![]() |
A u centru tehnike 1560 kn :)
Kako ste zadovolji s kamerom na note 7, kakav je u slikanju pokreta, npr osoba u uvjetima normalnog osvijetljenja (u sobi)? Poslano sa mog Redmi 6 koristeći Tapatalk |
Smijurija sa imenom K20 dobila dodatni poticaj - isti mob, različito ime, različita cijena
https://www.geekbuying.com/item/Glob...p-Selling-Tech https://www.geekbuying.com/item/Xiao...p-Selling-Tech |
Citiraj:
Zgodno. Tko bi rekao da plava boja toliko vrijedi. Pozz |
Citiraj:
|
Nema, a i ako ih ima možeš ih ugasiti u postavkama. Ima ih u mobovima za Kinu/Indiju
|
K20 i K20Pro su modeli za Kinu a Mi 9T i Mi 9T Pro za Europu. Sve je oke!! Ne vidim ni problem u cijeni. Jasno da su Europski skuplji.
|
Uff ovaj "mali" Mi 9 SE da još ima micro sd i 3.5mm utore, onda bih se čak možda i isprsio
|
Zato je poco bio najbolji. No market segmentations.
|
Kolko vam traje baterija na Mi9 ? i ima li netko slike za pokazat
|
Dvojba
Mi 9 64gb. 3299 santa Mi 9 t 128gb. 3399 smartus Najvaznija je dobra kamera i baterija, koliko sam skuzio mi 9 ima bolju kameru od k20 ili 9t Ali da li je znacajnije bolja jer je velika razlika u bateriji u korist mi9t. |
Ja bih se na tvome mjestu strpio jer je ova cijena u smartusu poprilično nabijena - to nije pro verzija odnosno nema snapdragon 855 nego 730. Na aliexpressu ti mobiteli idu za ~2400kn. Možda se cijena kod nas korigira nakon nekog vremena.
|
Citiraj:
Znam da bi bilo najpametnije malo cekati ali mislim da cu kupiti jedan od ova dva, pa makar preplatio k20. Neznam kakav je ovaj k20, mi9 je uzivo vrh, u ruci lezi savrseno. |
U smartusu ti je dostava izmedju 6.6 i 10.6, tako da moze i ne mora ti doci u tih 10ak dana.
Mozda bi ti cak prije stiglo iz nekog eu skladista preko aliexpreasa, vidim da ih ima u ponudi. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Poslano sa mog BLA-L09 koristeći Tapatalk |
ja ne kužim ništa, a vjerojatno nisam jedini.
k20 i k20pro su za kinu, i to su ti vatreni plavi i crveni mi 9 i mi 9t će bit kod nas u europi, skuplji i slabiji ili šta. Vidim ove u smartusu itd slabije procove imaju i nemaju iza te maske. di onda uzet taj k20pro ili ekivalent njemu na nađem tržištu? hvala |
Redmi K20 = Mi 9T = Poco F2. Kapiš? Mi 9 je sasvim drugi mobitel.
|
Poco F1 mi je na zadnjoj global verziji proradio volte i rade smsovi.
Upalih vowifi, ali izgleda ne radi. Ima netko da je probao i uspio na bonbon ili tmobile kombinaciji? |
Citiraj:
Barem ja nisam uspio upogoniti (Bonbon) Sent from my POCO F1 using Tapatalk |
Citiraj:
Malo potraži, trenutno je sve rasprodano izgleda :lol2: Citiraj:
Redmi K20 Pro = Snapdragon 855 (jača verzija) Jača verzija postoji i kao Mi 9T Pro ali samo u Rusiji (kaže gsmarena). Na našem tržištu zasad nema jačeg modela, jedino možeš preko interneta kupiti K20 Pro globalnu verziju. |
Ovo je preskupo još - i to je ovo SD730 verzija :stoopid:, Mi9 ima za 350 eura.
|
Uzeo sam Redmi Note 7 i zanima me kako doći do novih tema u ugrađenoj app theme? Napravio sam Mi acc, ali i dalje ih nema u toj app. Mislio sam da je zbog lokacije, pa sam promijenio na Njemačku... opet ništa.
|
Stavi regiju na neku zemlju koja nije u EU, npr. USA, mislim da će to riješiti ako se dobro sjećam.
|
Citiraj:
|
Ja imam postavljeno na BiH i rade teme bez frke :)
Poslano sa mog MI MAX 3 koristeći Tapatalk |
Redmi note 4 i 4G na HT mreži
Trebam pomoć onih koji imaju ili su imali
Xiaomi Redmi note 4 SD, dakle stalno sam na Tele 2 i 4G signalu Downl. je od 10 do 90 Mbps kako gdje , e sad dilema uzeo sam za probu SIM od HT mobile da testiram njihov signal i brzinu i iznenadilo me da je to živi užas u mom kvartu je tek UMTS 3G, a u drugim dijelovima Crikvenice nije ništa bolje brzine u bilo koje doba dana su max.do 15 Mbps . Ovaj sam test napravio jer imam namjeru preći u HT ali ovo mi je sada stvarno čudno. Također neki dan u Toweru u Rijeci u njihovoj poslovnici kad sam stavio SIM u mob izmjerio je dva puta do 10 Mbps. Jeli možda problem sa Šomijem. Dali je moguće da HT kao najjači ima tako loš signal ili je neki problem u mom XIAOMI RN4 pa on da ne podržava frekvencije na kojima emitiraju bazne stanice HTa 4G . Pozdrav. |
Možda ti ne podržava LTE B20.
|
Citiraj:
Zato i pitam dali je netko imao ovaj problem sa HT SIM karticom u RN4 i LTE signalom. Instalirao sam app.Network cell info i pokazuje da mob radi u B1 ili B8 bandu tj. u UMTS u i 3G.signalu. Tele 2 radi u bandu B3 i ponekad u B1 a HT U B1 i B8 . Jel to znači onda da ovi imaju kod mene bazne stanice koje rade samo u B1 i B8 bandu i da zato nemam 4G i veće brzine Dow. Nečija bazna stanica je iznad mene udaljena 300 m. |
Wild guess, jesi podesio tmobile APN na "internet.ht.hr" (pod uvjetom da ti je trenutni web.htgprs.hr") i onda se probao spojiti na 4G?
|
Pitanje za vlasnike RN7, koju aplikaciju za kameru koristite? Default, Gcam, nesto trece?
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:02. |