PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Battlefield 3 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=201263)

BojanZD 31.05.2014. 21:46

Citiraj:

Autor Delpiero (Post 2604691)
Ja iman rusku verziju otkako je izišla bf3 igra. Jeli i kako mogu sada kupiti englesku verziju??? Pokušao sam samo buy.. on odvrtio neki kratko update i kao sve ok, uđem u igru, i sve na ruski :(

deinstaliraj RU verziju sa kompa, pobriši sve foldere koji ostanu i onda se logiraj u origin i klikni BUY-tak sam ja napravio i sad u originu imam RU i ovu besplatnu.:chears:

pogi 31.05.2014. 22:24

Citiraj:

Autor hedgehog (Post 2604504)
Sve ide preko tog retardiranog battleloga na netu.. Odaberes kampanju I pokrenut će..

Uspio sam. Koje debilno pokretanje igre...

Delpiero 31.05.2014. 22:29

Imam i ja u originu obe verzije,i kad idem ući na novu, opet RU. Mogu pokušati sa uninstall pa šta bude ;)

Hellhound 01.06.2014. 23:21

Da se nadovezem u vezi ovoga s ruskom verzijom...

Znaci nema nacina da trenutni acc s ruskom verzijom 'poengleskim' mora bit novi acc engleski?

Ono neda mi se sve otkljucavat ponovno...

Znam da je prije palilo da skines eng voice fileove. Jel to jos radi zna tko?

Bilo je prije radilo a onda od nekog patcha nije vise funkcioniralo, a od onda sam prestao pratiti.

BojanZD 01.06.2014. 23:38

Citiraj:

Autor Hellhound (Post 2605237)
Da se nadovezem u vezi ovoga s ruskom verzijom...

Znaci nema nacina da trenutni acc s ruskom verzijom 'poengleskim' mora bit novi acc engleski?

Ono neda mi se sve otkljucavat ponovno...

Samo dva-tri posta iznad sam napisao da se može bez problema skinuti ova besplatna verzija i igrati kao da oduvijek imaš tu "ne RU" verziju.:zdero2::zdero2:
Znači, uninstal RU verzije, obriši sve foldere koji ostanu iza deinstalacije i pokreni skidanje free verzije.
Radi 100%...:chears:
Klikneš BUY, izbaci cifru od 0$, prihvatiš kupovinu i kreće skidanje...

Hellhound 01.06.2014. 23:56

Citiraj:

Autor BojanZD (Post 2605245)
Samo dva-tri posta iznad sam napisao da se može bez problema skinuti ova besplatna verzija i igrati kao da oduvijek imaš tu "ne RU" verziju.:zdero2::zdero2:
Znači, uninstal RU verzije, obriši sve foldere koji ostanu iza deinstalacije i pokreni skidanje free verzije.
Radi 100%...:chears:
Klikneš BUY, izbaci cifru od 0$, prihvatiš kupovinu i kreće skidanje...

Vidio sam sta si napisao al sam to protumacio kao da cu imati 2 verzije igre. Ja ocu samo jednu i to englesku i da mi ima acc od stare verzije.
Ako to napravim, oce mi ostati stari acc s statovima unlockovima i to? Jel mos to garantirat?:stoopid:

BojanZD 02.06.2014. 09:11

Citiraj:

Autor Hellhound (Post 2605256)
Vidio sam sta si napisao al sam to protumacio kao da cu imati 2 verzije igre. Ja ocu samo jednu i to englesku i da mi ima acc od stare verzije.
Ako to napravim, oce mi ostati stari acc s statovima unlockovima i to? Jel mos to garantirat?:stoopid:

Naravno da ćeš imati 2 verzije-tehnički gledano, vlasnik si oba keya, nemože to nitko oduzeti.
Nakon što deinstaliraš RU verziju i skineš ovu besplatnu, na kompu ćeš imati instaliranu samo besplatnu verziju koja preko Origina povuče sve tvoje dosadašnje statove, unlockove i ostalo.
Znači, igraš kao da se ništa nije promjenilo, jedinu na svom Origin acc. pod "My Games" vidiš da si vlasnik obje verzije.:chears:

BTW, niš ne garantiram, samo ti govorim kako je meni sve prošlo, budući da sam do sada igrao RU verziju!

Evo SS.. http://www.pohrani.com/t/P/2b/E1UgvWH/screenshot-4.jpg

Kao što vidiš, lijeva je nova instalirana, a desna je RU koja je spremna za download.

