![]() |
Citiraj:
Zašto Anđeo, zašto?: stoopid :D:D:D Vidit ćeš ti kad te se dohvatim izdaico jedna :D:burn: |
@AMD
neka, treba ti malo dijeta. :eek: :D ;) |
Citiraj:
Nego samo izmijeni moju grešku. Word je samoinicijativno "strat" promijenio u "start" smatrajući da je on najpametniji na svijetu. Mod je gotov i dosta istestiran. Niti ne sumnjam da će biti propusta jer je trebalo provjeriti previše stvari bez pomoći suigrača. Baš mi se ne provjerava TDM sam samcat. Gotov je i sasvim novi remote control za Athu. Sada će to bolje funkcionirati. Tako je onaj problem oko prebacivanja sa RO na obican i obrnuto riješen. Igrom slučaja sam riješio i onaj dio da se prikazuju oružja koja nisu dostupna u RO. Sada možemo birati: PowerServer mod PowerServer Rifle Only mod PAM mod PAM Rifle Only mod DM se igra po PowerServer modu jer nije timska igra, bez obzira što piše na ekranu. Poruku o trenutnom mogu ćete dobiti prilikom spajanja na server ili u ASE. To sve još nije na serveru jer bi ga trebao ugasiti, a ljudi igraju. Nije niti hitno za postaviti. Radije dodam još koju funkciju. |
He, he iz Rakove kuhinje stalno izlaze novi, ukusniji menu-i : cheers2
|
Citiraj:
Jucer sam uzeo cijeli dan kao trening za garandicu, to je drugi put da sam dulje igrao sa tom puskicom inace sam na cistim puskama ili MP44 tu i tamo kad sam nemac. Inace ne znam zasto se neki bune kad su ameri da nemaju kvalitetnoga mitraljeza, ja uzmem garandicu ili puskicu i ubijem Raka i uzmem mu umjesto pistole MP44 i onda prasis i na daljinu i na blizinu. :smoke: Citiraj:
|
Citiraj:
Mislim ne jedem voće i zelenjavu. Samo zec. ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
http://degiorgi.math.hr/forum/images/smiles/sadbye.gif http://degiorgi.math.hr/forum/images/smiles/tuuga.gif |
Citiraj:
: cheers2 |
Citiraj:
|
Ajde neko gore, čekam...
|
Citiraj:
Jučer su me tim-mejti dobro izubijali : bonker2 |
evo da Andeo ne kazhe da nitko ne posta slike kada je on dobar.
ovo je od sinoch. inache, uvijek uzimam s/shotove, samo sam ih lijen dignuti. dva s/shota jer je u druga dva sucksao. :o http://img52.imageshack.us/img52/124...00678vv.th.jpg http://img60.imageshack.us/img60/639...00688rm.th.jpg |
Hvala ti MisterM za lozinku,ali kako server nema auto download nemogu se konektirat,a sa fileovima i zipacima si nisam bas na ti. Opcenito nisam vjest s kompom ali nema veze ,ak nekog nadjem da mi to sredi eto mene.
Thanks |
|
Ajmo gore, svi na pucanje!! Pocinje revans za jucer!! :)
|
Citiraj:
U stickyu piše da moraš zzz_PCEmod_v5.iwd samo staviti u main direktorij od igre. I to je to. Samo nađeš gdje si instalirao igru, u njemu je main direktorij i tu ga ubaciš. Jednostavnije ne može. Kada se spajaš na server isključi autodownload. |
Citiraj:
|
Evo danas sam i ja pucao, bome vidim novu drogu, fak:D
Renesis kemperčina i pol!!! :D |
čekaj malo, buljo kaže da sam kemper, danas nisam bio na istom mjestu valjda pol minute...
nisi ti vidio kemp :D |
tochno to buljo, renesis zna kempati i po par minuta.
ako igrash sa njime niti ga ne primijetish - mislish da je stup. btw buljo, welcome to the team. ;) |
Citiraj:
|
primjete me neki, i to dobro, samo malo kasno, pa opet kasno, pa opet....
al danas stvarno nisam kempao, što ne znači da sutra neću :D pucamo se sutra, poz |
Tnx Atha, ovo je prezanimljivo... idem ja opet sad.. :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
njemu se disanje racuna kao pokret i igra ga spwana na neki fini camping place.;) |
e sutra ćete vidjet, samo vi izazivajte :D
samo nek se zaigra nešto osim CTF, jer ipak se to mora micat tu i tamo :D |
ma ren nikad ne kampira samo ima mali šatorić i logorsku vatricu: lol2 :
|
da korak lijevo korak desno, pa se malo nagnes kad atha dodje ;)
iznad vatrice tronozac i rajngla u kojoi se krcka grah, trupac drveta na koejm sjei puskica naslonjena na dva komada drveta da cini tronozac, a ipred toga znak s natpison Ren`s camp site stay out! |
Kad nas je vise koja je to brutala, nemreš živjet duže od pol min min (osim ak nisi kemper:D )
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:08. |