![]() |
Citiraj:
Sent from my Mi 9T using Tapatalk |
Citiraj:
da jedan turski general mobile bolje od saomija slozi android one telefon.. sramota. |
Citiraj:
A2 je bio super, nisam znao da nikad to nisu rjesili. O A3 sam razmisljao, ali bi mi fali FHD i MIUI jer sam bio na Mi8 nakon A1 Sent from my Mi 9T using Tapatalk |
Dilema
Inzistirati na RN 9 Pro ili uzeti RN 9 S?
Oba zadovoljavaju ono što ja tražim od mobitela, znam razlike, no koliko je Pro uistinu bolji? Iskustva, preporuke, gdje uzeti u HR? Ah, pucam na 6/128 GB... |
Abrakadabra ako je na rate, i razlika ti je 48 vs 64 megpixela na kameri. Druge razlike nema koliko znam.
|
I nfc nema na 9s.
|
došao mi je update na redmi note 9... i sve je ok
međutim i dalje se katkad ekran upali kod trešnje... :fiju: |
Otkrio sam da mi MIUI ima ultra power battery saver mod. Na 5% je pisao da moze izdrzati jos 19h.... Pogasi sve zivo, temu.. sve.. ostavi mi sms, pozive i whatsapp i nudi mi jos 3 aplikacije da dodam i to je to... Nemam app drawer, nista... Samo osnovno, ko da je to neki ultra lite OS
Sent from my Mi 9T using Tapatalk |
Koristi li netko OpenVPN na starijem Xiaomiju, u mom slučaju Mi Max? Kako god namjestio postavke aplikacije i MIUI-ja, uvijek ga kroz par sati ubije pa treba ručno reconnectati. Na Huaweiju ista kombinacija normalno radi.
|
RN7 stigao Android 10, ali MIUI 11 još uvijek.
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
https://i.postimg.cc/bJ3B3nr4/Screen...settings-1.jpg Edit: Vidim da ima OVDJE! Zanimljivo je što sam imao MIUI 11.0.8.0. s Android 9, a sada imam 11.0.1.0. s Android 10. Kao da je neka starija verzija. Za sada nisam primjetio neke razlike, osim recimo kad dobijem notifikacije odnpr WA pa kad povučem prema dolje tekst djeluje boldano. Danas mi je malo Viber bio spor, nisam napravio factory reset pa možda zato, a trajalo je par minuta i sada opet radi normalno. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Da cigla, cigletina ! |
Ovo bi meni moglo biti zanimljivo za 2000kn:beer: Amoled sa 120hz i ultrajakim MTK procom (540k po antutu). |
Citiraj:
Ovaj ima velik ekran, jak procesor, solidna kamera, ako će cijena biti dobra, odličan telefon IMO |
Citiraj:
Mobitel je ranga note 20 ultra, a jeftiniji ce biti dosta :) |
Citiraj:
Nek bude i 3000k kod nas, i mjenjam svoj 9T. |
To bu i 4000+ kod nas.
|
Mi 10 Ultra i K30 Ultra ostaju samo za kinesko tržište....
https://m.gsmarena.com/the_xiaomi_mi...news-44712.php |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Redmi Note 8 Pro, ima tko gore MIUI 12?
Trenutno sam na 11 s kojim je došao mobitel i stvarno samo zadovoljan sam kako mobitel radi, baterija drži i što sve ne. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Trenutno radi potrosnje Chromea koristim Brave browser, pa cemo vidjeti. Sent from my Mi 9T using Tapatalk |
Bas je prilicno losija baterija na MIUI12 na Mi 9T? Ja sam jos na 11, doduse na .eu romu i nemam neke volje prelaziti na 12, barem dok ne prodje jos neko vrijeme i dok ga ne "ispoliraju"...
|
Kod mene nema nikakve razlike u trajanju baterije na MIUI2 (Mi 9t), doduše ja sam na weekly bildovima.
|
ja sam jučer stavio MIUI 12 na Redmi note 8 pro, i ne vidim pogoršanje.
stavio ga oko 5 popodne jučer sa cca 70% baterije i sad u 8:30 ujutro je na 59%. Nisam ga baš nešto previše koristio u tom periodu, ali bez obzira čini mi se da ne troši više nego prije, dapače, čak i manje.. Neke stvari još nisu očito ispolirali jer na lock screenu mi recimo internet radio banner ne prikazuje nego samo crni banner, a i nisam se još navikao na nove animacije kod otvaranja/zatvaranja svega |
Citiraj:
https://www.aliexpress.com/item/4001...7da57ed5hXMlgz |
Zna mozda netko di je opcija da se u notifikacijama prikazuje vise ikonica? Kada ih imam vise pocne stavljati tocke....
MIUI12 je upitanju. Kaj se tice baterije na Mi9T meni se cini da malo brze trosi, ali ne drasticno. Jucer sam ga skinio s punjaca oko 19h. Trenutno je na 70% s time da mi je konstantno upaljen gps, bluetooth (spojen na sat), nfc, sinkronizacije, wifi. I jos sam jucer odigrao par rundi tower defense (nije prezahtjevna). |
Ja ga praznog spojio na punjac preko noci. Ujutro ga skinem sa punjaca, upalim za minutu baterija padne sa 100 na 98%. Prije mi je izdrzao dan i pol sada jedva jedan dan.
12.0.2 Popravili su pozvezivost sa bluetooth slusalicom, sad se odmah poveze i pokazuje indikator baterije slusalice. |
Citiraj:
Mene je taj GoldunWay naguzio na kupovini od prije desetak dana. Zavlačio me da bi mi se javio Čang Šlang i kaže Dear Friend moraš dugo čekat ili odustani od kupnje pa ti vratimo novac. |
Sto se dogadja ako instaliram india rom 11.0.9.0 na redmi note 7 global rom?
Mogu se pozdraviti s mobom ili mi nece raditi mobilne mreze tu kod nas sa india rom-om? Poslano sa mog Redmi Note 7 koristeći Tapatalk |
A zašto bi radio te kemije? Ako ti je već do prčkanja, radije stavi miui.eu rom:
https://xiaomi.eu/community/forums/m...-releases.103/ |
da, ne vidim razlog korištenju indijskog
|
Ja na redmi note 8t nisam nikakav update dobio 3 i pol mjeseca haha
Predobar je taj MIUI. Palio sam miui optimizaciju pa probao tako i opet ništa nema. Smiješno ali i briga me. |
Sa MIUI nikad nije dosadno 😁
|
Citiraj:
Ja sam zadovoljan sa 11icom, baterija odlična, redovito imam oko 2 dana mobitel i nekih 9h SOT-a kad ostane tipa još 20% baterije. Mimo animacija, ne znam što bih korisnog dobio od 12ice, ali stalno me update podsjeća da upgradeam... |
Citiraj:
A nemaš pravo na claim kad kupujes kod Alija. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:54. |