PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Call of Duty 2 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=27159)

Isus 03.05.2006. 23:51

moze se, osim jucer u rostovu di su rusi padali pokoseni olovom, cim bi dosli bi jedan otisao napred u prolaz a odozada bi letilo vruce olovo kalibra 7.9mm. ;)

Renesis 04.05.2006. 00:07

e da, jel bude i malo SD-a, malo se previše trči na CTF-u :D

MisterM 04.05.2006. 01:18

NE ISPLATI SE BITI "PAMETAN"

Večeras smo se oprostili od Facelessone-a. Dobio je trajni BAN.
Razlog - krov bunara u Brecourtu - jasno je napisano i nebrojno puta ponovljno da je korištenje exploita zabranjeno.
Osim toga ponavljao je takve stvari više puta prije.

Napomena za nove igrače - ako se nađete na čudnom mjestu ili prođete kroz nešto što bi trebalo biti prepreka - ispričajte se i ne ponavljajte takvo što.

Zmaj000 04.05.2006. 01:22

lol veceras je bilo zakon, sjevalo sa svih strana ,nisam bio ziv duze od minute...

Marko666 04.05.2006. 01:27

A večeras je bogami bilo strava meci su stalno zujali pokraj glava a CTF je stvarno zakon: goood ::rambo:

maX 04.05.2006. 01:32

S&D je jos zakoniji :D :smoke:

tomizg11 04.05.2006. 01:32

Je bilo je dobro.Trebalo bi nas uvijek bit jedno dvadesetak,onda je to prava igra,ok i muzicku zelju,salim se.Ne stvarno smo dobro halali.E da imam jedno pitanje.Svaki put kad mi krene ocitavat Rostov komp mi se restarta.Jel ima tu kakva caka?

buljo 04.05.2006. 02:01

Jel netko za noćno napucavanje?:D

Costa 04.05.2006. 02:17

Hajde dolazi :D

Marko666 04.05.2006. 03:23

A stvarno smo postali teški ovisnici,samo zanm za seba da ako tako nastavim da budem brzo oćoravio : lol2 :

Zmaj000 04.05.2006. 03:29

Citiraj:

Autor Marko666
A stvarno smo postali teški ovisnici,samo zanm za seba da ako tako nastavim da budem brzo oćoravio : lol2 :

potpisujem: lol2 :

RAK 04.05.2006. 03:30

Godinama buljim u ekran i zaključak je da nisam očoravio ništa više nego što bi to normalno. Čak je i rast dioptrije manji nego prije nekoliko godina.

Kvalitetan monitor i kvalitetne naočale čuda rade. Imam antirefleksni sloj na monitoru i još 6 na šajbama. Uz još neke zaštite kojima ime ne znam, dobitna su kombinacija.

Za svakoga kojem suze oči već nakon par sati gledanja, preporučam zaštitne naočale bez obzira na dioptriju. Pokazalo se kao uspješna metoda. Puno ljudi to nosi a da imaju savršeni vid.

RAK 04.05.2006. 03:41

Citiraj:

Autor MisterM
Večeras smo se oprostili od Facelessone-a. Dobio je trajni BAN.
Razlog - krov bunara u Brecourtu - jasno je napisano i nebrojno puta ponovljno da je korištenje exploita zabranjeno.
Osim toga ponavljao je takve stvari više puta prije.

Postoji čak i mogućnost da PAM mod ne radi onako kako bi ja to htio. Možda forsanje DVAR naredbi ne radi sa mojim preinakama. Ukoliko je to slučaj, onda je još veći kriminalac nego u prvom slučaju.

Ne želim izigravati policajca i stalno stražariti na serveru. Želim igrati kao i vi. Zato mi pomognite i recite tko se to pravi pametan na serveru i iskače iz raznih čudnih mjesta, tko iskorištava exploite i sl. To je za vaše dobro, a prijava je anonimna. Iskorištavanje exploita ili pisanje raznih naredbi u konzolu je jednaki cheat kao i aimbot. Ne želite da od vas netko radi budale sa time.

