![]() |
Citiraj:
Uzeo sam na kraju preko steama jer mi dođe na isto. Key je oko 80 kn, a onda još toliko i za rapidshare account jer mi se ne da čekati da s limitom od 30 kbps skinem 6 GB. Preferiram HC servere i danas sam naletio na 2-3 dobra s pingom oko 40. |
Citiraj:
|
Kako si mogu spremiti postojeći rank da ga vratim nankon reinstalacije windowsa?
Igram aktivno na pubu i došao sam na 48 level pa ne bi htio da mi to propadne |
Teoretski, trebao bi spremiti profil koji je negdje u documentsima i onda ga vratiti natrag.
U praksi, nije mi to uspjelo pa igram ispočetka |
Važan ti je mpdata fajl. Ali da bi taj mpdata radio moraš imat isti key.
Recimo da želiš nastaviti igru nakon reinstalacije OS-u. Prije pokretanja igre spremi negdje taj mpdata i nakon toga pokreni igru (vidjet ćeš poruku da ti je statistika resetirana). Zatim upiši key (mislim da ti je opcija u multiplayer options) i izađi iz igre. Sad samo moraš tamo vratiti taj mpdata i to je to. Rank i stats-i su ti spremljeni. Garantirano radi. Ali moraš samo paziti na redoslijed. Jer ako ti resetira statse prije backupa možeš se oprostiti s napretkom. |
Uvijek postoji i EasyAccount :D
|
Citiraj:
Ugl. šeme sa registryom: mislim da je to to. Ali u koleginom slučaju je dovoljan i stari ključ te postupak koji je opisao kolega sinisa1989. |
Znam da radi i u slučaju kod promjene ključa, ali onda ima nekoliko koraka između. Ja sam isto selio progress na originalni key. :) Konkretno ovo s registryem. Samo ako je friško instalirao OS, a nije instalirao igru , onda nema ovog zapisa u registry-u. Uglavnom da ne kompliciramo, radi ti jedna i druga metoda. Ako ne mjenjaš key, onda imaš minimalne zafrkancije. :)
|
Ma nikakav registry. Čak i u slučaju promjene ključa, samo se ubaci mpdata, pod starim ključem, uđe u igru, promjeni se u opcijama ključ, odma se spoji na neki server i odigra partiju do kraja. Tada igra sejva stare statse pod novim ključem.
|
ako netko ima za ponuditi cod4 u zamjenu za neku igru, nek se javi u pm..
|
Nakon dužeg vremena ne igranja ove igre online, večeras sam odlučio malo zaigrat kad ono Error:
http://www.pohrani.com/t/3p/11o/1gPmxAE0/coderror.jpg Zna netko u čemu je problem? |
http://www.sendspace.com/file/11gdk8
ja sam ti uplodao svoj code_post_gfx_mp.ff pa gra probaj staviti u D:\Program Files (x86)\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\zone\english |
Opet isto. :\
EDIT: BTW, ja imam original key+neku verziju koju sam skinuo sa torrenta, pokušao sam taj key ubacit u Steam da si tamo imam original i kaže da je invalid key, ili tako nešto. Se da nekako tu iskemijat da taj key radi na Steam-u? |
Dajem Dotu 2, Torchlight 1 ili loadout key za cod4 org..
|
Što reći?
Prošlo je 5 godina od izlaska ove legendarne igre koja je svojim gameplayom zaludila veliku većinu FPS igrača. Baš sam neki dan ponovno prošao SP nakon 5 godina i misija sa Pripyatom me opet oduševila. Online igrača ima još uvijek, još uvijek je natjecateljska i zapravo je izbrisala UT kao standard igru na lokalnim LANovima ( uz COD2 ). Za nastavke - žali Bože dosad viđenog, nadam se da će nekaj poduzet po tom pitanju da se konačno opet osjeti ona euforija i da se opet veselim ko malo dijete dolasku kući i spajanju na server :) |
Citiraj:
|
Jedini multiplayeri koje igram (za sada) su COD2 i COD4 pa ako dođete na koji od ovih dole navedenih servera, možda se i pofajtamo :):)
84.200.21.250:28960 84.200.21.251:28960 193.192.59.222:28960 |
ok emil vidimo se na prvom serveru hc ne igram samo pazi da me ne baniraju nick je samcro po soa-i :D
|
Sva tri navedena su HC.
Obzirom da ja ne igram SOFT, osim možda ponekad i rijetko, onda me se eventualno može naći na 84.200.21.252:28960. Taj nije HC. Nick (ako nisam u stealth modu) je E-mil :D i nećemo te bananaramirati. Barem ne ja. |
Citiraj:
ne kempam niti imam čitove.. al imam po 20-30 kilova više.. ma lol.. |
cudi me da ljudi jos igraju COD4 na bilocemu osim promoda...pa ja sam sa 200tinjak sati prerastao te HC & shit sa perkovima, na kraju mi je i sprejanje diglo tlak pa se vratih na COD2 :)
|
Citiraj:
Sigurno si pucao u ljude, kad su te izbacili :D:D |
Citiraj:
a na COD2 kao nema sprejanja, jea rajt :D |
Citiraj:
Probaj nekog sasit kroz zid sa m1 ili karom :) ili šorat metke bezveze... edit: panda, kolega, imam sati 4-ke skoro kao ti i visestruko vise 2-ke, znam kaj pricam :) |
Citiraj:
|
Pitanjce za COD4 fanatike (multiplayer) - igram 15g video igre, ali sada tek počeo multiplayer, i mjesec dana bilo sve dobro sa COD4, a sada nakon 5-10-15min igranja smrzne se i zvuk i video i ne mogu ni isključiti igru sa Ctrl+Alt+Del, ništa ne reagira, samo hardreset na kučištu računala, u isto vrijeme se na frendovom kompjuteru njegov lik počne trest i vrtit i piše mu da sam odspojen, kaže da to tako bude kad se kabel otkopča usred igranja. Druga stvar - Windowsi mi ne dopuštaju da ručno upišem IP adresu, mada možemo igrati i ako ostane na automatski.
Jel ima netko kakav savjet? -hvala unaprijed. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pogledaj u event vieweru logove. Ako je vezano za punkbuster, probaj ga updateat.
Jel imaš posebnu zvučnu karticu ili koristiš integriranu? Ako imaš posebnu, integriranu disejblaj u biosu. Ako imaš integriranu, zvuči blesavo, ali priključi mikrofon. Sjećam se da je bilo problema s tim i da je to ljudima pomagalo. EDIT: Mislim da je čak i ovo znalo riješiti probleme. Sound > Recording > Enable Stereo Mix |
Citiraj:
Imam integriranu zvučnu. Mogu ovo sve probati, ali kakve to veze ima sa LAN-on i to što mi puca veza s drugim kompjuterom? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:14. |