PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Smartphone uređaji i mobiteli (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Android aplikacije (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=207579)

ALiEN17 13.09.2019. 20:23

kupio sam mini miju mobitel... volio bi family link, a i neke druge aplikacije koje koristi - youtube kids i whatsapp blokirati da ih ne može uninstallati... mogu to napraviti? ako da, kako?

domy_os 20.09.2019. 03:02

Kako se u YouTube Vanced makne ona dole lista s "related" ili "up next" videima kad nešto gledam? Ide mi na živce svaki puta scrollati preko milijun videa da bih vidio komentare.

c-shadow 27.09.2019. 13:36

Nedavno sam stavio custom rom na stari mobač koji je dotad vrtio android 7. Sad je na 9-ki. Vratio preko titaniuma tapatalk 6.5.6, sve radi osim push notifikacija koje sam prije imao.
Kako da to složim?

xlr 27.09.2019. 14:44

Meni je restoranje s TB-om znalo poremetiti push notifikacije za odredjeni app. To je doduse bilo u eri androida 5-6. Jedino rjesenje za vracanje pusha je bilo clear app data i ispocetka. Kao da app pita da se na neki nacin iznova "registrira" za push i onda sve radi ok. Ne kuzim se u pozadinu pusha, mozda ima nekog smisla.

Barem u tapatalku nemas sta puno podesavati ili izgubiti, glavni login povuce listu foruma, par postavki u appu i laganini :)

c-shadow 27.09.2019. 14:56

Izgleda da ću morati tako.
Pod settings push notifications ispisuje missing push token, to je valjda problem.

razjaren 27.09.2019. 18:14

Zna li tko kako na Hi Band App dodati obavijesti za Viber ?
Znam za ono „ Other apps „ kad uključim dobivam obavijesti i Vibera ali i svega ostalog pa i rada sistema .. a to ubija , gotovo stalno vibrira jer pokazuje i sve ostale procese aplikacija kao i sistema mobitela.
Može li se kako dodati pojedinačno aplikacija Viber ili možda ima neki zamjenski App za Hi Band.
Hvala.

O_D_E_Z 07.10.2019. 18:53

Dali netko zna neki nelos email client za Android (kao recimo myMail) ?

geronimo_2 07.10.2019. 19:38

koristim aquamail vec dugo i odlican mi je.

Brko 07.10.2019. 19:46

Citiraj:

Autor geronimo_2 (Post 3343903)
koristim aquamail vec dugo i odlican mi je.

+1
Pay verzija, 6 gmail accountova. Gmail app freezam godinama :D
Jednoatavan backup/restore pri promjeni mobitela i/ili factory resetanja.

O_D_E_Z 07.10.2019. 21:51

THX

Evo probavam da namjestim aquamail da se spoji na freemail (net.hr)

pop.net.hr port: 110 authentication: automatic
imap.net.hr port: 143 authentication: automatic

I nece nikako (sve zive kombinacije)

Inace na https://freemail.net.hr se ulogiram s svojim mailom i passwordom i tamo mi je namjesteno da prima pop3 i sve.

Al nema sanse.

Da nije ovaj net.hr namjesten da ako nso pristupa s IP adrese koja nije u hr da nece da prihvaca konekciju uopce ?

geronimo_2 04.11.2019. 09:41

savjet...
pocelo mi se desavat kad otvorit na mobu (xiaomi A2) pc ekspert da mi nudi ono ako zelite aplikaciju za bla bla... i onda kad kliknem na cancel mi zabloka opera.
jel se moze to nekak iskljucit. pretpostavljam da to forum pusha nekak.
fala

OuttaControl 04.11.2019. 14:22

Klikni da zapamti login pa te nece pitat

geronimo_2 04.11.2019. 14:26

to mi je odavno vec. sad je prestalo nudit. jednostavno nekad poludi, al neznam zasto opera zabloka na to. srusim je i pokrenem opet i opet isto i tako par puta.

catroot 12.11.2019. 18:38

Jel ima šta za blokiranje reklama na YouTube aplikaciji u zadnje vrijeme svaki sekund iskači te reklame, bilo šta, mob nije rootan

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

kasko 12.11.2019. 18:54

Youtube vanced non root, guglaj xda.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Brko 12.11.2019. 18:55

Citiraj:

Autor kasko (Post 3353602)

+1 za to
Neizostavni app na mobu.

schetz 12.11.2019. 18:59

S time da im trenutno ne radi stranica, link je vjerojatno najbolje naći na XDA, mislim da oni imaju zadnju verziju na mediafire, ili apkmirror. Čisto jer redovno upozoravaju da se ne skida s bilo koje stranice.
Alternativa je New Pipe s Fdroida, ali tamo nema mogućnosti logina.

catroot 12.11.2019. 19:06

Citiraj:

Autor kasko (Post 3353602)

Zaboravi napomenuti imam Vanced instaliran, al nekako ne bi se tamo logiro sa accountom koji je trenutno na official YouTube aplikaciji. Ne znam šta vi mislite jel ima razloga za to, tipa sigurnosni itd.
Na tom YouTube Vanced imam sporedni gmail account, inače aplikacija je vrh, koristim je već dugo i predobra je, samo et taj login me muči.

