![]() |
Citiraj:
uopće se ne zamaram s time... točim kad se upali rezerva. |
pa eto... |
Taj Best Motoring je valjda najbolja emisija o autima ikad
Steta sto nemaju sve epizode prevedene tj ja ih bar nisam naso |
Citiraj:
Da ću sjest u auto ciljano radi točenja, nema šanse, toliko ipak ne može poskupjeti odjednom :) Citiraj:
PS: kolko km napraviš od točenja do rezerve? Nevezano za gorivo, više zbog motora pitam. |
mislim da je 45 sa rezervom, ali ne znam sada točno.
napravim ultra malo km jerbo mi je posao jako blizu i uvijek sam u nekom ganjanju tako da je prosjek 11/12l po bc-u :D kaj ti motor pije puno ili? |
Ne znan je li bilo, ali ja san umira kako se boji i koji glas ima :D
|
Glas joj je užasan, davno sam gledao taj klip, ali me još dan-danas prođe jeza.
|
Citiraj:
Jača mi je nego od Patresa žena :roller: Ima li još koji klip osim onih isforsiranih sisulja, to mi nije zanimljivo. (ovo kad ga uči di i kako kočit, to je to :D :D ) |
Mala je ko bombon.
Rekla je Ninho jedno 800 puta. :D A glas joj je smijeh živi. |
Auto je bombon.
Mala je užasno iritantna. |
Mislio sam čisto vizualno. :D
|
Citiraj:
da se pocjetimo :D |
|
Citiraj:
Ova je od Riccarda tribala na Ring :D |
OMG.. Dobro sam nasmijao :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Propjevala turbina na laguni. Opet.
Prošli put dao za reparaciju 3,5 k (prije 3 i po godine i prešao 30 k km). Uglavnom, mislim da je ovo zadnji turbodizel kod mene. |
pozz. zna li tko koje dimenzije guma koje mogu na p 206 xs 1.6 80kw iz 2003 godine? ne piše nista u manualu koji je u aftu...
|
Citiraj:
|
dupli post
|
Citiraj:
Samo opet, nije jedina turbina na ovom motoru koja se čuje, neke čak i nove tako da me ne dira. |
Citiraj:
http://youtu.be/4zLMrpyc5h0?t=22s |
Citiraj:
|
Citiraj:
185/55 u 15" 195/45 u 16" To su ti tvorničke dimenzije iz manuala iz mog ex 206, i te tri možeš stavit i upisat uredno u prometnu dozvolu auta kao dimenziju kotača bez dodatnih atesta i peripetija. Imaš i sa rc-a 17-ice, njih nema u manualu jer je moj model prije rc-a, čini mi se da je i 205/40 u 17" na Atlantis felgama išao na rc-u, dakle možeš i 17 imat bez problema, ak te volja, mada na 1.6 16v su malo too much, taman ti je ova 16-ica i vizualno i da ne ubije auto :) |
Citiraj:
A 3500 kn je punopreviše za repariranu turbinu. Nova je cca 500€ i uz neki rabat od 30% :p ispadne te 350€ odnosno 2600-2700. Reparirana je cca 2000 kn, a polovne se kreću od 200€ do 250€. |
Ima 155 a prvi put je otišla na nekih 120.
Drug iz osnovne što mi radi auto nosio ju kod nekog lika u Baranju i navodno se jako oštetila pa je jedino kućište ostalo (a tko zna, možda me oženio). Dio je izgleda uletio i u motor jer se čulo lupanje u motoru i onda je ostao bez ulja (to sve na autoputu u Mađi pa sam imao i trošak vučne službe). Na kraju je od toga nekako i radilica popušila pa sam osim turbine i nju mijenjao i sve skupa me izašlo 12 k kn. Zasad dosta troši ulje i čuje se fićukanje od nekih 1.700 okretaja naviše. Morat ću malo proučit oglase i forume. |
Citiraj:
|
Citiraj:
"what are you running?" "Just a little 4 cylinder" "yeah but wha.. (Braaaammm!!!)" :D |
Citiraj:
Latencija gasa kod turbaka je prevelika da bi se uživalo u zavojima, dok atmosferski motori imaju instant reakciju na pedalu gasa koji još stigneš kontrolirati u zavoju, turbaci baš i ne. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:25. |