![]() |
Citiraj:
S nekim staklima dobiješ onu tubicu koja rješava takve stvari... Ja osobno koristim na pocophonu onu sa crnim obrubom.. i sad kad sam mijenjao maskicu se odlijepio u kutu kod ekrana i nije se htjelo zalijepiti nazad. samo malo podignuo taj kut, kapnuo malo tubice i sve 5. |
Tubica bi bilo ljepilo?
Poslano sa mog Redmi 6 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Imam polarizirane naočale i Redmi Note 7 ne mogu gledati vodoravno.
Znači, stavim ga vodoravno i ekran je crn. Skinem naočale i vidim normalno. Na niti jednom drugom mobitelu mi nije ovako. |
Ima li spasa za moj Mi 4 LTE?
Prilikom flashanja s Windowsa na MIUI mi je iskočio battery warning i mob je od tada mrtav. Ne reagira na: - power tipku - power + V- - power + V+ - punjač |
Citiraj:
|
Citiraj:
Možeš zakrenuti mobitel za 90 stupnjeva. Ili ga ostavi kako je pa zakreni glavu za 90 stupnjeva :D Ovi drugi koje imaš su možda led ekrani, note7 ima ips lcd pa dolazi do tog efekta zbog načina na koji lcd ekran radi. |
Citiraj:
Inače dosta zadovoljan, abrakadabra 1600kn. Uvoznik neki bjelic iz Osijeka. Otkrio da ako je iznad bilo kakav screen protektor tj staklo ekran se vidi |
Citiraj:
|
Trebam pomoć, želim deinstalirati ili bar onemogučiti program "čistać" ali nemam pojma kako :hitthewal:.
Mobitel redmi 5, android 8.1, miui 10.1.3.0 Pozz |
Citiraj:
|
Evo video testianje Redmi Note 7
https://www.youtube.com/watch?v=C8IDpsO7ZV0 |
Citiraj:
Našao sam "negdje" u postavkama mogučnost blokiranja obavjesti i prikaza pa ako mi čistać ne bude dosađivao onda ću tako ostaviti. Hvala na savjetu za R.S.menager app Pozz |
Ne znam za vas al se meni ne svidja u kojem smjeru ide xiaomi s tim stancanjem mobitela..jbtze svakih 5mj novi model s slicnim hardverom..
|
Citiraj:
Evo što kaže internet Why does this happen? *Most phones have a polarizing filter that helps to cut glare and reflections, ironically to make it easier to see in bright sunlight. The problem is, so do polarized sunglasses. When your phone and sunglass filters are aligned in opposite directions, all the light from your screen is cut out so you can’t see anything. *Fortunately, there is a simple solution, rotate your tablet or phone 90 degrees. It’s that simple! |
kako postaviti na redmi note 7 da svijetli lampica kod dolazne poruke vibera i w apa.
|
sigurnost - aplikacije - viber - obavijesti, tu podesi kaj želiš
|
:goood:
|
Vrli kinezi su konačno smislisli kako se vrlo jednostavno i jeftino rijesit notcha
Rubrika vjerovali ili ne :D |
nadam se da je zahebancija ovo lol.
|
Ima li tko tu xiaomi mi9?
Da podijeli dojmove oko kamere? Jos bolje ako je usporedjiva sa Gcam-om? |
Citiraj:
U svom kratkom praćenju mobilnog tržišta našao sam da xiaomi planira nešto smisliti po tom pitanju za sljedeći pocophone ovog ljeta, samo je navodno priča bila da će imati kliznu selfie kamericu, no nebi se začudio i da to bude to. Mada najvjerojatnije će biti klizna kamerica |
Citiraj:
|
Jesi proba sa gcamom, jel ti sta bolja kvaliteta zvuka?
|
Meni na redmi note 7 čak je bolje i na Stockholm camu nego na gcamu.
|
Redmi note 7 jeli vam radi 4G+ na A1 ili T-com?
|
Citiraj:
Poslano sa mog MI MAX 3 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ima hrpa uputa na netu. Sent from my Poco F1 using Tapatalk |
Citiraj:
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:06. |