![]() |
Možda ovo: https://www.instar-informatika.hr/le...75182/product/ ovo je za tv al pretpostavljam da bi moglo i na monitor. A cijena je super, neces nac za manje. A ima i ovo: https://www.chipoteka.hr/led-traka-g...nch-9150046368 al ovo ti je malo i mislim da ne prati sliku, možda moze pratit zvuk pa titra po zvuku. Al stvarno ne znam. Mozda ce ti neko drugi znat nesto bolje
Poslano sa mog motorola razr 40 ultra koristeći Tapatalk |
Imam taj Backlight 3 lite već neko vrijeme, ne pokazuje uvijek boje sa stopostotnom točnošću ali sve u svemu super gadget.
|
šta je sa crnim petkom ove godine? nitko od it dućana se nije isprsio prije vremena kao prošle godine? i pod time ne mislim da su imali ne znam kakve popuste na ne znam kakve artikle nego govorim o tome da su znali najaviti već 10 dana prije "lude mega" akcije...
|
Kolko se ja sjećam ni prošle godine kod nas crni petak i period oko toga nije ništa vrijedno spomena bilo. Jedino sam uzeo stika 256GB u Linksa za 7€. Tak da nije ništ bilo prošle godine, a vjerojatno nebu ni ove.
|
Ima raja para, nisu ludi da daju jeftinije kad se iovako dobro prodaje.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Oni nikada ni nisu kupovali ništa šta ovi prodaju. |
Citiraj:
Prošli petak je bila televizija za 50€, ali samo 5kom dostupno, s tim da moraš naći kod za popust na instagramu, ako sam dobro shvatio :rolleyes: |
I onda stranica padne, i nakon 10min piše rasprodano
Poslano sa mog motorola razr 40 ultra koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Počastio sam se novim OLED TVom u Elipsu :) -30% |
Ima gdje dobra akcija za 43" tv?
|
Citiraj:
Citiraj:
no ostalo :flop tražim neki buđet phone i motorola na 45% sniženja da bi vidio kako je ta snižena cijena 192€ redovna na amazonu :lol2: opet klasična navlakuša sa velikim postotkom sniženja da se ipak dođe na prosječnu cijenu |
AMD Ryzen 7 7800X3D je na amazon.de 309e danas. narucio jutros.
P.S. ako slucajno netko zeli djelit mailbox postarinu javite... |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:10. |