![]() |
Doletim u nedjelju kod vas na TS smetat.Bijah jucer i nostalgija me oprala kad sam cuo Pericev glas.
3 :( :D |
koji ts koristite da i ja naletim da čujem kak mi se smijete :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Na koji tocno mail? Prije je bio support preko maila a nedavno su ga makli.
|
Citiraj:
|
@mis
hvala! |
jel tko kako uspio rjesit velik pad frejmova kad se s snajperom zumira na daleko ?
|
Citiraj:
Momak se zove Bojan Bjelovuk i iz Slatine je. |
Citiraj:
(tko je kako u mogucnosti jbg) zato najbolje platiti full igricu u Algoritmu ili na Originu, ili uzeti direktno Ruski Key i samo staviti Engleski patch i to je to. Svi sretni i zadovoljni |
Citiraj:
|
Citiraj:
Budi sretan što tebi radi i super je što je tako, no to ne znači odmah da će raditi baš svima koji kupe key od iste osobe. Ljudi nemaju razloga da lažu oko takvih stvari, niti ti imaš pravo uvjeravati ih da lupetaju. |
Citiraj:
@KarloB; ne znam zašto nisi zatražio povrat novca dok ti (neodgovorni) prodavač ne nabavi ključ? Nikako nisi trebao pristati na već aktivirani account, jer on tada ima argument za obranu. Ako odbije povrat novca, tek onda možeš napisati da je prevarant. Naravno, ja ne stajem u njegovu obranu, naprotiv, ali generaliziraati da su svi preprodavači keyeva prevaranti je pogrešno. |
Citiraj:
Gledaj gornju izjavu... I nikad nisam čuo da je nekom banalo account jer ga je platio 100 umjesto 400kn... :hitthewal: |
Citiraj:
Normalno da sam rekao da ne želim account. Key mi je obećao kao do 15:00 drugi dan, onda da se strpim, i od onda ne odgovara ni na privatne poruke ni na email, a uredno se pojavljuje online na forumu. Kad sam vidio da nema kruha od traženja ičega nazad promjenio sam mail i pass na njegovom accountu i sad koristim to. Ne mislim plakat radi 130kn, ali samo savjetujem da se ne posluje s dotičnim korisnikom više. Nigdje nisam generalizirao, samo sam rekao moje iskustvo s ovim seronjom. :) https://mail.google.com/mail/images/cleardot.gif |
Ja sam isto uzeja u njega i dobija jedan obićni edition key gratis zato jer nije odma ima Limited, ali meni je odma drugi dan posla Limited.
Vjerovatno ga izvor nešto jebe. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Kupili si hakirane CDkeyeve i ja sam im govorio samo da koliko su i platili toliko ce i igrati jel svaki vlasnik svog keya bio bi lud da ga nevrati nazad zar ne? |
Citiraj:
Ja sam uzeo ruski key bez karkanda koji sam kasnije nadoplatio. Morate bit svjesni da ljudi traže jeftinije solucije jer ne visi svima iz džepa konstantno viška 500 kuna da se ode u algoritam i kupi limited edition na dvd-u. Dosta studentata ili maloljetnika nema novca, nit će im roditelji dati da kupe "originale" uz školarinu od 7000-10000kn pa traže što jeftiniju soluciju da bi igrali. Neki se zajebu, a nekima radi savršeno. |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Šta je konkretno taj battlerecorder? Snimanje bez frapsa i sl? Bilo bi odlicno da izadje nest takvo, kao što se u cod4 moze snimat demo dok igras (bez utjecaja na fps) pa kasnije editirat kak ti paše. |
Citiraj:
Bio je neki tweet u kojem je lik pitao nekog DICE dev-a za preporuku software-a za snimanje in-game videa bez veliko utjecaja na FPS-ove (frame drop, etc.) i ovaj mu je odgovorio vrlo jednostavno: "Battlerecorder would solve all your problems." |
Citiraj:
Bit ce genijalno ak to izadje za BF, da ne spominjem snimke od 9 000 000 GB kad snimaš sa Dxtory-em Fraps-om. |
Bilo bi dobro da ubace i first person killcam.
|
Battlercorder ne snima video, već sve kretnje, promjene na mapi, svaki ispaljeni metak itd... Znači snimi cijelu rundu točno onako kako se odvrtila do najsitinijih detalja. I ti tu rundu ili njene dijelove možeš pregledavati iz bilo kojeg kuta, bilo kojom brzinom, iz bilo čije perspektive.
|
Citiraj:
|
Napisao sam Menskyu... "O...... znam kako ti je......"... al nestala objava... :stoopid:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:38. |