Delpiero 02.06.2014. 12:34

Da i ja sam to napravio sinoć, uninstall i obrisao ručno sve ostale fileove RU instalirane igre, i skinuo nanovo sve i radi na engleskom uredno. Doduše radila je 20 sec i onda je izbacio vani sa DIrect X errorom ali mi se nije sinoć kasno dalo s tim gnjaviti dok vidim do čega je...:chears:

Hellhound 02.06.2014. 13:55

Citiraj:

Autor BojanZD (Post 2605345)
@BojanZD

Ok zahvaljujem kolega samo jos jedno pitanje.:goood: Posto imam premium od bf3, ako budem skidao novu eng verziju hoce li taj moj premium vaziti i za tu verziju ili ce biti vezan samo za onu rusku?:)

Delpiero 02.06.2014. 13:58

Citiraj:

Autor Hellhound (Post 2605674)
Ok zahvaljujem kolega samo jos jedno pitanje.:goood: Posto imam premium od bf3, ako budem skidao novu eng verziju hoce li taj moj premium vaziti i za tu verziju ili ce biti vezan samo za onu rusku?:)

To je i mene zanimalo.. Ne znam, iskreno.. ALi mislim da ce vrijediti jer tih 20 sekundi koje sam igrao sinoć bile su sa predzadnje ekspanzije koja ima samo u premiumu(koji sam i ja kupio za RU kao i ti) ;)

BojanZD 02.06.2014. 16:30

Ja nemam premium, pa nemogu reći kako će to završiti. :)

iprodano 02.06.2014. 19:24

Sad sam baš pogledao na http://p-stats.com/. Battlefield 3 trenutno igra preko 100.000 igrača a Battlefield 4 oko 30.000.

Sva sreća pa nisam kupio četvorku.

jopis 02.06.2014. 19:34

Citiraj:

Autor iprodano (Post 2605927)
Sad sam baš pogledao na http://p-stats.com/. Battlefield 3 trenutno igra preko 100.000 igrača a Battlefield 4 oko 30.000.

Kakve se sve nebuloze neće napisati po forumima ovih dana....
Pa normalno da igra preko 100.000 igrača kad je igra BESPLATNA za CIJELI SVIJET:stoopid:
To je prva stvar, a druga, jel ekipu tko tjera da kupuje igre? Pa svatko valjda troši svoju lovu kako ga volja.....
Mislim ono, to je ko da ja sad nakon 200injak original igara kupljenih od 93e na ovamo, za npr cs go, joj e baš sreća što sam ga kupio na 50% akciji kad mi nije baš sjeo, css je bolji...

iprodano 02.06.2014. 19:37

Citiraj:

Autor jopis (Post 2605942)
Pa normalno da igra preko 100.000 igrača kad je igra BESPLATNA za CIJELI SVIJET:stoopid:
To je prva stvar, a druga, jel ekipu tko tjera da kupuje igre? Pa svatko valjda troši svoju lovu kako ga volja.....
Mislim ono, to je ko da ja sad nakon 200injak original igara kupljenih od 93e na ovamo, za npr cs go, joj e baš sreća što sam ga kupio na 50% akciji kad mi nije baš sjeo, css je bolji...

Što si se ti uzjebao, samo želim reći da će B3 i dalje imati sasvim dovoljno igrača.

jopis 02.06.2014. 19:53

Citiraj:

Autor iprodano (Post 2605948)
Što si se ti uzjebao, samo želim reći da će B3 i dalje imati sasvim dovoljno igrača.

Nisam se uz.... nego ti je post napisan, ono, na razini 11godišnjaka ;)
Jasno da će bf3 imati sasvim dovoljno igrača, kad je igra/gameplay zanimljiva i dobra, no s ovim free for all potezom su napravili i kontrapotez u vidu masovne navale čitera po serverima, i to ekipe koja si je napravila po 10+ accounta i boli ih kifla za ban na jednom....

iprodano 02.06.2014. 20:02

Citiraj:

Autor jopis (Post 2605962)
Nisam se uz.... nego ti je post napisan, ono, na razini 11godišnjaka ;)
Jasno da će bf3 imati sasvim dovoljno igrača, kad je igra/gameplay zanimljiva i dobra, no s ovim free for all potezom su napravili i kontrapotez u vidu masovne navale čitera po serverima, i to ekipe koja si je napravila po 10+ accounta i boli ih kifla za ban na jednom....

Sve što si rekao stoji, sve ok. Ono što sam primijetio je da nedostaje servera sada za toliku navalu igrača, pola ih se prebacilo na B4 kad je izašao.

Hellhound 02.06.2014. 20:32

Citiraj:

Autor iprodano (Post 2605927)

A sad tih 100 000 podijeli na : 40 000 cheatera, 20 000 trollova, 30 000 ljudi s jednoznamenkastim IQ-om i 10 000 normalnih bf igraca. Pa ti gledaj kakve ce ti biti partije.:kafa:

Nego napokon sam si sredio bf3 da stima savrseno(imam i ruski i engleski voiceover), statovi i premium...ma sve. Heh sad kad igram s rusima stavim audio rusk,i a s amerima engleski. Imerzija par exellance:goood:

Sam jedino neznam jel do 'te' besplatne ili sto sam prepravljao registrije jer su mi bili u k...

