![]() |
ajoj, ne ne i ne.
zato dirati nesto sto je bilo savrseno :hitthewal:. napravit ce woke filled poluproizvod i zisrat se po legendarnim serijama. |
Crtani, a ne igrani film.
Konačno pogledao The Clone Wars do kraja. Kao što je netko ovdje već rekao, S07 je odlična, pogotovo zadnje 4 epizode. |
|
Čitam slobodnu kad ono SF članak - Picard vs Mandalorian :)
https://slobodnadalmacija.hr/mozaik/...-bolja-1287314 |
V 2009. završetak druge sezone je šou, vjerovatno misle izbaciti V 2029. :D
|
Nebih se bas previse nadao. Druga sezona je zavrsila 2011 i od tada nista. Al' tko zna, svasta dobiva nastavke i/ili reboot a V je bila dobra serija, samo preskupa u ono doba.
|
meni je taj V bila jebena serija. zajedno sa serijom The Event
|
Citiraj:
|
Od ovih otkazanih meni je Jericho bija izvrstan.
|
Je, Jericho isto izvrsan, sa još većim klifom na kraju.
Ali klif od Eventa mi je bio hebački, u rangu sa klifom novije verzije V |
Citiraj:
Danas nedostaje kvalitetnih filmova i serija o ejlijensima :D |
Poceo gledati The Event koji ste tu naveli, odlicna serija i prica.
|
|
Počela druga sezona ST SNW. Meni dobar.
|
Bolji cak i od From? :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Vrlo OK početak. Šteta samo što su se na tako malo epizoda ograničili odmah, ali ok, kvaliteta prije količine, a ovo nastavlja vrlo kvalitetan niz iz prve sezone.:) |
ja se uopće ne sjećam radnje iz S01. Je li radnja uopće postojala za pratiti (je li doktorova kćer glavna radnja?) ? Epizode se praktično mogu gledati bilo kojim redosljedom... to mi se nije svidjelo.
|
Kao i stariji star treki ti je SNW, skoro pa možeš zasebno gledat. Ima tema koje se provlače, ali mislim da sve možeš skontat iz bilo koje epizode.
|
Ajd probao prvu epizodu druge sezon nakon sto sam odustao od prve sezone, ne sjecam se na kojoj epizodi. Anway, umalo sam ugasio kad je Spok poceo pricati o osjecajima, emocijama... pa se onda svadjaju na mostu?! Ma daj, jos jedan diversity bs. Stop and forget. Idem gledat svedjanku u silosu :)
|
Oh pa ovo je na Skyshowtimeu, nice
|
|
Maaaa daj oni i animirani crtić ljak
Sent from my SM-G985F using Tapatalk |
7 Reasons why The Orville Stories That Won't Be Complete Without Season 4
The future of Seth MacFarlane's sci-fi comedy-drama is still unknown after The Orville's season 3 finale, leaving several loose plot threads. https://screenrant.com/orville-seaso...from-the-krill https://static1.srcdn.com/wordpress/...140&h=&dpr=1.5 |
Star Trek Strange New Worlds jako dobar početak druge sezone.
|
Meni je isto odlican, bas pravi Star Trek
|
prva serija ok, al druga ? mrzla voda
|
hahaha, meni je i druga dobra.
tipične Star Trekovske o slobodama pojedinaca, mogli su ih i bolje razraditi, ali fini je punchline na kraju bio. |
Bas tako, druga je tipicna startrekovska, od TOS imamo takve price i dobro je zapakirana, isto isto, malo bolje odrađeno, je bilo sa Datom u TNG
|
Trecu epizodu sam skoro. ugasio 5 pura u prvih 10 minutay neman danas živaca za to
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:29. |