Nemam ništa protiv da si pokazujete mjesta koji su exploiti i načine kako do njih doći. Radite to dok ste sami i u dogovoru. Kada se igra, onda se igra po pravilima koja su svima znana.

Facelessone je pokazivao i ranije zavidno znanje skokova na razna čudna mjesta. To se sve može naučiti posjeton na codjumpers. Poznato mi je da i oni imaju server za CoD2 pa neka svoje znanje primjenjuje tamo. I svi koji misle da je to cool.

atha 04.05.2006. 07:06

Citiraj:

Autor tomizg11
Je bilo je dobro.Trebalo bi nas uvijek bit jedno dvadesetak,onda je to prava igra,ok i muzicku zelju,salim se.Ne stvarno smo dobro halali.E da imam jedno pitanje.Svaki put kad mi krene ocitavat Rostov komp mi se restarta.Jel ima tu kakva caka?

nema nekog logichnog objashnjenja. ta mapa dolazi sa 1.2 patch-om.
jedni shto mozhesh probati ako se to bash svaki puta pri uchitavanju te mape dogadja,
reinstallirati igrati po RAK-ovim uputama na sticky-u.

CatKiller 04.05.2006. 07:45

@Rak

Znas onaj vic...

Dodje Mujo kod doktora:

Doktore suzi mi oko...

...i doktor mu suzi oko :D

Andeo 04.05.2006. 08:57

Ne svida mi se bas ovaj mod kad na pola mijenjamo teamove, no valjda cu se naviknuti s vremenom. Jucer sam samo sat vremena igrao nakon tocno 12h gotovo neprekidnog programiranja tako da su pojedinci imali priliku izivljavati se na meni i skupljati killove :( No pucamo se za vikend, prije nevjerujem da cu imati vremena :(

Citiraj:

Autor Isus
moze se, osim jucer u rostovu di su rusi padali pokoseni olovom, cim bi dosli bi jedan otisao napred u prolaz a odozada bi letilo vruce olovo kalibra 7.9mm. ;)

Osveta ce biti brutalna ;) , cijeli vikend cu mlatiti njemce s kundakom. :D

IceFisherman 04.05.2006. 09:40

khm .. da se otvoreno ispričam svima koje sam jučer poubijal u svojem timu nakon kaj smo prebačeni na njemačku stranu ... jednostavno nisam naviknut ne ubijatni njemce jer sam stalno igral na savezničkoj strani pa imam nekakav "refleks" :) :beer:

Emissary 04.05.2006. 11:16

Tako je meni na Matmati kad sam britanac, jebote svako malo pokušam ukrast svoju zastavu.

RAK 04.05.2006. 11:25

Citiraj:

Autor Andeo
Ne svida mi se bas ovaj mod kad na pola mijenjamo teamove, no valjda cu se naviknuti s vremenom. Jucer sam samo sat vremena igrao nakon tocno 12h gotovo neprekidnog programiranja tako da su pojedinci imali priliku izivljavati se na meni i skupljati killove :( No pucamo se za vikend, prije nevjerujem da cu imati vremena :(
Osveta ce biti brutalna ;) , cijeli vikend cu mlatiti njemce s kundakom. :D

Mislim da je PAM mod odličan. Ova zamjena strana je i meni izazovna jer moram igrati na Allies strani, a to mi baš i ne ide kako sam navikao. On neće biti stalno uključen jer ćemo malo igrati i normalno. A o tome kako ćeš njemce mlatiti kundakom ćemo za vikend pričati. Ponajviše ćeš imati konstruktivne i plodonosne razgovore sa mojim MP44. Sve kemperčine ti mogu reći kako teku razgovori s njim.

U PAM-u su napravljene još neke sitne ali bitne izmjene. Nadam se da će neke strvari raditi kako treba i očekujem. Dakle, testiranje je najavljeno za večeras.

Moram se ispričati ET-u jer ono stvarno nije bilo normalno. Bacim ukupno 4 bombe i ukupno padne 4 ET-a. Onda sam odustao od igranja. ET je igrao na mojoj strani.

atha 04.05.2006. 11:33

Citiraj:

Autor RAK
am se ispričati ET-u jer ono stvarno nije bilo normalno. Bacim ukupno 4 bombe i ukupno padne 4 ET-a. Onda sam odustao od igranja. ET je igrao na mojoj strani.

