova ako bude jedan jedini pravi aimboter ili skriptas svaka cast... I sad mi jos recite da se ne reporta legit ekipu radi gluposti, a jopis napise da je totalno ocit i smijesan efekt lock on-a, koji je dodan prilikom video edita, zapravo aimbot. Dajte... Na koju foru bi uopce funkcionirao takav aimbot? Nema jebene sanse da bilo kakav cheat tocno izracuna putanju RPG-a ispaljenog iz padobrana na nepredvidljivo skretajući chopper u igri koja ima sustav balistike kao BF3. Promislit prvo, a onda "prdnut" :P |
Citiraj:
Nego sam mislio da postaš clipove iz CoD-a u BF temi.:D |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
http://www.youtube.com/watch?v=3yiQAhgdVJQ zna li netko mozda tko prodaje bf3 key? |
Koliko ljudi može biti u squadu na squad DM modu?
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:46. |