![]() |
Wtf ekipa, pa sta niste procitali clanak? Odmah pljuvanje na temelju jedne slicice, 3 su dlc-a najavljena, prvi je close combat, da zadovolji cod fanove, drugi ce imat najvecu mapu ikad, o trecem nemam pojma, al ono, sta je tu lose? plus, u 1. dolazi 10 novih oruzja
|
Citiraj:
Niste mogli bolje proci. |
Stvarno ima svakakvih komentara....pa ljudi ne morate vi kupovati ovaj DLC....ako ga i kupite zbog oružja, ne morate igrati na tim novim mapama....imate sve ove do sada izdane mape i to je to...mislim da će ovo biti dobro, malo za promjenu...meni osobno će biti draži onaj drugi DLC gdje je najavljena najveća mapa ikada na BF3-u i to jedva čekam da odigram... :)
|
Najveca mapa ikad...mmh, upirem prstom na Heavy Metal. :fiju:
|
Heavy metal bi preletio sa jetom odmah. Mislim da je u dvojci bilo većih mapa od HM.
|
Citiraj:
|
možda DO tad, jer glupo je za budućnost garantirat kad će još 17 battlefielda izać :S
|
Meh, ne privlači me to sto ce izaci "najveca mapa ikad". Heavy metal sam mrzio -.-
Preglupo je igrati na takvim mapama prvenstveno zbog squad based gameplaya. TS: "Mi smo na B, odite vi na F 9000km zapadno pa se vratite i pomozite nam drzati C i D negdje na pola puta 5000 km istocno." Bezveze. A ovaj video clip sa close quarters ne želim ni komentirat :d |
Citiraj:
|
Citiraj:
A šta ćeš :) Btw, necemo se cut neko vrijeme na TS, pas mi pojeo kablove od mikrofona i Sennheiserica. Jebem ti Jack Russelle :( |
damn...pa bar dodji i budi mjutan, sta sad...dont speak, just listen :D
|
Kvragu skewp, to će najviše pogoditi delP-a...
|
Citiraj:
|
|
Nemoj mi reci kako si ovo slikao...
|
Citiraj:
|
a jeste fine ritice , navikli samo na hd slikice :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ma ne, pa ljepse je kad sve blijesti okolo, sta ti znas...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ako vas FXAA injector ne zadovoljava, mozete naruciti dodatno pomagalo. :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Kakva legenda! :D "Almost like driving a Volvo" :D :D |
Jel itko pogledao ovu "best ever" montage ?
http://www.youtube.com/watch?v=qVEsgGIA2Ig Jebački je to posloženo i sve, ali jel se samo meni čini ili likovi koriste no-recoil skripte? |
Otkad može na "best ever" rpg-om pogoditi automatski na helikopter???
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Još ih nije sramota snimat... A da ne pričam za rpg na heli na 2:4x sa aimbotom.... Jadno... A tako 'ugledna' bf imena... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:55. |