![]() |
|
I onda odes na njusku i nades E46 sa 150k km a sicevi svi sazvakani i poderani. Al ima stvarnih 150k :roller:
Da, ima, po cetvrti put. |
Citiraj:
Sent from my SM-G996B using Tapatalk |
Ne, ovo nije Yaris nego nova Mazda 2
https://www.autocar.co.uk/car-news/n...ased-supermini |
Ta suradnja traje već dulje vrijeme. Recimo Gen3 Yaris za Sj Američko tržište je doslovce samo rebrandirana Mazda 2
Znam kak pizde ovi u Toyota servisu kad moraju na edukacije :D Veli idem radit na Yarisu moram vadit Mazdinu dijagnostiku, radim na GT86 vadim Subaru, sad pak moramo ić na edukacije za BMW dijagnostiku i specijalne alate zbog Supre :D Zakon mi je bilo čuti kako za Supru recimo ne educiraju svu ekipu nego samo par ljudi i opremu kupe za jedan centar. Pa ako si recimo u Vancouveru, nju možeš vozit na servis samo u određene Toyota centre. |
Danas akcija na kupivozi 50% preko Dinersa, sve osim guma.
Primjer, Bosch set brisača, do danas ujutro prije početka akcije 240kn puna cijena, redovno ide -30% pa ispada "redovna" cijena cca 170kn U Akciji navedena cijena 301kn-50%=150 kn. |
Pogledaj si malo koliko su koštali prije. :) Tokić i krešo varaju kupce na tim akcijama. Dignu cijene i onda "daju popust".
|
Da, dižu već dignutu a ne redovnu cijenu cccccc..
|
Stare fore, svi tak rade ali baš svaki shop koji sam vidio.
|
Iako je to protivno zakonu...samo što inspekcije sada imaju drugog posla.
|
Citiraj:
Nego kad smo kod Bosch brisača, najbolju sam cijenu dobio u AutoHrvatska. Tamo su fakat bili na akciji i mislim da me komad izašao 39 ili 49kn za AeroEco Neo. U glavnom skroz ok cijena. |
u mallu isto znaju bit na akciji često
|
Malo lokalne sirotinje uhvaćene u jutarnjoj šetnji.
A8L quattro 50 TDI i 60 TFSI https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...4fd95e59af.jpg |
Idealna gradska prometala po dimenzijama i motorizaciji ccc...
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jbg VULVO je to. :D Da trebam tak nekaj sitno onda kupim di god ali sve veće izbjegavam te kaj si naveo.
|
Ma nije uopće pitanje branda, Volvo, Ford, Renfault, Kia; već što imaju dostupno po kojoj cijeni a i kao što rekoh, koliko mi je komplicirano odradit reklamaciju ako treba.
Ak trebam nekaj veće, pa recimo samo set kvačila ne bi nikad uzeo u online shopu čisto ako bude neko sranje da se ne jebem slanjem 30kg željeza sim-tam. A evo bio u Tokiću i dok stojim u redu njihov tehničar dofura novi LUK-ov set u kutiji i veli daj mi drugi ovaj ima grešku. Sad zabrij jebade da ti se tak nekaj desi. Pa objasni da nisi ti kriv tj neuk da to ne znaš složit, pa šalji vamo, šalji tamo, čekaj, pa daj da pošalju drugi... Zajebi to. Isto tak kad mi vele idem ubost u nekom web shopu, karikiram sad, metlice brisača ili tak nekaj jer je 20kn jeftinije a onda plati 30kn dostavu. Ček malo :D |
carVertikal napravio analizu modela i marki kojima se najviše vraća kilometraža. Mislim da zaista nije teško pogoditi koja će marka ima najviše takvih modela.
https://www.index.hr/auto/clanak/ist...m/2323963.aspx |
Daman sad ce nasi ljudi odustat od kupovine M5 :).
|
Pola bemveja.
Al Subaru me šokirao |
|
Trebao bih neku dostavnu službu za 4 felge s gumama. Zvao dpd i one tak nešto ne prevoze. Da ne nabadam okolo može preporuka ?
|
|
Nadam se da ne misliš da ima samo 105k km :D
Ok je auto samo će ti to bit jako slabo nakon ovog V6 što imaš, pogotovo automatic |
Zašto ne bi mogao imati 105000?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nije taj i40 baš tako slab - 136KS je sasvim dovoljno za taj auto. Za svoje godište ima brdo opreme - navigacija, kamera,...
|
Citiraj:
Kao Ford u najgorim danima :hitthewal: |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:59. |
|