![]() |
Ma jel ko igra Armored Kill ?
Armored shield mapa s 5 paralelnih IFV u napadu je zakon ! Al mi treba tim za to... Zapravo su sve AK mape odlične za CQ: Bandar Desert, Death Valley... Ljepotu Close Quartersa, End Game, Aftermath zapravo nisam uspio skužit zato jer baš volim CQ mod :) |
jel moze netko objasniti zasto su napravili tako jak main gun na rush jetovima? znaci udjes u jet i ownas sve zivo i nezivo, 2sec trrrrr ode tenk
btw ak je netko zainteresiran za zajednicko letenje, bilo jet heli ili mozda dogfightat, add me vanessa_on_pc |
zato jer su rush jetovi tenk killers a ne obični, onaj fattass kaj ameri koriste baš za tenkove
|
Bas to, na A-10 ti je montiran GAU-8 Avenger gatling gun, koji i u RL tenk pocepa ko svinja masnu krpu ;)
Cisto za usporedbu |
Pa ne zove se džabe A-10 Tank Buster (Warthog/Thunderbolt).
Moš samo zamislit šta će kiša projektila na 2000 RPMa od pol kile svaki nafilanim osiromašenim uranijem napraviti tenku :D A nije da A10 nije balansiran u BF-u, em ga imaš samo u rushu, nema afterburner, nema locking on sounda već samo sound kad je već lockan. A i leti koda je od želea :D Ali prilično je zadovoljavajuće pobrisat tenk i cijeli crew u roku 1 sekunde. :) |
Jel se netko sjeća koji ono windows update stvara probleme sa nvidiom, artefakte, pa ga treba deinstalirat ?
|
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=7560 |
Ekipa trebam malu informaciju :D
Sad nedavno sam uzeo na humble bundleu bf3 pa sam konačno odlučio zaigrati malo, ali prije toga me zanima nešto. Da li bi ja mogao igrati sa nekim normalnim fps-om ovu igricu sa mojom konfiguracijom(pogledati pod moj komp) ili ne? Da ne skidam igricu bezveze ako nemogu :D Tnx :chears: |
Citiraj:
|
postoji li ova igra u single player modu?
|
Citiraj:
|
thanks !
|
imam jedan problem sa BF3. Nakon par mjeseci sam ga ponovo instalirao i sad na mapama sa 64 igraca imam dosta velik fps lag. Postavke su vise manje na med.
Naime kad igram na mapama sa manje od 65 igraca imam izmedu 50 - 100 fpsa. A na mapama sa 64 igraca mi fps pada do 30 uz velik lag, skoro pa je nekad i nemoguce za igrati. Jel to problem graficke sa premalo memorije ( 1 gb ) ili ? Konfiguracija je u potpisu samo sto je druga graficka, msi 7850 1 gb. |
probao dodatno smanjiti detalje? koja rezolucija? odredjene mape da ti toliko pada fps? details please :) :D
|
To je do servera.
|
Citiraj:
Problematika koju smo prošli na ts-u već sa dosta kolega koji su koristili amdove cpu-e starijih generacija (x4 i x6). |
u battlefieldu 3 jednostavno nije isplativo dizati detalje, razlika je stvarno mala a pad perfomansi znacajan
bas radio usporedbu neki dan, oduvijek sam na LOW reko hajmo probati ULTRA - gledam wtf pa isto je, morao otici u settingse provjeriti jel se primilo jedina postavka bez koje ne mogu je 4x MSAA, vrlo skupa postavka ali osobno ne mogu gledati u kockaste rubove antialiasing post - na HIGH, utjecaj na perfomanse je nikakav anisotropic filtering - na 16x, utjecaj na perfomanse je nikakav mesh quality - ULTRA - vrlo bitna postavka, omogucuje uocavanje meta na vecim udaljenostima ostalo sve na low i ko bog |
Citiraj:
Al dbr, nemamo svi isti vid niti oko za detalje... http://www.geforce.com/whats-new/gui...rmance-guide#3 http://www.gamesaktuell.de/Battlefie...ngen-851262/4/ |
Citiraj:
|
e pa ja se ne slazem:nono:
low gore spomenute postavke: http://www.pohrani.com/t/2/Fe/1GxTjT...-15-26-46-.jpg ultra: http://www.pohrani.com/t/3d/56/2ybmI...-15-24-19-.jpg zbog tih par sjena i udaljene trave da imam 40fpsa manje i problema kad su guzve, no way man a sad zabadati nos u kvalitetu tekstura da bi skuzio razliku ne namjeravam druge igre recimo crysis 3 dignes postavke za jedan stupanj i razlika je ogromna - prikaz opravda pad perfomansi, a ne ovo... |
Meni je razlika također mala, u usporedbi s drugim igrama.
