![]() |
Hm, meni je SNV bio najbolji od nabrojanog. Orvilleov zaokret na ozbiljno (što je Seth oduvijek htio) mi je čak i seriju učinio lošijom od ranije... Ali da, i dalje je to dobar Trek. Nije idiotarija kao Discovery i Picard.
|
Š.O.K._i_V.J.E.V.E.R.I.C.A.:):D
Citiraj:
|
S03E01 Picarda u videotekama.
|
Nemogu da nedodjem prisebi od nesrece!!! :D
|
Neki dan sam odgledao malo Voyagera na netflixu i stvarno je strašno što su kasnije napravili sa 7of9 i općenitom poantom star treka. Nisam nikakav nerd trekkie ali opet se pravim da taj užas od pikarda uopće ne postoji, tako je lakše :D
|
Pogledao Picard S03E01, suze radosnice...
Napokon! Terry Matalas treba dobiti svoj ST serijal. |
Ajd nije nelosa epizoda, cak bi se moglo reci jako dobra! Jedino mi nije nejasno zasto forsiraju Raffi. Ne znam sto mi je gore, njena gluma ili uloga. Emocionalnim preglumatanjem me podsjeca na onu Michael iz Discovery kojeg sam pogledao par epizoda i odustao.
Btw, computer AI nije bas pametan, stalno se svadjaju sa njim. Nesto kao ChatGPT :D Al' zato je yebeno dobra baterija na komunikatoru kad drzi tako dugo :D |
Citiraj:
|
sam brod, hangar, sve to cgi sranje mi izgleda totalno neuvjerljivo, definitivno puno ljepše i realističnije je sve izgledalo prije nekoliko desetljeća.
cijela epizoda je jedna velika nostalgija, pogotovo ove igre i igrice na mostu s njih troje starih ratnika :D |
Rare: Star Trek: Leonard Nimoy explains How Television Works 1977
|
Počeo sam gledati Superman & Lois S01... jedno pitanje uz spoiler zaštitu
|
Citiraj:
|
Osjećam se uvrijeđenim... Zašto je samo ST u naslovu? A SW ništa? šmrc
|
Nemoj mijesati dva univerzuma. 😉
|
ček fali još i Marvel univerzum... i DC univerzum
|
Citiraj:
|
Citiraj:
samo ST ali stari <3 Sent from my M2012K11AG using Tapatalk |
Picard, da su ovakve barem bile prve dvije sezone. U zadnjoj sezoni malo previse idu na nostalgiju, flashbakove al' u nacelu pokusavaju postici taj TNG spirit i to je ok. Neka bude lijep zavrsetak jedne generacije ST-a.
|
|
Ovaj novi ST: strange new worlds je super! Opet su se vratili korijenima i obrade problema po epizodi. Likovi su mogli biti mrvicu karizmatičniji no svejedno jako gledljivo, čak je i Spock na mjestu
|
Awww :D
https://www.inverse.com/culture/star...at-generations Sent from my motorola one 5G ace using Tapatalk |
Iznenadila me 3 sezona ST: Picard.
Pogleda sam zasad 6 epizoda i vrh su mi. A je lipo vidit "staru" ekipu :) |
Da, Picard S03 puno bolje od prve sezone a i od druge, napokon to lici na ST :)...
|
Jel se moze krenut gledat od 3. sezone?
|
I sta, moramo li gledati sezone 01 i 02 ili moze ladno skip na 03 :)
Hah, malo sam spor |
samo skip na s3
jer nema veze z vezom s1 i s2 .. vs s3 ko da je ovo picard 2.0 |
A nije bas da nema nikakve veze, ima veze makar za upoznat likove i pocetni dio price tako da opet nebi bilo lose pogledati od pocetka samo sad bar znas da sto ide dalje postaje sve bolje :).
|
Prvu Picard sezonu sam preživio, bila je li la. Drugu odustao, nisam siguran da li na prvoj ili drugoj epizodi.
Sada ste me zainteresirali sa trećom. |
Citiraj:
Treća je zasad dobra. Malo previše kenjaju na nostalgiju, al ajd. Samo da ne ukake ovo malo što je ostalo do kraja sezone. |
Već vidim kako će završiti S03.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:02. |