![]() |
|
Kad prodaš gewinde i 19ice, auto bude gratis ccc..
|
Citiraj:
Što bi reklo da ću s 46 godina kupiti novi dizel. Ako će biti sreće biti će nešto pošteno i trajno i nadam se da će potrajati 15-20 godina što će vjerojatno i biti kraj moje vozačke karijere. Vjerujem da bi recimo jedan micek L200 2.5/2.2 TD mogao trajati 15-20 godina :D |
Kupi što prije i drži u garaži :). Veći će ti problem biti cijena litre dizela za 10+ godina nego dugotrajnost motora :D
|
Citiraj:
|
Misliš traktore sa guzicom ko kim kardašijan :D
|
Ne znam čemu opet ova rasprava benzin-dizel kad je dizel evidentno superioran u svim pogledima. Da u F1 netko smije napraviti bolid na dizel, lagano bi pobijedio, zato su i zabranili da moraju biti samo na benzin :chears:
|
Citiraj:
Frend ima rabljei EV za koji stalno naručuje nove baterije... nije baš neka sreća sve to skupa |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Imate aute a molite boga da nigdje ne morate i i jer vas to puno kosta. Dizlo rulz! |
Citiraj:
I to je super, kupiš baterija koliko možeš, povećaš domet. |
Citiraj:
Sent from my SM-G996B using Tapatalk |
Mozda stavlja jednokratne baterije umjesto punjivih.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ako je kupio Zoe sa iznajmljenom baterijom tj. bez nje, onda kužim da je trebao JEDNOM kupiti bateriju. |
A lol... oprostite mi na pjesnickoj slobodi koja je doslovno shvacena. U 5 godina ovo mu je treci set baterija. Kolilo sam shvatio originalne su bile lose, one koje je kupio kao zamjenske nisu drzale ni blizu koliko su trebale, i sad je uzeo novi set koji bi trebao bit OK.
To je bila referenca na to da danas vozimo puno rabljenih dizela i benzinaca... sa strujicima ce to bit malo drukcija prica, pogotovo ako zamjena baterija nece bit jednostavna. Sent from my SM-G996B using Tapatalk |
Citiraj:
|
Šta se sekirate, izaći će način punjenja preko sunčeve energije i riješen problem baterija
|
Citiraj:
Citiraj:
A svi ali svi koji voze dizel kažu da troši manje od svih testova i avr prosjeka sa spritmonitora za taj auto :D |
Citiraj:
Samo umene troši 3 litre više nego svi tvrde :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
One koji ih kupuju za daily mi nisu jasni jer ti se auti fakat voze ko kočije. Vozio sam F150, F250, RAM, Tacomu i ako nisu natovareni = kočija. Radije bi kupio SUV ako mi već iz nekog razloga treba nešto tako povišeno. |
Citiraj:
Baš zato jer imam dizlo me ne brine toliko potrošnja. Dok sam imao benzinca dva puta mjesečno tenkirao, sad jednom, a isto litara goriva stane u oba auta. I nije da nešto malo troši, cca 7,5 L po gradu, ako je loš tjedan onda ode na 8,5 L bez problema. |
Kaj zelis reci da OPF imaju svi novi benzinci?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Čitajući vaša teoretiziranja, ne znam kako sam uspio bez problema napravit 37k km u Tesli unazad godinu dana. Uvrh glave sam mogao par tisuća pri 50km/h na autocesti, uz spajanje na tramvajske žice iznad glave i vožnju 0-24 uz punjenje. A bome se ni ne sjećam da me netko sumanuto pretekao na autocesti.
|
Citiraj:
I DPF problemi su za one koji se voze samo po gradu. Njima zparavo auto niti ne treba. ZG ima super gradski prijevoz, a za sve ostalo tu je rent-a-car. Citiraj:
Citiraj:
Ako imaš kuću/garažu s utičnicom onda ok, a ako nemaš budemo se čuli za koju godinu kad krene gužva. :D |
Jedva čekam vidjet,kak ovdje neki pišu, kak ispred mamutice stoje sve električni auti i mreža uopće ne pada kad je peak od 10-6 ujutro za punit auto..
I onda je svizac zamotao |
Citiraj:
Nego ajmo malo mjenjat teme. Mene npr zanima dal ima ko il poznda da ima, modernog Jaguara, XF ili XE? Full jako me vuče XE, doduše imaju u ponudi samo čađavce... tak je i u Tomiću bilo, kažu da prodaju možda 2 il 3 benzinca serije 3 godišnje... nekak ne vjerujem da svi ti ljudi koji to kupe se voze na dugim rutama... ali nebitno sad, mogu ja i čađavca vozit, pa nije me majka u benzinu rodila. Najviše me zanima / brine, priče o Jaguarovoj ne kvaliteti i ne pouzdanosti... naravno neću to imat kome prodat kad ću htjet prodavat, to mi je jasno, i cijene im dosta padaju, i to mi je jasno. |
Ja imam najbolji auto na svijetu, kojeg vozim svakodnevno zadnjih tridesetak godina, naravno ne isti. Koji je to model? Službeni :D. Privatni u garaži i palim ga jednom tjedno.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:52. |
|