Sjećam se kad je tek BF3 izašao, stavio sam detalje na low i prvi dojam je bio "wtf, pa ovo i nije toliko loše". Stvar je u tome da Frostbite2 već u startu na low izgleda odlično, kao medium ili čak high kod nekih igara. |
Citiraj:
Razlika u detaljima na mapi je ono 300%tna, ako ne vidiš, no further comment. Uživaj! |
Citiraj:
Evo sad dok igram na 32m serveru sve oke, od 60 do 100 fpsa... @ blankboy Ma sve med osim mesha koji je na high, user.cfg file u folderu, rezolucija je 1680*1050... Ali defintnitvno nije do postavki. |
Evo, ja sam isto počeo igrati igru online..
I dešava mi se jedna stvar.. Igram, i samo izađe van nakon nekih 10-tak min. Server time up, nešto u tom stilu :( Preko origina igram.. Da li je to punkbuster? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Upnp? :D
EDIT: Jesam. Hvala, idem probati. Javim se s detaljima ;) |
|
Instalirao sam BF3 SP, krenem igrat i zapnem odmah na početku u onom vlaku, ima jedna scena di moram kroz staklo izac van i vratit se unutra, ali ja ostanem visit i sta god da stisnem/napravim, padnem pod vlak :)
Solutions? |
Citiraj:
|
koja je graficki najzahtijevnija mapa u cijelom bf3 ukljucujuci sve ekspanzije?
|
Citiraj:
|
jel ta mapa mrtva ili ja nesto krivo filtriram servere? vec par tjedana ne mogu naci nista s tom mapom, sorry found no servers, a dobra je mapa za letenje
|
Ja nikako dobiti wake island čini mi se da nitko to neigra valjda nešto nije dobra mapa. Btw bf sada na novoj grafi na 1680 klizi samo tako oduševljen sam napokon mi se igra. :care:
|
Citiraj:
|
gdje ima najeftiniji premium (nisam fulo temu :) ) ?
|
Zašto pitaš? Upalio si cheat ? :)
|
hahah neeee... nisam nikad ni imao premium, uglavnom se smucam po khargu firestormu i caspianu, malo dosadilo a vidim ekspanzije imaju zanimljive mape
samo me brine jel ima mrtvih mapa u ekspanzijama kao sto su wake island i guilf of oman? recimo ona snjezna, sa velikim ventilatorima, te mape se cine fora mogao bih prijeci na bf4, ali: -glavni razlog, igram jet ili heli 99% vremena, a koliko vidim u cetvorci su oni dosta nerfani i kod jetova je uzasna kamera -problemi -skupo |
Citiraj:
Ne, nisu, samo traže privikavanje iznova, jer je mehanika letenja skroz drukčija. A nerfani nisu nikako, 30 killstreak danas bez problema na 48slot serveru, a uzmi da sad imaš na cq large u bf4 1 attack jet, 1 stealth jet, i mobile aa. Kamera je ista, ne znam što je tu kome užasno. OnT - broj servera u bf3 se doslovno prepolovio, jer je ekipa koja je držala servere u bf3, samo prebacila iste na bf4 po izlasku 4ke, isto kao i mi sami, tako da ćeš što dalje nalaziti sve manje servera sa željenim mapama u bf3. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:47. |