![]() |
Ivo Nandi iščeznuo iz Boardwalk Empirea,i eto ga u Sons of Anarchy :D
|
Ekipa moze preporuka serija nesta sa virusima :) Last ship mi onak fino sjeo :)
I da prije par mj izasao pilot neke serije, radnja se odvija u nekog podzemnoj garazi, tamo su likovi ostali zakljucani pa su se provukli uz pomoc dizalice, pa zavrsili u nekoj kuci da bi ih nakraju napale "divlje svinje :D" Se sjeca netko imena serije? |
Citiraj:
Al mislim da je to otkazano il je izašao pilot pa su trebali nastavit za par mjeseci al su otkazali il tako nesto :D |
ko bi reko da te mater moze tolko sjebat ko jaxa njegova :D
|
Citiraj:
|
Nije The String nego The Strain. Devet epizoda je vani.
Od serija s virusima, još mi Helix pada na pamet. |
Citiraj:
Onoga se ne bi posramio ni "teksaški masakr". |
a ekipa 2 sata nepomicno sjedi, uziva i uci od gazde :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Ukratko: IMO, gledaj ako bas nikakvog drugog izbora nemas...
|
Extant - jel gleda netko? ne losa SF serija, malo ju razvlace, al ajde...
|
Dobra je, a ova zadnja početak horora...
|
Malo su prećerali u zadnjoj epizodi Banshee-ja. Ispaljeno je više metaka nego u Rambu i Commandu zajedno. A mrtvih k'o salate.
Under the Dome - netko je pisajući scenarij planirao da serija potraje barem 4-5 sezona. Već smo pri kraju druge, a da zapravo nisu mrdnuli s mjesta. Količina logike i dalje drastično opada. Šteta, potencijal je bio dobar i mogu reći da sam očekivao malo više od S. Kinga. Legends - situacija je zapetljava. Serija je za sada ok. |
Citiraj:
|
Banshee , završio prvu, počeo sezonu 2, :D, ovaj Hood,
to više nije ni promiskuitet, više **** samo rasplodni bikovi:roller: |
Nakačio si se :D
|
I ja pogledao Banshee u 2 dana
Malo mi je 2. sezona losija od 1.,ali je dosta dobro Job najbolji lik :D |
|
I Boardwalk Empire druga epizoda isto danas
|
" Z nation ", nova serija na foru walking deada ali sa manjim buđetom, ako neće biti previše razvlačenja bit će ok :)
|
|
Citiraj:
|
Z nation - nije loše. Prišlo se tematici malo neozbiljnije, zabavnije nego walking dead. Vidi se da je manji budžet, al je more fun.
|
Ne mogu vjerovat da otkažu Longmire, a Under the Dome produže...
Gluma u UtD je na razini hrvatske... Scenarij kao da je dijete u vrticu pisalo... |
utd je sada već teški narkomanski delirij.
|
Citiraj:
Suma sumaruma meni serija djeluje ko malčice naprednije od power rangersa... Očekivao sam puno vise od Steve Kralja. |
ekipa koja je gledala the office (US). Da li serija postaje "bolja" kasnije? Prva sezona, prve četiri epizode su onako, srednja žalost.
|
ne sjećam se baš početka osim što znam da su prvih par epizoda c/p britanske i ako si gledao britansku onda mi je jasno zašto je srednja žalost.
to je jedna od onih serija koju sam većinu gledao kako je izlazila van... imho isplati se ;) |
ne, napisao sam da je US verzija. Budem nastavio jer mi je tematika super, samo bi volio da se razvije malo priča, zasada četiri epizode, jedna kopija druge.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:18. |