Imao sam jedno 5 a trebao samo 2 lol.

To sam prepravio i uzeo besplatni. Onda mi je origin trazio da downloadam...al sam morao samo 5% skiniti jer je vec bilo 95%.
Sad valjd je to bio eng voicepack.

Uglavnom napokon sve ko po spagi. Joj kak mi u cetvroci fale ovi hardcore uzvici tipa: 'Droppin' C4, time to blow some fuckers up!'
'Here, get some fucking ammo!'

Na cetvorku utjecale 'soccer moms' pa su sad vojaci gospoda jel.

'Gee old chap, you appear to getting shot.'
' Mhh. Yes quite! Thank you kind sir.':nono:

BojanZD 02.06.2014. 20:52

Koja gužvaaa na serverima, pa nema slobodnog slota...aaaaaaa, EA šta uradi od igre!!??

iprodano 02.06.2014. 20:55

Citiraj:

Autor Hellhound (Post 2606019)
A sad tih 100 000 podijeli na : 40 000 cheatera, 20 000 trollova, 30 000 ljudi s jednoznamenkastim IQ-om i 10 000 normalnih bf igraca. Pa ti gledaj kakve ce ti biti partije.:kafa:

Čemu to omalovažavanje, znači ako prije nisu imali kupljenu igru a sad su je skinuli besplatno automatski su prevaranti ili još gore, kako ti tvrdiš, ograničenih intelektualnih mogućnosti.

Bit svega je dobra zabava a ne stalno vrijeđanje.

Full Throttle 02.06.2014. 21:00

Citiraj:

Autor jopis
....i boli ih kifla za ban na jednom....

koji ban? :))))))

jopis 02.06.2014. 22:51

Citiraj:

Autor Full Throttle (Post 2606116)
koji ban? :))))))

http://www.pbbans.com/mbi-latest50-bf3-lfb41.html

;)

Volume 03.06.2014. 08:58

Citiraj:

Autor BojanZD (Post 2606079)
Koja gužvaaa na serverima, pa nema slobodnog slota...aaaaaaa, EA šta uradi od igre!!??

Sprdačina veća :D Jučer odem do servera di inače igram kad ono njih 15-ak čeka na priključenje. S obzirom da imam premium pa time i prioritized queue stisnem ja lipo join kad ono stavi me na kraj liste
Koji k.... Šta taj premium queue više ne funkcionira ili...?

Full Throttle 03.06.2014. 18:45

Citiraj:

Autor jopis (Post 2606252)

di piše kolko ima oduzetih keyeva?

Ati freak 03.06.2014. 20:09

Citiraj:

Autor jopis (Post 2605942)

BF4 je smece, da nije nebi oni izdavali CTE da se rješavaju "nepostojeci" problemi ..... :fiju:

Igra koja još nije izdala sve DLCove bi trebala online u bilo koje doba dana imati preko 50 000 ljudi.... ( BF franšiza )

kasper_sky 07.06.2014. 11:37

imam problem kod spajanja u igru
spaja se na server pokrene igru ali sve je crno i onda izbaci i kaže
display drivers ne rade ili direct x eror probao nove i stare drivere. ugasio sve background programe. igra je udejtana itd... uglavno sve logički prošo ništa ne radi. kako da to riješim?
i dali to ima kakve veze sa ovim infom iz battleloga:
"Some players have reported that after recently downloading and installing Battlefield 3 their game does not activate in their Origin My Games list. We're investigating this issue and are working to get you back into your game as quickly as possible. Thanks for your patience and stay tuned for updates."

dali vi imate takve poteškoće

Veki-os 07.06.2014. 13:39

Citiraj:

Autor kasper_sky (Post 2608973)
imam problem kod spajanja u igru
spaja se na server pokrene igru ali sve je crno i onda izbaci i kaže
display drivers ne rade ili direct x eror probao nove i stare drivere. ugasio sve background programe. igra je udejtana itd... uglavno sve logički prošo ništa ne radi. kako da to riješim?
i dali to ima kakve veze sa ovim infom iz battleloga:
"Some players have reported that after recently downloading and installing Battlefield 3 their game does not activate in their Origin My Games list. We're investigating this issue and are working to get you back into your game as quickly as possible. Thanks for your patience and stay tuned for updates."

dali vi imate takve poteškoće

Nema veze s tim iz BL-a.
Instaliraj ovaj DX od igre http://imgur.com/zxuCTZs
i update-aj PunkBuster http://www.punkbuster.com/index.php?page=pbsetup.php ovo skini Window 3.7 For All Windows Games

