![]() |
Citiraj:
|
Mislim da ne mogu mijenjati stavke ugovora. Znaći cijena ostaje ista. Jedino ako je bez ugovorne obveze, onda možda mogu.
|
Citiraj:
No ekipa koja nema UO, njima se uvjeti mogu mjenjati. Sent from Usreo Mobara |
Citiraj:
Tako da (pretpostavljam) ako operater promijeni opće uvijete i cjenik - mogu promjeniti cijenu paketa |
Moze li se ugovoriti zamzrzavanje usluge i kako? Od 15.07. do 1.9. mi ne treba net..
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Popustio sam kada su mi dali 50% popusta za 3D ( u 11. mjesecu prošle godine ). |
Citiraj:
Znam i mislim da se ne moraš brinuti ( barem zbog ovoga sada) Moja susjeda starija osoba ima hrvatski paket. Mnogi ovdje i ne znaju šta je to. To je bilo prije 10-15 godina postojao je taj hrvatski paket za penzionere. Svi naši kanali + nekoliko lokalnih. Trebalo je donjeti odrezak od mirovine i to je koštalo 15 kn. Analogni signal. Poanta je da ona to još uvijek ima i plača tih 15 kn. Njoj ne treba ništa drugo, a B-net NE MOŽE prekinitu ugovor na silu. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Naravno da moze. Oni mogu odlucit da im je to neisplativo i ukinut to ili poskupit ako je istekla ugovorna obaveza. |
Mislim da ne mogu, ali dobro.
|
Pa sta nisu ljudi tu ili na drugom forumu nedavno pisali da su dobili pismo da ce im poskupit paketi?
|
Citiraj:
|
Mislim da je to više lov u mutnom i pokušaj da se uvali skuplji paket. Vidjet ćemo 01.08.
|
B.net
Vidio sam da su iz optime radili istu stvar tako da bi zakljucio da to mogu napraviti.
Isto kao sto ti mozes prekinut ugovor kad ti istekne mogu i oni. |
Ne znam. Trebalo bi poslat upit HAKOM-u. Primjer je i sa mobilnim operaterima. Ja imam neku prastaru Smipa opciju ( Prejaka) koja mi savršeno odgovara. Već godinama nema toga u ponudi i oni su me zvali više puta da pređem na neke ''bolje'' opcije, ali ja sam ih otpilio i sve traje i dalje.
|
B.net
A recimo tele2 je povisio smart na bonove s 35 na 40 kn makar nema te opcije vise.
|
mislim da mogu bez ikakvih penala podignit cijenu usluge. A onda ces se dovesti u situaciju da placas losiju uslugu skuplje nego neku drugu koja je bolja kod istog operatera.
Nekako mi se cini da sve vodi tom scenariju. |
Citiraj:
|
Citiraj:
to je nesto drugo, ali sada govorim da ako ti je istekao ugovor, a ovi ti dignu cijenu na taj stari paket koji imas, tako da sada njega placas vise nego neki novi bolji. e sada, to je dio koji mene najvise zanima, da li mogu to tumaciti na taj nacin ili ne, odnosno mogu li jednostavno odluciti poskupiti uslugu nakon isteka ugovora. |
Citiraj:
Pošalji mail HAKOM-u. Oni ti uredno odgovaraju na upite. |
Da li bnet blokira forwardanje porta 80? Normalno forwardam druge portove ali 80 ne želi. Da li je do njih ili mene?
|
trenutno imam tv+internet i to placam 179kn. internet imam 120 Mbit/s i 40 analognih/digitalnih programa s kanon uredajem. Poslali su mi poštom da mi nude istu ponudu za 189 ali ce internet bit 50 Mbit/s i imat cu 90 programa, a ovo moje ce poskupit od 1.8. Ugovor je istekao. Da li ja mogu dobit neku bolju ponudu ako ih nazovem??? jel netko imao slicnu situaciju??
|
Ako zaprijetiš raskidom možeš kao i u svakoj drugoj mreži.
|
Neki dan dobijem račun na kojem mi piše stavka Uključenje korisnika radi neplaćanja -SOFT.
Međutim meni ništa nije bilo isključeno (imam samo TV od b.neta) i zovem ih da pitam što je to. Kažu u SZK da mi je bio isključen internet, ja kažem ali ja nemam uslugu interneta kod vas. Da nemate, ali takva je politika prvo se isključuje net pa telefon i na kraju televizija. Kao nek gledam to s pozitivne strane jer mi nije ništa isključeno... Nisam znao da su počeli sa isključivanjem usluga koje i nemaš... užas! |
Tata mi preko telefona produljio ugovor s njima (već smo dosta dugo na bnet-u) i obećali mu nešto malo brži net tj. povećanje brzine sa prethodnih do 50 mb/s na do 70 ali i 90 tv kanala (trenutno imamo cca 45). Ugovor je produljen pocetkom 6. mj. i sad je net zaista malo brži tj. oko tih 70 ali mi i dalje nikako nemamo tih 90 kanala obećanih iako smo ih zvali više puta i pitali kako da nađemo te kanale ali ništa nije urodilo plodom a oni se unatoč obećanjima ne žele pojavit doma kod nas da nam srede tu telku više!
Pokušao sam tražit tv programe preko njihovog digitalnog tog uređaja za telku i ništa, pa resetirao na tvorničke postavke prema njihovim uputama i ponovo tražio kanale i ništa.... Vadio iz struje i ponovo palio ali nikako dobit te kanale. Uglavnom ponašaju se krajnje neozbiljno ti Bnetovci. Paket koji smo imali je bio turbo 3d brzi. I sad je i dalje taj isti ali nadograđeni. Imate kakav savjet šta da napravim da dobijemo te tv programe? Hvala |
Citiraj:
Isključenje ti je išlo, ne interneta, nego TV-a, ali je tebi slika ostala što je naravno plus za tebe, a uključenje korisnika radi neplaćanja - SOFT ti je naplaćeno jer si kasnio s plaćanjem računa 2 mjeseca. |
Citiraj:
Pa sta ti kazu kad ih zoves i kazes da ti ne rade neki programi koje bi trebao imat? |
Citiraj:
Baš su jako bezobrazni i neozbiljni. |
Koji STB imaš?
|
Nisam siguran jer koliko vidim ni ne piše na njemu model ali mislim da je Kaon. Di na vašima piše koji je da odem provjerit pa vam javim točno?
|
Postavke-tehničke postavke-softver
Ali ako je Kaon, onda si napravio sve što si mogao sam. Definitivno je do njih i puštanja profila sa tim kanalaima. Zašto to zapinje, nije mi jasno. |
Možda zato jer na tel. obećaju a onaj koji bi to naknadno trebao odraditi to ne napravi ? :fiju:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Znam, ali čudno je da je tri puta zvao i da nitko nije uspio samo pustiti taj profil. Nije to neki kvar da se ne zna šta je. Ali, sve je moguće :fiju: |
Znali ko sta o docsis 3.1 ruterima sto je bnet rekao da ce uvodit?
|
Po ovome što je danas stiglo u poštu, ispada da ipak mijenjaju ime.
http://i65.tinypic.com/2igepm8.jpg |
Dobio sam i ja prošli tjedan to i pospremio i jedva čekam da promjene ime jer su lijepo napisali pod "ISTI UVIJETI" da se za mene kao starog korisnika ništa neće promijeniti pa nakon promjene imena neka probaju uzeti karticu za TV :D
|
Znači iskoristit će priliku i spojit i bnet u A1.
|
Izgleda da hoće, a rekli su da B-net i Tomato ostaju pod tim imenom kao dio A1 tima.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:22. |