![]() |
Citiraj:
Отправлено через SM-G955F |
imam problem sa s7edge, gore je oreo. u subotu proslu se ugasio i nije se dao upaliti. preflesao sam stock firmware i otad je u boot loopu. izbacuje mi gresku no command i zuti trokut. Kao da nesto ne valja s bootloaderom. ako netko ima rjesenje nek se javi. smartswitch ga ne prepoznaje. hvala
|
Volume up+power dok je "no command" baci u recovery ili? Tako je na stock Androidu, možda je slično i tamo.
|
ne moze u recovery. mogu samo u download mode. recovery kao da je corruptan i nema bootloadera.
dal bi pomogao twrp i neki custom rom? |
Ja bih radije probao ako je ikako moguće,opet flešnuti ofišl. Ali kako nisam dulje vrijeme na Samsugu,vjerujem da će kolege biti pametniji.
|
Sjecas li se koji je tocno bio fw na njemu? Jesi flesao tocno taj ili mozda noviji oreo, ili neku random stariju verziju? Nije na odmet koristiti aktualnu verziju odina (3.13.3 je bila prije nekih mjesec dana) pa vidi i to.
|
Uuuf. Zavisi koji si flešao i koja regija.
Probaj za početak skinuti preko SamFirm zadnji SEE (mislim na pamet , zadnji lipanj) Tu je Samsung usrao motiku kroz update-a i ukinuo mogućnost vratiti na stariju verziju. Znam, zvuči nelogično. Отправлено через Pixel 2 XL |
Zato pitam što je imao gore i što želi flešati jer oreo je na S7E (SEE) imao čak 4 bootlader verzije što dodatno ograničava količinu dostupnih romova za flešanje (pogotovo ako pokušavaš downgrade) :)
|
probao sam CRO-G935FXXS5ESF1-20190626161852
|
Sa zadnjim odinom to bi trebalo proci. Probaj prefleshati opet, ali promjeni port na kompu i kabel cisto da eliminiras tu opciju. Prethodno ga napuni bar pola sata u download modu da ne bi bilo... ako sam dobro shvatio u bootloopu je i ne mozes ga ugasiti jer nemas recovery. Samo ga drzi napunjenim.
U odinu si pokliktao samo nuzne stvari + f.reset kvacicu, nemoj nista mimo toga. |
I da navodi na ispravno BL ,AP , CP i CSC (ne home)
Отправлено через Pixel 2 XL |
S10e, kaštel novi, internet ispod 0.5 Mb... gsje god da odem, u šibeniku sve nornalno. Jel to moguće? Da u kaštelima t com nema ni 1Mb, ili je do moba
|
Moguće je.
Mada HT ima malih problema s 4G-om zadnjih par dana, uzmi i to u obzir. |
Užas... ono 6 km od centra klc imam jedva 15 Mb, vodim bitku s njkma oko kucnog...
|
Kaštel Stari, hibridbox (daklem HT parica 4mbita + 4G aggregate) - 4/5 mbita (treba bit 30/5 ili nesto tako)
Antena je okrenuta prema baznim stanicama na području aerodroma. Pretpostavljam da se i tebi sammy zakačio na iste bazne stanice ako si u Novome... Istovremeno, 4G sa sammyija (s9+) 2,1/3,3 mbita.... bleh Ili su turisti (a nije subota), ili im je, kako je kolega rekao, 4G u kujcu EDIT: 5 minuta kasnije (14:28) - skočilo na munjevitih 8/5 |
Uglavnom, nije do moba ;)
|
Ma nije do moba,od sredine Lipnja je mobilni internet katastrofa,
iskoristiv je samo rano ujutro. Ja na Čiovu popodne doslovno mail ne mogu otvoriti,bilo preko moba ili Gigaboxa.Pisao primjedbe i odgovor je da sam u Općim uvjetima pristao da mi usluga neće uvijek i svuda biti dostupna.Užas. |
Jebiga, prebukirali su si sami mrežu, frekvencije se poklapaju itd.
|
Usporedni test punjenja Note 9, N10+, OP7P i iP XS Max. Ispada da je N10+ najbrži iako ima slabiji (25W) punjač i najveću bateriju (4.300 mAh). Za 20 min je brži od OP7P 30W Warp punjača unatoč manjoj bateriji (4.000 mAh) kod OP7P. Šta bi tek bilo da se stavi 45W punjač koji nije default...
https://www.youtube.com/watch?v=5hzC8nE9O60 |
Najgore je šta mi radi posla treba net po 2 sata na dan.. morat ću okolo tražiti wi fi
|
Ovo punjenje na s10(+) je katastrofa. Mogu preći preko mana s10 serije ali preko toga teško. Nabrijavao sam se na s10 (ili s10+ zbog bolje baterije) ali čini mi se da ću naručiti op7..
|
Citiraj:
|
Hajde, katastrofa je možda preteška riječ ali što ti govori kad se ista tehnologija koristi još od s5? S10+ se puni 1.45 ako se ne varam a ako se uz to i koristi vrijeme punjenja se prebaci na skoro 3h.
Najveći problem je kod kratkih nadopunjavanja. Tu je S serija 2x sporija od konkurencije.. |
Sat i 20 od 0 do 100? Pa nije to teska drama,ne cini mi se ni blizu nekadasnjeg sporog punjenja. Meni dovoljno brzo svakako.
Btw.pogubi se covjek dok nađe što ima novo na tapatalku na forumu. Ubiše onaj s reguliranom,legislativnom incestuoznom karojbom . Revenge of the bots :D |
Ma kakvih 1,20h.Imam S10e i to je tragedija punjenja,posebno sad kad je vruće.Danas ga držim na stolu na terasi i punim.Vruć je kao kifle kad ih mater izvadi iz pećnice...Punio je od 43% do 85% valjda sat vremena...
Strašan mob bez rasprave,ali baterija i punjenje koma 🥺 |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
To je dobro jer ovako i onako zadnjih 10% od 90 do 100 ti puni sigurno 25 minuta.
Od 15 do 90 za 60 minuta je sasvim OK. Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Jel se isplati popravljat lcd na s7 edge za cca 1300-1400kn. Za te novce jel ima neki mob koji je u rangu s7 edge.
Sent from my SM-A530F using Tapatalk |
Jok, kakvi popravljati.. Za slicne novce nadjes polovni s7e sa garancijom... Kolega je nedavno proda svoj sa 1g gare za 1600kn
|
Citiraj:
Отправлено через Pixel 2 XL |
Ima neki dobar custom rom za s5 neo ?
|
Citiraj:
da se vratim stvar sa s7e je rijesena, stock fw se nikako nije dao fleshnut. tek nakon twrp i black diamond fw porta sa note 8 mob je proradio. zacudjujuce iako je bio trippan knox 0x030 sada i shealth i sve ostale djidje rade. tako da :goodnite: |
Jel zna netko kako se može uklonit uređaje sa aplikacije/stranice pronađi moj uređaj? Nakupilo ih se
Poslano sa mog SM-G970F koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk |
Fala. Bija sam tu. Al neke uređaje mi neda izbrisat. Nema veze. Nista bitno
Poslano sa mog SM-G970F koristeći Tapatalk |
traženje wlan mreža na s10e...nekako mi slab domet i slabo refresha mreže. bio je neki update, ali kao da ih slabo traži...može ko potvrditi ili je nešto do mene nez
|
S9+ unlocked, izašao novi firmware, security patch za kozolovoz. Instaliram upravo...
P.S. Ekipa na redditu riporta 25% increase u battery lajfu... (živi bili...) |
Citiraj:
|
Izašao je i za note9. Upravo se skida :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:37. |