![]() |
Citiraj:
|
The walking dead - predobra serija :D
|
Iznenadila me nova serija Hand of God s Ron Perlmanom u glavnoj ulozi. :wtf2: Ima potencijala za sada..
|
Banshee me ugodno iznenadio i sasvim dobra serija. Dobar no brainer sa čist zanimljivom radnjom, akcijom, šorom, sisama i seksom :D
Preporuka |
|
Kako začeci kad je radnja smještena u 20. stoljeće? Medicina je mnogo starija, a bome i kirurgija. :D
Ja sam se ponadao da će radnja biti smještena u Egipat, Babilon ili Indiju par tisuća godina prije Krista. Ovako je bezveze, dr. House u prljavijoj bolnici. |
Ma začeci takve vrste medicine :)
Eksperimentiranje u kirurgiji pobliže :) |
Ne znam kad sam zadnji put bio ovako ljut na otkazivanje serije... Otkazali su Longmire...
Citiraj:
|
Citiraj:
Ajde prve dvije sezone i početak treće...ali dalje plač majke božje...Shift+delete sa mog harda...:nono: |
Citiraj:
Days Gone Bye je bila stvarno odlična, ostale u prvoj sezoni tako-tako, i onda od druge sezone katastrofa, užas. Tek sad vidim da su dogurali do 5. sezone. :eek: Pa tko to gleda? |
Krenuo ispočetka sa Sopranosima. Dobre stvari valja ponavljat. :)
|
Citiraj:
EDIT: Odgledao prvu sezonu "Ray Mears' Extreme Survival". Fora je napravljena, putopisna i dosta poučna. Ovdje imate svih 18 nastavaka (3 sezone po 6 epizoda) Prije toga sam odgledao od njega 6 nastavaka "Ray Mears' Northern Wilderness" i "Lars Monsen - Across Canada". A nakon svega se bacam na Survivorman |
Citiraj:
Trenutno gledam OZ, nisam nikad pogledao ga. |
Jao jao kakvog li ugodnog iznenadenja danas, bezveze listan po tpb i vidim nasred liste the league s06e01, vristao sam kao malo dijete od srece. Još sam bio prije kojih mjesec dana namjerno isao na imdb da vidim jel misle nesto novoga raditi i nije bilo nigdje naglasene ove 6. sezone, ugl, fun fun fun :D
|
Počinje boardwalk empire s05 danas
i sons of anarchy sutra...kad bi još krenuo strike back :D |
Citiraj:
|
Ajd da je netko išao na moju preporuku :D
Boardwalk Empire nastavio u dobrom tonu. Čeka se SOA sutra. Pogledao sam The Leftovers i meni bezveze serija. Oni koji ne pričaju živce pojedu čovjeku. Pogledao i Legends tri epizode i može proći. Ima još kakva zanimljiva serija koja dolazi sad? Možda nešto i s europskog kontinenta? |
banshee predlazem vec godinu dana.
cekaj dok vidis kosooku dugonogu famfulju. ivana je mala beba za nju, a tek za necakinju, uf. |
Koja kosooka familija?
U cijeloj seriji jedini kosooki je Job. I najbolja je nećakinja od Kai :D |
ne familija, nego gospodicna :D indijanka, kaj ti nije pomalo kosooka?
da, proctorova necakinja ftw :D |
A tak, pa ono, mjesanka neka, dobra mjesanka :D
|
Jep, Banshee je stvarno ok za pogledat.
A pod kosooku, mislis na ovu? http://www.imdb.com/name/nm0951148/?ref_=ttfc_fc_cl_t21 |
Citiraj:
Fenomenalna serija ! |
je, na tu mislim.
nego, hrt pocinje prikazivati under the dome. hrt ftw :D |
Kakva je veza između serija Banshee i Banshee Origins? Vidim da su isti glumci i likovi.
http://www.imdb.com/title/tt3644692 Čak ima i neka serija Banshee Origins: The Women http://www.imdb.com/title/tt3004690 Tko tu koga? @adaskinjo Under the Dome je postala teška sapunica sa sve manje logike u radnji. Mogao je HRT i pametnije utrošiti te novce. |
Banshee je serija u globalu, a naziv Banshee Origins ima par epizoda(taj naziv je samo vidljiv na tim epizodama na ekranu, i dalje im je službeni naziv Banshee samo).
A to kaj IMDB podijeli tak sve posebno je do njih :D |
@coconut - to smo zakljucili 2.7. u ovoj temi :D
|
Hebiga, ne mogu pročitati i zapamtiti svaki post. Ipak sam je čovjek u nekim godinama :D
|
Uh, meni je The Strain čisto ok serija :) Nekako po mom "šusu". :)
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:43. |