![]() |
U Superkonzumu Ilica, okretiste tramvaja, stavili su po dva jureka, identican 3x USB-ac.
Vecina ih ima naljepnice snizeno, objasnjenje, ostecena ambalaza. Otvorio nekoliko, nikakve greske. Samo su na jednom (od dva kupljena) mrvicu bili spusteni konektori, ali sanirani u pola minute. Nista senzacionalno, ali kome treba vise. |
Ahaha, sad sam se sjetio pokojnog djede, pao je na tu foru sa zlatnom narukvicom (akademski obrazovan čoek, da se razume) sredinom 80-ih.
Pohlepa nikad ne zastarijeva. |
Citiraj:
|
Morao sam na adresu u Zagrebu kod rođaka.
Ne žele dostaviti u 51000 |
Naprosto genijalno. Mogu dostaviti robu u ZG, a ne mogu u druge gradove. Možda misle da je cijela HR zapravo jedan veliki ZG.
|
dostavljaju i u druge gradove osim zagreba
|
Citiraj:
|
Nece ni Split
|
Od elektronike nema niš, a prekidače koje sam gledal su opet na aliju jeftiniji nego na temu i to duplo komada, skoro duplo jeftinije ...
|
WD Green SSD 240GB u Mall.hr-u se očekivano razgrabio.
|
10€ je odlicna cijena. ja sam uspio ubost 2 komada.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
EDIT : Uspija uzet ipak hvala za info :chears: |
Citiraj:
|
Sretno s Mallom :)
Mala je razlika pa možda i isporuče. Meni nedavno MX500 od 4TB za 90€ nisu htjeli isporučiti već su samo otkazali narudžbu :D |
Pa tako ti i treba kad nisi htjeo s drugima podijelit tu akciju... karma :)
|
Da si podijelio već bi imali kreiranu WhatsApp grupu gdje bi rješavali dobivanje SSD-a :D
|
Citiraj:
Vaša pošiljka spremna je u skladištu za preuzimanje od strane dostavne službe |
Opet je dostupan 1 kom sssd... valjda...
Čim netko stavi u košaricu mall određeno vrijeme drži rezervaciju, pa zato se vjerojatno mijenja dostupnost. Maknuo sam odmah iz kosarice - nek ga netko ugrabi... Ja sam sebi jutros uzeo dva komada.. nek se nađu. |
Ja sad narucio 2 komada ali sam stavio osobno preuzimanje i placanje, tako da ne cekam 3 mjeseca da vrate lovu, pa cemo vidjeti :D :D
|
Pa i nije sad neka ubitacna razlika.
Ima 240GB po 13€ |
pa ovo je 30 posto jeftinije od toga.
|
Mislim da ne vrijedi ni toliko - spor je i malog kapaciteta. Da je u M.2 formatu još bi i razmislio da ga uzmem i napravim od njega veliki USB stick.
|
ma gle, dobiješ seek time od 0.1 ms, mislim da je to dovoljan upgrade za 10€.
|
Još sam zel AOC glodavca, -50%, teško odolit.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Gloda podlogu za miša i ima rep.
|
Spominji se na hrvatski :lol2:
|
Kako vam se čini ova cijena? Vidim da je dosta niža od drugih dućana i amazona
https://www.mall.hr/routeri/tp-link-...nd-wifi-ax5400 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:06. |