![]() |
Redovno izdrži i preko 4 sata SOT-a, uglavnom između 4,5 i 5 sati. Wi-fi isključujem uvijek noću. Najduže izdržao 6 sati 18 min (pri korištenju navigacije bez napajanja) uz preostalih 12 minuta do potpunog ispražnjenja baterije.
Uglavnom baterija mi traje od 1,5 do dva dana. |
Pa to je odlično, nisam očekivao da tolko izdrži. Hvala vam dečki na info.
|
Meni u prosjeku Cubot X16 izdrži dan-dan i pol, čak i dva uz 2G, malo igranja Trials Frontiera te Family Guya dnevno
|
Khm.. Meni je zte v967 držal 4 dana na 2g, ali zato jer nisam imal 3g signala.. :D
Daj ti nama reci koliko izdrži na 4g, jel uspije izgurat 15h? ;) |
Ne znam da li sam u doborj tmi, ali nisam znap gdje da smjestim pitanje. Naime radi se o ovim NOA mobitelima kupljenim u TELE2 mreži. Kolega i žena imaju oboje problem da kad žele nazvati nekoga na ekranu im se pojavi neka reklama. I onda moraju prekinuti i zvati ponovo. Da li se te reklame mogu nekako maknuti ili ??
|
Ad blockerom? Ili nek instaliraju neku aplikaciju sa play storea za pozive..
|
Ovo prvi put čujem. Treba vidjeti koja je to aplikacija kriva za prikazivanje reklama i maknuti je.
Ako se ne varam, to su prepakirani Kinezi što bi značilo da se lako mogu rootati. A onda se maknu sve nepotrebne gluposti. |
Ne bih htio reklamirati ili nekoga na nešto navoditi, ali evo, kako sam uzimao telefon, ostali su mi neki webshopovi u bookmarku i pratim ovu temu, pa ako netko kupuje mobitel za oko 1800kn sa svim uračunatim davanjima, na minidealu u EU warehouse je zte nubia z9 max za 250$, a čini mi se da će teško naći bolji za novce.
|
Z9 max ima još jeftinije na merimobilesu 207$ + 21$ euroline shipping - 10$ kupon = 218$
|
Nije o mobitelu ali se tiče svih nas.
Želim vas upozoriti da Paypal ne pokriva zaštitu nad "custom and VAT" osiguranjem, kako ga najčešće zovu. Znači povrat poreza i/ili carine koji se mogu uplatiti u nekim trgovinama je apsolutno volja te trgovine hoće li poštivati ili ne. Imao sam slučaj protiv Fastcardtecha oko povrata poreza (nisu htjeli refundirati iako sam platio osiguranje) i izgubio ga. |
Citiraj:
|
Ćubi i tomtam, ima i zte nubia z9 mini za 188$ na meriju, dosta manje love nego na drugim shopovima, a za tu lovu nemreš dobit niš sličnog, osim nubie z7 za 148$.. :D
|
Citiraj:
Usput, ako nekome velicina ne igra ulogu, Z7 je puno bolji mob od Z9 Mini (kamera, proc, memorija, ekran, itd.). Cak je i Z7 Mini bolji od Z9 Mini (Snapdragon 801 naspram 615). |
Citiraj:
|
Citiraj:
Meni se na z7 mini ne dopada mala baterija i (pre)plastična izrada. A sd 615 nije power hungry pa je uz veću bateriju z9 mini po meni malo bolje zaokružen paket.. Ako se ne varam ti imaš (ili si imao) z7? |
Uz sve navedeno z9 mini ima i dosta bolju kameru, navodno isti model kojeg i G4 koristi...
Sto se tice soca - mislim da sd615 nije nista sporiji od sd801 u svakodnevnici. U benchmarku je sigurno sporiji ako je to kome bitno... |
Kamera je sony sa senzorom imx234. Mislim da lg g4 ima bolji senzor..
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Optika i software su naravno drugaciji.. |
Većina Kineza se hvali raznim Sony senzorima, a slike su im zaqrac u odnosu na brand name mobitele sa istim senzorom. Po meni, problem je u softveru koji nije dobro optimiziran.
