![]() |
Unthinkable
terorizam, nasilne medote ispitavanja, odlicna gluma bez glupih naivnih scena ili hepi enda, S.L.J. u predobroj ulozi. sve to spakirano u film koji govori stanje realno kako jest, ne samo u stranu velesila (amerike, jel). cak imam dojam da je scenarij napisao netko tko je protiv americke politike, ili barem nepristran :). definitivno preporuka za film, triler-drama koja nema rupa u scenariju (barem ne ocitih i prozirnih prosjecnom gledatelju). 7,5-8/10, ovakve filmove treba gutati svakodnevno....... nasa trenutna reala. |
State of Play 7/10
ovo je visoka 7-ica, odličan film, washington-ska belosvetska zavjera! |
Citiraj:
Definitivno preporuka, stavrno film ostavlja bez daha do zadnjeg momenta Brothers (2009) Priča o dvojici braće koji "preživljavaju" američku stvarnost. Moja ocjena 8/10 |
Pogledao danas Le missionnaire, zabavno sa par dobrih fora, uvijek su Francuzi znali napraviti dobru komediju
|
moze preporuka starih mafijaskih filmova ?!
tipa Scarface, blood in blood out (genijalan), kum premda mi je onako, malo dosadan- dramatican ove novije akcije sa mafijom mi se ne mogu sakriti iza gore navedenih... :beer: |
http://www.imdb.com/title/tt0029870/
tridesete i četrdesete su prepune dobrih filmova. Poškicaj još neke od Cagneya i društva. |
Citiraj:
http://www.imdb.com/title/tt0106519/ |
Citiraj:
Preporuka za Road to Predition (2002) nije star, ali ja ga upravo pogledao, odličan, puno bolji od The Untouchablesa |
Citiraj:
|
|
jebate... koliko preporuka !
:D :D hvala momci ! :beer: |
City Island
dobra mjesavina drame i komedije, kraj mi je najjaci :D, preporuka 7/10 The Maiden Heist komedija o cuvarima u muzeju, relativno zabavno, dobro za ubit vrijeme 6,5/10 Mamma Mia blah, dosadnjikavo, jos k tome mjuzikl (fuj), nije mi se ni dalo do kraja pogledat |
|
Pogledao sinoć Hot Tub Time Machine, nekako sam očekivao više.
Nije loš, ali nit posebno predobar. |
:care:
napokon, vec sam pomislio kako jedini imam krivi pogled prema komicnome. realno, na koliko scena si se nasmijao? |
Citiraj:
Nisu mi nešto komedije.. Postale su mi mrske i dosadne.. Najbolji film koji sam gledao u zadnjih 6 mjeseci je definitvno Građanin opasnih namjera (Law Abiding Citizen). Ne znam kako je na Dnevnik.hr dobio ocjenu 4/10?! Pa tko piše te recenzije? |
Citiraj:
Nijedna scena mi nije za pamčenje. Ako se nema što pametnije raditi, za ubiti sat i pol može proči, tek nekako. |
Citiraj:
|
Onda ga neću ni gledat, hvala vam na dva spašena sata:). Vjerujem da je She's Out Of My League bolji za utrošit vrijeme.
|
svakako, za par stepenica.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
|
Ovo sam pogledal neki dan . Teeth , A film about how love bites
Više je smiješno nego što je horor . |
I koji su dojmovi? Jel sux ili je dobar horor?
@Litho Hvala na preporuci, cudno da nisam vidio taj film kad je iz 2003, a morat bit dobar kad glumi Jean Reno. Ah, francuski film zato ga nisam gledao. Ipak ameri uloze 100 miljuna dolara vise u reklame nego ostali, a pola filmova kopiraju. Zivio kapitalizam. |
Shutter Island - pogledao ga s pauzama u tri dana - 'nuff said. Zadnjih pola sata sam se smijao greškama kod izmjene kadrova (Snimaju Lea dok gleda u daljinu, prebace se na drugog lika, a Leo gleda u njega. film je od razgovora na trajektu pun tih fora :D). Nebum mu dal ocjenu.
|
Hot Tube Time Machine (2010) - Napočetku filma sam se nasmijeo na par dobrih fora, poslije mi je bilo onako onako, nemogu reći da nije bilo ništa komično, meni osobno 2 - 3 scene, prelomni trenutak mi je buđenje poslije kade, tu film ide nekako silazno. Što se tiče glume dosta je uredu, samo mi Cusack nikako ne sjeda kao glumac, a još manje kao komedijaš. Film dosta vuče na mamurluk. 6.5/10
|
Pogledal jučer "ROBIN HOOD" 2010
I film je odličan, ima svega, od povjesnih činjenica, komedije pa do spektakla. Odlična glumačka postava! 8/10 -jedino je bila šitara kaj je bilo mjesta samo u prva dva reda, i uzel drugi sredina i ozbiljno, nebi to nikom preporučal. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Kod mene dolazi u obzir samo zadnja 3 reda u kinu, inace ništa od gledanja. |
Circle of Pain - 0/10 samo jer mi se da pisati, zaista ocajan film, totalno klišeji i nerealni prikaz borbe.
Crnci - ovo ni za nulu, domaca produkcija me zaista nekad iznenadi koliko nisko moze pasti. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:18. |