schetz 12.11.2019. 19:32

Is that, is that Glock, mislim catroot :) https://www.reddit.com/r/androidapps/comments/dv7wjh/_/
Taman je bila rasprava oko toga radi novih TOS of YT, a i radi nekog, izgleda trolla koji je prijavio da je izgubio Google acc na New Pipe iz sličnih razloga.
U principu, ako ti nije problem, koristi taj B account, iako mislim da nećeš imati problema niti s glavnim. Niže u temi je i link na YT twitter koji govori u korist toga da problema ne bi trebalo biti. S Gugletom se doduše rijetko što točno zna jer ne znaju ni oni sami.

catroot 12.11.2019. 20:05

Jel bila neka aplikacija i jel još postoji, tipa da nakon što prođe 5 sek pa se izbaci opcija skip add, da ta aplikacija to automatski napravi, da se ne mora stalno stiskat, jel i ovako ionako se mora sačekati tih 5 sek. dok ne iskoči ta poruka. YouTube app nakon zadnja dva tri updatea, nenormalno se povećao broj reklama.

xXTheLuka1998xX 13.11.2019. 08:13

Citiraj:

Autor catroot (Post 3353620)
Jel bila neka aplikacija i jel još postoji, tipa da nakon što prođe 5 sek pa se izbaci opcija skip add, da ta aplikacija to automatski napravi, da se ne mora stalno stiskat, jel i ovako ionako se mora sačekati tih 5 sek. dok ne iskoči ta poruka. YouTube app nakon zadnja dva tri updatea, nenormalno se povećao broj reklama.

Preporucio bih van youtube vanced,youtube bez reklama ,naj aplikacija barem meni

Poslano sa mog SM-A805F koristeći Tapatalk

tigo95 16.11.2019. 20:34

Pozdrav. Koristim aplikaciju za snimanje razgovora Call recorder ( https://play.google.com/store/apps/d...llReviews=true ). Petljam po postavkama ali nikako dobiti pravu kombinaciju gdje bi se čuo i glas sugovornika a ne samo moj. Ustvari, čuje se ali jako jako tiho tako da se uglavnom ništa ne razumije i nemam nikakve koristi od toga. Imate li kakvu preporuku za aplikaciju koja bi to obavila kako treba. Mob je Mi a2 lite.
Hvala!

NoMaam 17.11.2019. 00:28

Citiraj:

Autor tigo95 (Post 3354814)
Pozdrav. Koristim aplikaciju za snimanje razgovora Call recorder ( https://play.google.com/store/apps/d...llReviews=true ). Petljam po postavkama ali nikako dobiti pravu kombinaciju gdje bi se čuo i glas sugovornika a ne samo moj. Ustvari, čuje se ali jako jako tiho tako da se uglavnom ništa ne razumije i nemam nikakve koristi od toga. Imate li kakvu preporuku za aplikaciju koja bi to obavila kako treba. Mob je Mi a2 lite.
Hvala!

Ja koristim ovaj call recorder (https://f-droid.org/en/packages/com.github.axet.callrecorder/). Zvuk sugovornika je malo slabiji ali se sve razumije.
Svi pozivi se snime u cjelosti za razliku od defaultnog snimača na redmi 5 koji mi je snimao polovično.

Pozz

catroot 17.11.2019. 15:34

Da li ima neka aplikacija za call recording koja ispravno radi na android pie.

Beetlejuice 17.11.2019. 16:11

Mislim da ne. Od Pie apk za snimanje poziva ns rade. Zahvalite guglu. Za više info o tome guglajte.

Poslano sa mog SM-N950F koristeći Tapatalk

domy_os 18.11.2019. 06:07

Meni je neka stara verzija ACR-a radila dobro, u novijim su maknuli permissione zbog Googlea pa nisam htio updateati. U međuvremenu sam dodao original Huawei aplikaciju za snimanje i to radi bolje i od ACR-a.

catroot 18.11.2019. 12:34

Citiraj:

Autor domy_os (Post 3355221)
Meni je neka stara verzija ACR-a radila dobro, u novijim su maknuli permissione zbog Googlea pa nisam htio updateati. U međuvremenu sam dodao original Huawei aplikaciju za snimanje i to radi bolje i od ACR-a.

Jel se može negdje skinuti ta huawei aplikacija i koja i instalirati na samsung galaxy i jel imaš link za tu staru verziju acr-a da pošalješ na pm.

coconut 18.11.2019. 12:53

Koliko znam, na apk-mirroru postoji 'krakirana' verzija ACR-a koja može ono što regularna ne može. Ako si kupio ACR, onda se možeš registrirati s tom šifrom i na 'krakiranu' verziju. Nažalost, nisam je uspio instalirati na svoj mob da potvrdim sve ovo.
Koristim Cube ACR, ali nisam nazadovoljniji njime. ACR se može finije podešavati jer ima više opcija.

schetz 18.11.2019. 13:17

APK mirror ne drži krekirane apkove AFAIK.

catroot 18.11.2019. 14:39

Citiraj:

Autor coconut (Post 3355325)
Koliko znam, na apk-mirroru postoji 'krakirana' verzija ACR-a koja može ono što regularna ne može. Ako si kupio ACR, onda se možeš registrirati s tom šifrom i na 'krakiranu' verziju. Nažalost, nisam je uspio instalirati na svoj mob da potvrdim sve ovo.
Koristim Cube ACR, ali nisam nazadovoljniji njime. ACR se može finije podešavati jer ima više opcija.

Ma zanima me koja bi verzija ako i uopće radila ispravno na android pie, bilo koji app, acr, cube acr bilo šta za recording voice onda ću nastojat naći app tu i tu verziju na tipa stranicama apk mirror i sl.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:44.