![]() |
Upravo tako... kako će si ko raspodjeliti zaradu je apsolutno na njemu... sa 170 MH/s imaš brat bratu 2000 kn mjesečno, a gledaš kako uštediti 50 kn na netu. I onda staviš neki mob u hotspot koji zablokira i pol mjeseca se ne kopa... kolika je tu zarada odnosno gubitak, sam stavi na papir pa vidi da li se isplati :)
|
Uzeti neki router tipa huawei b315 za 200-250kn, tutnuti u njega t-com 60GB za 49kn/mj i prst u uho
|
Hvala na savjetima, probat ću ovaj tjedan prvo sa mobitelom pa ako ne ide dobro kupim router. Trebalo bi dobro raditi to, ne vidim razlog zašto bi se blokirao mobitel...al dobro :)
Javim kad se upogni... |
Zasto sto svi koriste hotspot od x minuta do mozda par sati.
Nitko ne koristi hotspot 24/7. Osim toga kad smo kod hotspota, zasto drzat wifi hotspot a ne usb hotspot? |
Ovak u jednom rigu je 3090 solo,a u drugom 2x 3070.
Nicehash miner je u igri. Na 3090 ide trenutno 119mh/s i pokazuje da daje 9e dnevno, Dok 2x 3070 pokazuje 125mh/s i 5e dnevno... Nes mi ne stima to... |
119 mh/s sigurno nije ni blizu 9 eura
Sent from my RMX2001 using Tapatalk |
120 Mh/s (Ethash) trenutno daje oko 8 $$
|
Citiraj:
|
Sad se promijenilo nakon što sam sve resetirao.
Fora je bila da manje mh/s daje vise eura,sto je nelogicno. Al sve ok sad.onaj tren je pisalo 9e,a za 6mh/s vise je bilo duplo manje istovremeno kad sam gledao.. |
ma kuzim, ja sam u pocetku isto pustao ispocetka testiranje pa onda..... al nemoj se obazirati na to kaj ti pise kolko ti je dnevna/tjedna/mjesecna zarada, nego gledaj iskljucivo isplate na 24h u historyu. ;)
|
Zahvaljujem;)
|
I odfakiraj najsheš lopove podhitno ;)
|
preporuke?
|
Vrlo moguce da je i bilo 9€
Jer ti preko nicehasha rudaris za druge Oni su buy/sell power-a Pa je mozda netko mnogo ponudio za iskop necega i ti uletio u tu grupu A to da su lopovi, meni nisu bili Ja sam stalno visio na nicehash poolu Sad vam je bolje buy/sell direkt Ne se zajebavat sa kopanjem |
ja hocu svoj ETH da zamjenim kada ja hocu... a ne da me isplacuju u BTC kada je razlika ogroma (mal ETH velik BTC)...
to je prednost kada ides preko nekog minera na svoj novcanik... a ne preko NH a kada pogledate wath to mine za neku graficku.. uvijek je ETh iznad NH.. sto mu ispadne da je isplatljivije kopati preko nekog minera... |
Citiraj:
|
kolki je omjer kod majnanja BTC : ETH ? i jel hash rate uopce isti?
edit: i preporuka za najbolje wallet appove? danas je sogorica skoro imala zivcani slom... imala raznih kripta (BTC, ETH, LTC, XRP) u vrijednosti 35k kn na exodusu... i u jednom trenutku joj samo prikazivalo 0. probala restorati, i dalje nula. pocela panika, sjela u auto krenula za city center one east , jer je tamo u nekom storeu kupila kripto, kad na pola puta joj se pojavi nazad balance... :D |
Da,da, oće exodus ... i mene je splašio par puta ...
Omjer BTC i ETH ??? ne kužim pitanje, hash rate naravno da nije isti čim promjeniš coin mijenja se i hash rate,eventualno neki klokovi mogu sa koina na koin,inače i njih moraš podešavati ... Wallet, recimo exodus, najviše koinova pokriva, inače jako je dobro imati original wallet od koina koji majnaš ... BTW : ako odma mijenjaš,stavi adresu od exchangea, izbjegnut ćeš jedan fee ... |
Citiraj:
sad me zanima dal bi na ETH bio veci hash, manji hash, struja, dal bi zaradio vise, manje, itd. nemam iskustva, zato tak malo mutavo pitanje :lol2: |
Citiraj:
Da ne govorimo da mora biti stalno na punjaču i to nije dobro za mobitel. Ja sam RN3 nakon mirovine odlučio koristiti kao IP kameru pa se nakon 2 mjeseca napuhala baterija i izbila zaljepljeni poklopac |
Citiraj:
Sent from my RMX2001 using Tapatalk |
Citiraj:
Koliko sam skontao on kopa na nice hash pa mu odma daje izracun u btc (vole ovi novi da vide da kopaju btc :) ) NH siplacuje u btc po trenutnom kursu (sto nije bas uvijek isti sa mjenjacnicama, vecinom je u njihovu korist) skines sebi neki miner, odradis podesavanja po njihovom uputstvu, nija atomska fizika, stavis eth novcanika (ako odma mjenjas direktno na mjenjacnicu gdje mjenjas, ako cuvas na eth zvanicni novcanik)... upali grafe i uzivaj... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ona 1660 super ima micron memoriju.
Koje da probam postavke staviti? Trenutno preko risera na 94w daje 29mh/s |
u afterburneru
-502 na rame , power limit 59, fan speed ovisi o tebi. meni na 54% daje 56-60 stupnjeva. |
Citiraj:
micron core 915-930-945 mem 1784 - 2000 PL 70-90 Ovo je na linuxu,ako koristiš wimbloze mema ide na pola |
Pitanje za majnere sa Polaris karticama.
Kakve su vam temperature ovih toplih dana? Npr. danas Ja svoju rx570 (kopam eth) moram držati na 63° da bi ventovi bili u nekoj normali. Do koliko uopće može ići temperatura, a da je sigurno? Ovo mi je prvo majnersko ljeto pa pitam:) |
Kinezi ce vjerojatno morat popgasit sve, jel bi to onda znacilo free asics? Ajd ako tko vidi negdje da ti kinezi to djele badava nek javi, samo to zdere tonu struje...
Jel tko gleda tu situaciju u kini? Kamo ce ti Kinezi, u Europu nemogu, USA ih nece, kamo ce? |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:57. |