: lol2 :

E.T. je uzeo nove magnete vidim. :D

buljo 04.05.2006. 11:35

Ja sam još friški pa mi nemojte zamjerat ako skinem svog teammatea..:)

Al fora je kad se mjenja starana,istina ne uvijek al fora jer, tim više jer sam onda zbunjen da bi sam sebe pogodio.:D

atha 04.05.2006. 11:41

neka neka, PAM mi se takodjer svidja kako sam i jucher rekao.
treba probati obje strane pa se onda vidi tko je bolji.
a i onda da nema prigovaranja, ja bih njemce ja bih ovako ja bih onako.

molim vas, ako igra isti tim od pochetka,
onda nemojte prelaziti simo tamo u timove, vech odigrajte do kraja sa istim timom.
bez prigovaranja, ovo oruzhje mi se ne svidja. kasnije PAM ionako odradi svoje.

ZED 04.05.2006. 11:43

Citiraj:

Autor buljo
Ja sam još friški pa mi nemojte zamjerat ako skinem svog teammatea..:)

Al fora je kad se mjenja starana,istina ne uvijek al fora jer, tim više jer sam onda zbunjen da bi sam sebe pogodio.:D

Ih i ja mujo, nisam ti trebo "prodat" igru, loše, loše:D:D
Sad buš ovisan i o ovome.....

zippo 04.05.2006. 11:55

Citiraj:

Autor atha
molim vas, ako igra isti tim od pochetka,
onda nemojte prelaziti simo tamo u timove, vech odigrajte do kraja sa istim timom.
bez prigovaranja, ovo oruzhje mi se ne svidja. kasnije PAM ionako odradi svoje.

Jawohl, herr feldwebel von Atha !
Selbstverstendlich ! Sieg !
Zippo von Feuerzeug :D :D :D

Newbie Pro 04.05.2006. 12:01

Citiraj:

Autor zippo61
Jawohl, herr feldwebel von Atha !
Selbsverstendlich ! Sieg !
Zippo von Feuerzeug :D :D :D

Entschuldigung Zippo, aber ich nichts verstehe. Was ist "feldwebel"? Ich sprache bisschen Deutsch. :(

Warum "von Feuerzeug"? Das ist sehr Komisch.:p

Grosse problemen in Komunikation.: stoopid

Renesis 04.05.2006. 12:07

Specijalci, prave se njemcima, a svako zna nit pola :D

zato se mi ameri razmemo jel :D

po meni je PAM ok, snajp i simo i tamo, jedino je lee mi malo bolji jer ima 10metaka :) ali zato njemci imaju mp44...

meni isto jučer u moskvi, totalno ne shvaćam da mi ispred nosa dva rusa uzimaju zastavu, još pucaju po meni.... :D

al budem se naviknul :D

zippo 04.05.2006. 12:07

Citiraj:

Autor Newbie Pro
Entschuldigung Zippo, aber ich nichts verstehe. Was ist "feldwebel"? Ich sprache bisschen Deutsch. :(

Warum "von Feuerzeug"? Das ist sehr Komisch.:p

Grosse problemen in Komunikation.: stoopid

feldwebwel ---> narednik
Feuerzeug ----> upaljac
:D :D :D

Newbie Pro 04.05.2006. 12:11

Znao sam za upaljač, fajrcik ;)

Hvala na feldweblu!

Ren ako hoćeš komunicirat s nama pomakni dupe na sljed mapi i dodji u goste, tj. po metak izmedju obrva:)

RAK 04.05.2006. 12:15

Citiraj:

Autor zippo61
feldwebwel ---> narednik
Feuerzeug ----> upaljac
:D :D :D

Ovo ce promjeniti moj nick u igri.

Renesis 04.05.2006. 12:19

Ja, du schprichst Deutch sehr gut... mein ist nicht so gut. ich bin ein allie fur immer :)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:40.