![]() |
Citiraj:
edit: ustvari zanemarite, ja sam uzeo bez ugovora, valjda zato nisam dobio ništa jeftinije |
Jel radi svima SK3 preko analognog signala?
Sinoć bio "snijeg" pa me zanima jel samo meni. |
ST-radi.
|
Sta bi trebala tocno znacit ova obavijest "analogni signal odlazi u povijest, ne cekajte..."
Sad mi koji imamo analogni cemo ostati bez ikakve usluge? http://m.bnet.hr/podrska/obavijesti_administratora |
O tome govorimo (između ostalog) u zadnjih x stranica.
To znači upravo to: - da žele / hoće ugasiti analogni signal unutar svoje mreže - da stari TV ili 2. ili 3. tv u kući / stanu koji prima / gleda samo analogni signal će ostati bez slike / signala za neko vrijeme - da te prisiljavaju da za svaki TV uzmeš STB kako bi mogao gledati kanale prema paketu (aktiviranim kanalima) - da za svaki dodatni (STB) TV (2. ili 3. TV) plaćaš dodatnih 30 - 70 Kn mjesečno (zavisi za koliko se iskaraš) - da svaki taj dodatni STB mora biti spojen mrežnim kabelom na njihov gl. router ili se postavlja dodatni router (preko njih radi autorizacija / otvaranje pojedinog kanala po aktivnom ugovoru) - da se STB i router postavlja i ako je jedan jedini TV u kući / stanu pa bio to i stari CRT TV Ako sam nešto zaboravio neka kolege nadopune :fiju: |
Citiraj:
Ne. Bio si temeljit, kao i uvijek :D !!! |
Koji je ovo Planet Sport paket koji se pojavio u promociji, a nema ga u cijeniku ?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Evo, stigla mi telefonski ponuda za Ligu prvaka:
45 kn na 24 mjeseca, do 01.10. besplatno. Kanali su Planet Sport, njih 5, na koji će se prikazivati mislim 7 live utakmica. Ostatak vremena, kada nije Liga prvaka, prikazivat će se reprize i " ne-live sadržaji ". Uz taj paket još ulaze i 7 sportskih kanala iz Sportivo paketa. Ok cijena meni ( pogotovo jer sam uspio prije pola godine izboksat onu 50 %-ni popust tako da bi mi sad račun sa proširenim paketom i LP bio cca 210kn ). Meni jedino smeta što ne mogu vremenski ukalupiti taj ugovor sa osnovnim ugovorom koji sam potpisao u 11/2017, tako da bi mi sportski paket ostao još pola godine nakon isteka osnovnog ugovora. |
Uzmi na 12 mjeseci za 55 kn.
|
Jesu li kanali u HD-u? Ja sam tako sportski HD uzeo sa ugovorom na jednu godinu ( 45 kn) da mi se izjednaći sa ugovorom za 2D paket.
|
Citiraj:
A čini se kao logičan izbor. |
Citiraj:
Pitat ću u ponedjeljak kada su mi se obećali javit da vide što sam odlučio. |
Cekaj sta se dogodi ako ti istekne osnovni ugovor, ugovor za neki paket ti jos traje i ti odlucis raskinut osnovni ugovor?
|
Plačaš penala za ugovoreni paket. Raskidanjem osnovnog ugovora, raskidaš sve.
|
B.net
A koja je puna cijena tog paketa s LP? Koji bi penali bili da ga uzmes na 12 mj i raskines nakon 3? Gleda se popust koji si dobio tokom ta 3 mjeseca.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Ima li iko informacije dolazi li hrt hd na bnet? SP pred vratima a nikakve informacije preuzimaju li komercijalni tv davatelji 'eksperimentalni' program. Oću morat priključivati antenu da bi imao (vjerojatno loš) hd signal?
|
Citiraj:
|
Na fejsu jucer opet napisali da nemaju jos informacija. Za euro su ga imali pa se nadam da ce i sad.
|
Isteklo mi neki dan 2. god. ugovora s bnetom (3D Carnet + prošireni paket + Turbobrzi 120) za 250 kn/mj. te je sad račun bez popusta 310 kn. Nude mi ako potpišem još 2 god. praktički to isto (uz Turbo 150) za nekih 230 kn/mj. Načelno mi je to OK, ali ne znam jel se isplati malo čačkati i kod drugih operatera (nakon 10 god. na bnetu) budući da imam sve opcije u zgradi (optika npr.)?
Sent from my Mi Max 2 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Objava na Bnet Facebooku:
"Od ovog četvrtka, 14.06.2016., na našim platformama emitirat ćemo program HTV2 u HD tehnologiji za vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstva 2018. - u razdoblju od 14. lipnja 2018. do 15. srpnja 2018." http://www.forum.hr/images/smilies/thumbs.gif |
Opet polovična informacija, koji br. kanala,
znamo da nisi ti kriv :fiju: |
Citiraj:
|
Ok, bumo vidli
|
Ovako kažu :
'' Na poziciji 12. (prvi nakon nacionalnih kanala).'' |
Citiraj:
|
Kolega vjerojatno će te biti obavješteni na vrijeme :D:D
|
Citiraj:
Ne brini kolega. Ja obećajem da ću ti javiti. Znam ja koje su to muke :D. |
Citiraj:
Split, 2MB brzina preko bneta.
edit: restarta modem, sad je OK |
Krenuo 12. - ti u St, na glupom sw kaona nema info o kanalu pa neka pogleda netko tko ima stari HD STB :fiju:
Trenutno ide "obični" HTV2, nije HD (po logou), da ga ne bi otvorili koji minut prije :nono: |
514 Mhz
256 QAM |
Kod mene u ZGB ništa, nema 12-stog programa još...
Citiraj:
|
Ne treba scan / search ako gleda preko STB - a, samo ukuca 12. kanal,
za one koji gledaju na drugi način onda treba. Sudeći po po logou još uvijek "obični" HTV2, sramota :nono: |
Po kvaliteti slike ( kockice u znaku znaka HTV-a, linije na terenu) i vremenskom pomaku u odnosu na SD verziju, ipak je HD. Koliko kvaltetan, to je drugo pitanje.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:05. |