![]() |
Gledam Dobru ženu (The Good Wife). Vidim da kod nas ide S03 na HTV2, a vani je S05 gotova.
btw, vidio jučer na nekom njemačkom satelitu da 03.09. kreće S02 Crossing Lines. |
Citiraj:
e da i nastavio gledat the league... ma predobri su ;) |
Je, žena i ja smo ga zgazili u 3 dana. Odličnost :)
|
Citiraj:
|
Homeland Season 4 :goood:
Starta 5. listopada... Pojavljuje se novi lik kojeg glumi Corey Stoll (House of Cards, The Strain). |
umrijet ce vrlo brzo :D
|
Under the (con)dome , serija postaje ono LSD hip haj, jaj :D
Druga dimenzija, Barbie, vojni firewall, wi fi, juhuhu :D Inače odličan The Strain, jedva čekam Homeland. |
Citiraj:
The Strain generalno vrlo dobar, iako za mene jedan veliki minus - ne volim vampirske serije i filmove, to mi je bilo kul kad sam bio klinac, ali odavno nije :D Iako to nije tipična vamp serija pa mi je gledljiva :D |
Je li itko gledao Breaking In s Cristianom Slaterom? Prošao sam pored TV-a kad je bila najava na DomaTV i izgleda zanimljivo. Taman mi epizoda od 30 minuta paše za gledanje prije spavanja :D
Gledam trenutno Supernatural od početka. Navuklo me na GO, taman su bile na TV nakon buđenja uz doručak :D |
Citiraj:
Druga sezona je zali boze i ne preporucam :D Ima neko neku seriju za preporucit, da nije GoT, BB i sl. stvari kaj su svi vec gledali |
Utopia ;)
|
The Last Ship meni odlican.
|
Pošto me Under the Dome ubila u pojam počeo sam gledat Fargo.Konačno serija vrhunske kvalitete...baš po mojem ukusu...čista uživancija !
|
za prave stvari nikad nije kasno.
true blood zavrsio pomalo bezveze ako se sjetim svojih ocekivanja iz prvih par sezona. svejedno, dok jednom zavolis likove i pricu, moze se svasta tolerirati :D |
Weee...kako je Fargo dobar! Pregledao i četvrtu epizodu i sad mi se mota po glavi kakve veze ova serija ima sa istoimenim uratkom braće Coen iz 1996? Serija je rađena po istinitoj priči iz 2006 no da li postoji poveznica s filmom?
|
Serija je inspirirana istoimenim filmom.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
O da...odličan članak nakon kojega mi je sve kristalno jasno. Thnx Princ ! :respekt: |
Pa je li moguce :D
Full House to Return to Television! http://www.comingsoon.net/news/tvnews.php?id=122336 |
Citiraj:
Užas od serije |
omg.......... bob saget..........
iako bi volio vidjeti blizanke :goood:. |
gleda netko orange is the new black? good, totalno good + stalno neke boobies :D
|
Citiraj:
Počeo gledati S04 Franklin & Bash. Malo su se isfurali, ali i dalje su dobri. Nažalost, dio prijašnje ekipe (Carmen, Pindar,..) je otišao pa više nije tako zanimljivo. |
Citiraj:
|
Odgledan Fargo u 3 dana...fenomenalna serija ! Jedino mi malo balansa fali...policijsku ekipu čine osobe glupe do jaja...a Lester i Malvo rade "dar-mar" po gradu...moguće i nemoguće. Ali sve u svemu ovo je vrhunski uradak !:goood:
|
pa u stvarnosti tak stvari i stoje i cini mi se da nisu mogli bolje balansirati :D
|
Forever, izašao pilot. Nisam još stigao pogledat al zvuči zanimljivo.
|
Gledam Legends. Za sada prilično solidno.
|
Shutter Island će nam doć u obliku serije. Pilot epizodu će režirat Scorsese
http://www.theguardian.com/film/2014...artin-scorsese |
Teško da će biti bolji od filma. Film je identičan knjizi i identično završavaju. Za razliku od Kingovih knjiga, ovdje nema toliko prateće radnje da imaju materijala za više od jedne sezone. Ne očekujem puno
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:19. |