![]() |
|
Svaka čast :) Ja perem auto dvaput godišnje, pred regu i poslje mora :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
A budući da imam četiri reflektora (dva na autu, i dva vani), kad bi mi neko mogao napraviti reflektirajući sloj za, štajaznam, 200kn 2 komada (bitni dio reflektora je malo veći od jajeta). Tad bih za jedan dan mogao posložiti nove reflektore u farove koje imam u autu. Dakle, ne moram ništa čekati i biti bez auta i siguran sam da će pasati na vijak sve. Izgleda da ću nabaviti neke leće s AliExpressa pa pokušati pripasati. Nemam šta drugo. |
https://www.reuters.com/business/aut...ix-2022-01-04/
800.000 Mercedesa mora na popravak. Rizik od samozapaljenja. Nema dovoljno dijelova za popravak pa ce vlasnici morati pjesaciti neko vrijeme... Bas me zanima koliko ce ova tema biti popularna na trash portalima. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Nova uredba EU: Automatsko ograničenje brzine u novim modelima obavezno već od srpnja 2022.
U Hrvatistanu bi to trebalo uvesti za sva vozila jer neki očito ne znaju da ograničenja nisu tu da bi njih usporila već zaštitila druge od njih, kao i obaveznu ugradnju puhača za svakoga tko je uhvaćen s nedozvoljenom količinom alkohola u krvi |
Ti sustavi i ako se ugrade samo dižu cijenu vozila,
Poslano sa mog SM-A528B koristeći Tapatalk |
|
Citiraj:
Ukratko, beskorisno i neucinkovito, kao i vecina EU retard propisa. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Merc ce to srediti. ;) |
Da je meni, nac pežoja 406 coupea da je u dobrom stanju da ga nisu balavci saderali odmah bi ga uzeo. Žao mi je jer sam ga prodao prije 5 godina i dodem u kontakt sa likom koji normalno da ga je zakucao. Fuckas ove tesle i te gluparije prema 406 coupe
|
Neki očigledno nemaju probleme sa coronom i manjkom čipova - BMW prodao preko 2.2mil vozila u 2021.
|
Citiraj:
|
Teško da nemaju, zato u firmi čekaju već šest mjeseci aute (od BMW) i ne znaju kad će doć. Trebali su do božića, nisu, sad već lagano rok isporuke ide na Uskrs. A naručeni su u ljeti, lipanj-srpanj
|
Citiraj:
Oni prodaju aute, ali ih ne isporučuju. Nešto ko Rimac :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Prodaja ne treba znaciti i isporuku. Recimo Toyota je nama prodala 250 novih Priusa koje smo trebali dobit tamo oko Listopada, a u biti do danas mislim da smo dobili jedva pola narucenih vozila. |
Citiraj:
Najbolje bi bilo reći auto kući da ne diraju auto uopće, jer često upravo oni naprave loš detailing za delivery. Citiraj:
Najveći problem kod mene je što senzor za kišu poludi, prečesto pali brisače na najnižoj brzini brisača. |
Citiraj:
|
Pa kak se ne zaprljaš na tak zmazanom autu?
|
Citiraj:
Tu negdje je i moj prosjek pranja auta kroz godinu. Jednostavno mi se ne troši vrijeme na to, crn je pa čim ga operem se odmah vidi prašina :kafa: |
Citiraj:
ljudi rade bozicne kugli ce i metaliziraju staklene i plasticne, pa usput rade i farove, mislim da je njemu oko 500 kuna čovjek rekao za 2 fara velika od Land Rover Disco Mk1. On na kraju nije slao njima jer mu se nije dalo slat, pa je polirao jer su metalni farovi, al eto za informaciju. https://koogle.hr/proizvodi-i-usluge...cije-plastike/ |
Citiraj:
Ma kakvi, vidi isporuke od jutros u Regensburgu, Njemčija :D https://i.ibb.co/0rVvkpD/rimke.png |
Auto od dve milje dolara furaju u takvoj prikolici? To nije prikolica za auto. Jesu tri osovine tj. za teške terete je ali brijem da ovo nije za auto.
|
Citiraj:
|
Ovo je sasvim ok prijevoz.
Poslano sa mog SM-A528B koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Jedno je marketing, a drugo je realnost. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:02. |
|