To ti je slično kao Samsung i Xperia - Samsung sa istim Sony senzorom daje bolje fotke nego Xperia. Većina korisnika, uključujući i mene, smatra da je to suludo tj. da Sony sam sebi radi medvjeđu uslugu jer nisu u stanju optimizirati softver za svoj vlastiti senzor. |
I Sony se hvali Sony senzorom pa eto šta ispadne :D
|
Pozdrav.
Prije par dana stigao mi sa GizTopa Xiaomi RN2, sve prošlo ok, e sada pitanje dešava mi se da mi WhatsApp ne isporuči ponekad poruku, dok je mob zaključan i miruje npr. poslana mi je danas poruka u 10:30 a meni je isporučena u 14:00 kada sam ušao u WhatsApp aplikaciju, i još jedna stvarčica koju sam primjetio imam instaliran neki wizard trabnparent clocka na home screenu i skužil sam da isto ponekad kada otključam mob on ne refreša odmah sat neko on pokazuje krivo vrijeme. čini mi se kao neki problem podešavanja hardwerski je mob sve ok. Verzija sustava Android 5.02 LRX22G MIUI verzija 7.00.66.00(LHMCNCI) Svaka sugestija je dobro došla Lp |
To je do MIUIa i postavki koje trebaš promijeniti (na 3 mjesta čak) - ovdje je lik to objasnio pa napravi tako da sad ne tipkam: https://youtu.be/JFJZTPblGu0?t=6m10s (to je za notifikacije, ovo drugo je valjda neki bug u widgetu il nešt)
|
Yup do miui-a, ja sam svasta probao pa se opet dogadjalo. Problem sam ipak sasvim rijesio kada sam instalirao push notification fixer (root verziju). Moja je preporuka da da prvo flashas i rootas uređaj. Potom ona tri koraka koja je spomenuo flajpan, i onda stavis taj fixer.
|
To sam i pretpostavio, evo upravo sam napravio ova 4 koraka, ali mogao bi ga i rootat može neki tutorijal nisam baš vičan tim softverskim poslovima pa da nekaj ne zaribam, hvala unaprijed
|
EVO imaš malo ranije, kolega Jakesevic stavio step by step s linkovima. Pročitaj više puta, pa flashaj.
OVDJE EDIT: ne daj se zbunit, imamo isti avatar, i ja nekad gledam šta sam napiso, kad ono Jakesevic :D |
Samo napomena za Miui i zakasnjele notifikacije.. Otkad sam curi flasha zadnji
stable Miui7 za mi4c (v5.12.10 stable multi) nema vise problema sa notifikacijama. Ne mora cak ni drzati aplikacije poput messengera ili wacapa u ramu, poruke dolaze odma nakon sto su poslane i bez ikakvog lagga... Edit: sad je aktualna i novija verzija v5.12.17 stable... |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
i weather apk zehebava jer kinezi opet izmišljaju toplu vodu treba staviti na eng i onda podesiti mjesto\lokaciju pa vratiti na drugi jezik i još maknuli izlazak\zalazak sunca u aplikaciji kad ga ni ne vide koliko imaju smoga :-) |
Jucer sam imao update na mi4c, 5.12.10, zaboravio sam vec na problem notifikacija. A ako je to rijeseno ovim updateom jos bolje.
|
Citiraj:
Citiraj:
https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=42335 |
ajd sad pogledaj što sam ja citirao
v5.12.17 multi je baziran na kineskoj dev verziji a stable je ovo što si dao link u svom postu iznad |
Yep, moj bed...
|
Dosao mi xiaomi redmi note 3, narucen sa giztop, trebalo mu 12 dana od placanja na njihovoj stranici, poslano chronopost-dpd, bez pdva...
Mob izgleda jako ljepo, bolje nego na slikama, za sada sam ga samo prebacio na hr i ide pod bor pa cu poslje vidjeti kako radi. |
Ocekujem solidan review cim prije, to mi je sljedeci mob definitivno!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Da, imaju. Barem verzije s xiaomi.eu, kakva je situacija s global ROM-om sa sluzbene stranice, ne znam.
|
Zna li netko koje su maskice (silikonske/TPU zastitne maskice) kompatibilne za NOA MG12?
|
Jel su Kinezi napokon napravili foto mobitel? Ili bar nekaj sa iznad prosjecnom kamerom?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:31. |