![]() |
Citiraj:
http://www.diskont24.com/product.php...cat=391&page=4 http://www.diskont24.com/product.php...cat=391&page=4 se isplati dat jos 40 kn za gainward sta dobim? i jel corsair cx 500w dovoljno? ili xfx 550w? |
Citiraj:
gtx760 gaming i hawk su cca 1950-2050kn |
|
MSI 270 Gaming sa BF4, 1360kn u I.Q. Ista kao 270x, isti broj SPa, samo sa nizim taktovima i ima samo jedan 6 pin. Sa malo OC se dobije 270x.
|
Citiraj:
|
Bila je prekjucer jos jedna u I.Q.. Doci ce sigurno samo je pitanje kad. Relativno friski model..
|
odusto sam od gtx 760 kad je nema ispod 2k
posto vec imam BF4 original koju mi je onda najbolje uzet po vama od 270/270x bez BF4, a da imam najbolji omjer ulozeno/dobiveno? mogu se strpit ako se isplati jer znam da je trenutno vecina popularnih kartica nedostupna |
Vise ti se isplati uzet sa BF4 Limited koji se moze prodat za 250kn ak ne i vise.. Imas 270x kolko hoces sa i bez BF4. Meni su Gaming varijante favoriti jer imaju ok cijenu i posteno hladenje. Mozes i sacekat 270tke ak hoce ustedit jos 150, 200kn.. Mozes i tu sa trznice uzet polovnu 7870 XT za 1100kn(ak je jos dostupna) i imas brzu grafu od bilo koje 270x uz malo overclocka.
|
Slažem se sa magarcem, ako možeš naći r9 270 BF edition za te novce uzmi si nju, jer igru prodaš i na kraju te grafa izađe dosta jefinije...vidim u ADM-u je raspoloživa za 1399kn, u Protisu na nabavi piše da je raspoloživa za 1319kn, a kada klikneš na link piše da proizvod više nije dobavljiv...
gledaj gigabyte i MSI jer obje kartice imaju dobro rješeno hlađenje i daju 36 mjeseci jamstva što je po meni veliki plus |
Istina, ova u admu za 1399 kn je isto dobra kupnja, 40 kn više, no nije to tak puno ako je dostupna. Ako igraš bf4 ostaviš si, ako prodaš, opet ti ostane jako dobra kartica za cca 1200 kn ili manje, ovisno o tome za koliko prodaš taj bf4.
|
Nije da spamam, ali osobno prodajem gtx 770 za 2100kn. 2070kn davat za 760 je po meni ludost.
|
imam buđet na kraju oko 2k za grafičku
sapphire 280x na nabavi net je na 1. mjestu najjpopularnijih grafičkih kolko vidim košta 2200kn i to se mogu protegnut ako se stvarno isplati gigabyte i msi 280x imaju veci tvornički clock od sapphira, sta sapphire ko proizvođać ima tolko dobru reputaciju da se ipak vise isplati makar je malo slabiji clock? ako postoji jos neka alternativa moze prijedlog grafičke... |
Ja naručio ovu https://www.computeruniverse.net/en/...x-pcs-plus.asp, izdali su račun na tu cijenu, sad ćemo vidjet hoće li je dostavit.
|
Citiraj:
(preko 4 tjedna tek je predviđena raspoloživost kod njih u trgovini) |
Jesam, al nije mi hitno, cijena mi je bitnija od roka, ionako nemam momentalno vremena za igru.
|
Citiraj:
|
Zanima me graficka za konfiguraciju sljedecu. Uzeo bi grafu da iskoristim maximalno svoj procesor i mogu izdvojiti do 700kn. Znaci grafa mi je bitno da nije prejaka za moj procesor i da nebacim bezveze novac
CPU: xeon e5430 3.2 MBO: ep43-ds3 RAM: 4x1gb ddr2 667mhz PSU: CORSAIR VS450 Monitor: aoc 22inch HDD: hitachi 250gb |
Ako ćeš novo, HD7770, nemaš što razmišljati. Od rabljenih bi se dalo naći HD7790 pod garancijom.
|
ma moze i polovna samo da mi konfiguracija nije slaba za graficku da je koci
|
Neće biti preslaba za neku od te dvije grafe
|
...
|
Znaci vjerojatno cu onda uzeti 7770. Bit ce mi vjerojatno odlicna za moje potrebe. Bitno da moze pokrenuti novije igre tipa bf4 nemora to biti high bitno da se moze igrati na nekim min detaljima
|
Koju graficku kupiti
Znaci trenutno imam Radeon HD 4870 512mb graficku i htjeo bih kupiti neku novu za ovakav pc pa neznam koja je dobra.Tako da bih htjeo traziti neki savjet od iskusnih ljudi :D
Intel e8400 dual core @3.00 GHz P5Q SE/R 2GB of RAM |
Na taj procesor....to sto imas.
|
znaci ovo je najbolje trenutno na takav pc?
|
Ja sam vrtio 460 gtx 1 gb na e8500@4.08 ghz i sigurno je bilo bolje nego kad sam imao 4870.
|
a jel moguce da mi se netko spoji na pc i malo ga sredi kada nisam ja neki expert za to
|
Pozz ekipo . imam jedan problem sto se kupnje tice graficke kartice , naime nemogu se odluciti između 6870 /6950 / 6970 ! eh sad htio bi strucniju pomoc , onog tko je imo te graficke kod sebe i isprobao , ili ako netko ima da prodaje navedene kupio bih rado od vas nego na njuskalu ... naso sam na njuskalu sljedece graficke kartice : XFX 6870 XXX dual fan - 800 kn jos godinu dana garancija u linksu i Sapphire HD 6950 2GB za 900 kuna , e sad me zanima sljedece , koju od ovih dvije uzeti i dali ima isplativih graficki za tu lovu npr 5850 / 5870 , ili netko od forumasa prodaje nesto takvo za jeftiniju lovu ? :D :D :chears:
|
niti jednu od tih kartica, probaj naći polovnu HD7850 2GB za 900tinjak kn, obično još imaju jamstvo, po performansama je slična HD6970...dosta manje troši i manje se grije i trebala bi podržavati nadolazeći mantle...
|
hmmm da , ali bootle neck sa mojim phenomom II X4 945 ??
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:13. |