![]() |
ma znam da je us verzija i velim te prve su c/p uk... gledaj dalje, fakat zna bit hilerijus i razvit će se ono globalna priča oko likova, zapleta i sl.
uglavnom ako ništa drugo isplati se gledati zbog genijalnog rainn wilsona koji je epski nenormalan :D isto tako ako ti je takva tematika oke nemoj nikako propustiti parks & recreations ;) |
Citiraj:
:care::care: a još smješnije mi je gledat blooperse,ima na yt,super je. :D |
Pogledao Banshee Origins. Za one koji ne znaju, radi se o webizodama tj. epizodama u trajanju od par minuta (najčešće 2-3 min) sa istim likovima, ali o drugim događajima, uglavnom iz prošlosti (npr. Sugarov boravak u zatvoru, upoznavanje Carrie sa budućim mužem,...).
Te webizode objašnjavaju neke stvari, ali još uvijek ima rupa koje su ostale nepopunjene, a uglavnom se odnose na prošlost glavnog lika. Očigledno je da je bio u vojsci, ali nigdje nema nijednog podataka o njemu (vjerojatno Jobovo maslo). Nabavio Crossing Lines S02 pa ću se baciti na nju uskoro. |
Citiraj:
|
sam ti reko ;)
nema dosadne sezone, jednostavno su sve bolji i bolji (keep im mind moju preporuku gore). |
Meni je Z nation Ok, isto kao i The Strain. STa mogu kad volim Zombie masakriranje.
Dobra scena je kad im zapne iza kotaca.. |
parks & recreations sam krenuo gledati, ali ni ne sjećam se više zašto sam prestao.
Takvim humorističnim serijama jednostavno moraš dati više vremena da te hookaju, al kad se to desi, gotov si! :P |
upravo to ;)
|
Kakva je druga sezona American Horror Story ?
Serija mi se generalno dopala,ali sa dosta stvari su pretjerali i mislim ono neke stvari wtf se pitam sta rade,kraj bljutav,ali ajd... I moze preporuka serije tipa Salem,bome se lijepo zakompliciralo pred kraj i malo je nedostajalo toga i eto neke tipa American Horror Story ... |
[QUOTE=blava;2664825]Kakva je druga sezona American Horror Story ?
odlična......... |
Druga i meni odlična, treća ne baš
|
danas krenul scorpion. prvi nastavak ok, glavni glumac je chuck+sherlock+house tak da vjerujem da bi mogla biti jos jedna fora serija za pratiti.
samo da uleti u under the dome crvotocinu :D |
Počeo TBBT. Još sam si nabavio The Good Wife, Forever, Scorpion i The Blacklist. Imati ću šta gledati.
Ujedno je i finale S02 UtD. Već je bilo i vrijeme. Nisam još pogledao, ali očekujem da će biti barem još jedna sezona tj. da se mučenje gledatelja nastavlja. |
I gotham je krenuo. Prva epka Forevera je isto vani, odmah sutra i druga. Prvi glas za Scorpion, idem guglat.
|
Pogledao UtD i napravio najpametniju stvar - Shift+Del
|
Scorpion - odron od serije. Konkurirat ce medju losim serijama ove jeseni za najlosiju.
|
Citiraj:
|
A kakva je prva sezona?
|
Nešto bolja jer zaplet tek počinje i ima previše nepoznanica, ali S02 je totalni odron.
Forever - fulali su ime. Trebao se zvati Highlander jer ima previše istih detalja - besmrtnost, nije jedini besmrtnik, antikvarijat u New Yorku, najbližu osobu je spasio u 2. svj. ratu, ganja ga policajka,... Fale Queen, C. Lambert i S. Connery. |
Z nation, imam osjećaj da gledam neki trailer PS4 igre
|
Z nation vam radi The Asylum tako da spustite malo očekivanja. Za njihove standarde serija je genijalna.
|
True Detective S02 - Colin Farrell i Vince Vaughn. Njušim fail.
http://www.index.hr/black/clanak/u-d...hn/773263.aspx |
ja njušim epicness i nadmašenu prvu sezonu.
|
Citiraj:
|
Kolin bi još i mogao proći jer je imao i ozbiljnijih uloga, ali VV.... Dobro da nisu angažirali i Owena Wilsona.
|
VV bi mogao iznenaditi sve. A i morao je proći audiciju.
|
Citiraj:
Inače, pogledao prvu sezonu R. Donovana. Lena i Avi FTW. :D:D |
Citiraj:
Inače završavam drugu i nekako mi se čini da je promašena uloga glavnog lika, imam osjećaj da bi puno bolji izbor bio nekakav "Jack Bauer" nego Ray, al aj:D |
Njene scene me uvijek nasmiju. :D
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:44. |