EDIT:Igra ti je instalirana na Windows XP ili na Windows 7?Igra se ne može pokrenuti na XP-u.

kasper_sky 07.06.2014. 16:03

http://s22.postimg.org/uklw1fe9d/driver_stop.jpg
problem

http://s22.postimg.org/rp8suka9d/d_v.jpg
a ovdje znam di sam zezno tj gdje mi se pokvarilo.
driver date je prastar. očito dok sam brisao on je automatski povuke prve koji čuće negdje u c:system

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
edit:
skužio problem hvala svima na pomoći
http://s4.postimg.org/d6g9wf671/solutuion.jpg

dok sam brisao drivere nisam ih dobro obrisao i kad sam baš tražio da uninstala display drivere od vga on ih je ali onda je morao naći neke da vga kao hardware uopće radi i tako je povuka prve drivere a ne one koje mi je instaliro amd driver paket.
zašto neznam krivi ili stock driver search.
riješenje je ovo device menager i update driver.... search in folder C:\AMD\Support\14-4-win7-win8-win8.1-32-dd-ccc-whql i tako je prebacio na zadnje. i pokrenu bf3 i sve radi.
udpejto dirx kaj si reko i punkbuster to odma nije pomoglo ali sada je dobro imati.
eto ako ćete imat problem sa novim driverima možda je ovo.
hvala

Veki-os 07.06.2014. 16:19

Skini si 14.4 drivere http://support.amd.com/en-us/downloa...alyst-packages

vedran031 09.06.2014. 11:15

Onaj bf3 probni period je trajao do 3.6 zar ne? ja jos uvijek mogu igrat, nije da se bunim :D

Brko 09.06.2014. 12:30

Spammara pobrisana, malo se odmorite sada od BF3.

pogi 17.06.2014. 15:13

Steady aim u BF3?

Iz meni nepoznatog razloga zaključana je tema BF3 pa evo pitam u novom threadu.

BF3 za PC, nedavno sam ga skinuo dok je bio besplatan, zar u njemu nema opcije da igrač nišani neprestano samo jednim klikom? Sada moram držati stisnutu desnu tipku miša i lijevom pucati što je malo po meni glupo.

Je li to tako mora biti jer je proizvođač tako odlučio ili je to bug ili ja neznam podesiti tipke u opcijama?

Veki-os 17.06.2014. 15:21

http://i.imgur.com/55y43h7.jpg

Stavi Weapon zoom na Click button.

Mogy 17.06.2014. 15:22

Btw se isplati još igrati ovo? Ima ljudi uopće na serverima? :D

JuXo 17.06.2014. 15:24

serveri su prepuni

pogi 17.06.2014. 15:28

Zasad me zanima singleplayer. Za MP imam AAPG i CoD4

TNX pokušati ću ponovo u opcijama.

Brko 18.06.2014. 06:35

Citiraj:

Autor pogi (Post 2615192)
Iz meni nepoznatog razloga zaključana je tema BF3 pa evo pitam u novom threadu.

BF3 za PC, nedavno sam ga skinuo dok je bio besplatan, zar u njemu nema opcije da igrač nišani neprestano samo jednim klikom? Sada moram držati stisnutu desnu tipku miša i lijevom pucati što je malo po meni glupo.

Je li to tako mora biti jer je proizvođač tako odlučio ili je to bug ili ja neznam podesiti tipke u opcijama?

Bila je zaključana sa razlogom. Što ne znači da imaš pravo otvarati novi thread za neko pitanje za BF3. ;) no dobro, nisi znao pa sam ti prebacio postove ovdje.

@ all - molim lijepo bez daljnjih prepucavanja i čašćenja.

Albert Wesker 18.06.2014. 22:46

Dodajte me na Originu pa da zaigramo nesto zajedno ako hocete

nick mi je

4lbertWesker

kasper_sky 24.06.2014. 10:02

jel imate kakav problem sa bf3 nakon zadnjeg updejta origina.
meni u igri 5 sec sve ide i onda zacukne na 1 sec i odklizim nekam. i onda sve ispočetka.
mislim kakve gluposti pa to nema nigdje.

Mommistake 24.06.2014. 11:31

Ja igram svakodnevno, i nemam sličnih problema...

Stratofortress 24.06.2014. 12:47

Citiraj:

Autor kasper_sky (Post 2619137)
jel imate kakav problem sa bf3 nakon zadnjeg updejta origina.
meni u igri 5 sec sve ide i onda zacukne na 1 sec i odklizim nekam. i onda sve ispočetka.
mislim kakve gluposti pa to nema nigdje.

Isključi Origin in game

Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:59.