![]() |
Ajde da pitam, nije mi toliko do gledanja programa, filmova i serija nego me zanima za klinca da si igre (obične, ove za đabe sa play storea od Androida) može odigrati na telki.
Imao sam neki player koji je uredno to radio ali je očito dao svoje i ne radi više. Pa bi molio za neku preporuku da je što jednostavnije i povoljnije...znači, ne treba mi nešto poput Nvidia shield i slično, običan android box, koja bi bila preporuka... |
Citiraj:
na mom nije rješeno a updejtan je do kraja, i dalje se događa ista stvar, i zasad je jedino rješenje ga restartat svaki put kad želim gledat kao i kolega iznad. to mu i je jedina falinga na koju sam naletio u zadnjih nekoliko mjeseci koristenja. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Za firestick aplikacija za youtube da nema reklama?
|
Još jedna tema koja se ovdje spominje barem na svakoj drugoj stranici postova. Smart Youtube TV.
|
Je li netko probao Android box sa dvb tunerom
US $40.43 31%OFF | DVB-T2 Android 7.1 TV Box M8S PLUS Amlogic S905D 1G ROM 8G RAM 2.4G WIFI 4K H.265 DVB-S/DVB-S2/DVB-S2X M8SPlus DVB Media Player https://s.click.aliexpress.com/e/cv2bqK2k Ovako nešto Jel može to valjati |
Ne podrzava hevc tako da dugorocno nema smisla.
Sent from my SM-A520F using Tapatalk |
H265 je HEVC, ali mene bi više brinulo "I am very sorry, because this product has stopped production, I hope you do not buy this product." u opisu proizvoda :)
|
Ima li tko iskustva sa usb to ethernet adapterima na mi boxu?
Mislio sam uzeti ovako nesto https://www.iqcentar.hr/product&product_id=61478 Nazalost imam zyxela koji nema 5ghz wifi tako da bezicno radi dosta lose i nepredvidljivo, ili je 35 megabita ili 5:D Ako spojim tako, znaci iz zyxela spojen pc ethernetom i mibox ethernetom, plex i dalje radi ok ko i na wlanu pretpostavljam, i dalje su u istoj mrezi? :fala: |
Radio sam recenziju tri Ugreenova ethernet adaptera na Mi Boxu S i Fire Sticku, potraži u ovom threadu.
|
Pozdrav, ukoliko narucim box sa geekbuyinga (oznacim talijansko skladiste), hocu li imat dodatnih davanja pdv, carina, stovec... hvala
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nedavno se zajebao s jednim hubom, a sjecam se tvog posta, jedino mi je ostao u sjecanju da si testirao ethernet adaptere sto meni ne treba, pa nisam ni trazio taj post :D Sad vidim da su to eth adapteri + ono drugo sto meni zapravo treba (spajanje periferije i sticka/hdda) EDIT: nvm, nasao sve u opisu oglasa. |
Citiraj:
Ne, provjereno. |
Ako Firestick 4k napajam njegovim napajanjem i spojim Ugreen ethernet adapter stvar bi trebala raditi?
Bitno mi je samo da dobijem žicu u stick ako Wi-Fi bude preslab. |
Uhvatio sam i ja malo vremena poigrati se sa Firestickom i baš mi je dobar dojam a uspoređujem ga sa Mi box S kojeg također imam.
Daljinski kod Mi box mi je bio dobar dok ovoga nisam uzeo u ruke, upravljanje TV-om pogotovo puno znači. Sami rad je rekao bi bolji, glađi na Firesticku iako je manje RAM-a. Za moj pojam Firestick lovi odlično WiFi signal a toga sam se malo plašio jer sam prije nekoliko godina imao neki Minix stick koji je bio užasan po tom pitanju. Nije bitno očito je li stick ili box, "samo" kvaliteta izrade. :) No ipak nema pobjednika što se mene tiče jer je Chromecast velika prednost Mi box S. Xaomijeva verzija Android TV-a mi je, iako sporija i manje fluidna ipak draža jer mogu onemogućiti sve što ne želim a toga je puno. :) Ne koristim strujni adapter nego slobodan USB utor na TV-u. Nemam pojma koliko daje no izgleda da mu je dovoljno. Znam da mi taj stari Minix nije htio raditi ako nije bio na strujnom adapteru. |
Citiraj:
|
kako instalirati hbo go na firestick?
Poslano sa mog WAS-LX1 koristeći Tapatalk |
franzD ima fajla, daj ga nekamo udjeli, pa ga ja hostam :)
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Poslano sa mog WAS-LX1 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
to je ovo? preko čega to onda instalirati? |
Downloader sa Firesticka (ali u opcijama moraš uključiti "Apps from unknown sources" ili skinuti na mobitel Easy Fire Tools pa pushati taj APK sa moba na Firestick.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Evo ti link na patchirani 5.10.6, ali nisam probao radi li, trenutno nemam ni jedan 3rd gen stick. http://s000.tinyupload.com/?file_id=...89971610224179 |
Citiraj:
|
Citiraj:
Našao :fala: Na kraju mi se nije dalo čekati da to dođe iz Kine pa sam riskirao i uzeo kod nas, Asonic usb ethernet adapter. USB 3.0, tri usb porta, jedan gigabitni ethernet. Radi na mi boxu s bez problema, nije potrebno dodatno napajanje. Nakon restarta radi normalno, također nakon vraćanja iz standbya. Kod nas dođe stotinjak kuna, kako gdje. Puuuuuno bolje i glađe sve radi preko kabla, nažalost imam router koji nema 5 ghz wifi a to je sudeći po iskustvima vlasnika mi boxa ne pretjerano sretno rješenje. Tamo gdje mobitel ima 50 megabita, mi box je imao 12 :lol2: Navodno je antena u mi boxu jako loša. Uglavnom, kabel je i dalje zakon ako se ima gdje provesti :D |
Yt TV od sada dostupan na Fire TV uređajima
https://amazonfiretv.blog/can-i-watc...v-4a95287b26de |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:09. |