![]() |
Citiraj:
Meni je bilo čudno da su GSW stavljali u krug top 4 favorita prije sezone, nakon ove dominacije više nije. :) Stef je sve bolji s godinama no valjda će sada u 35. u silaznu putanju. |
Citiraj:
|
naletio na ovo danas, zanimljivo štivo o Radivoju Koraću:
https://www.reddit.com/r/nba/comment...rns_out_he_is/ btw čini se da će Kaduljarko otići iz Netsa: https://twitter.com/ShamsCharania/st...73230534090755 bilo bi vrhunski da Durant "sam" osvoji prsten pa da konačno ušutka Barkleya i njegove fore o vozaču busa :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
predobro štivo. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
predobro. top. |
čitam po reditu da su Spursi trejdali Murraya za Gallinarija i 3 picka prve runde. izgleda da se opako pripremaju tankati iduću sezonu, sve da budu u što boljoj poziciji da dovedu ovog mladića od 220cm.
više o tome: https://www.cbssports.com/nba/news/s...kawhi-leonard/ tankanje se vjerojatno može fino iskoristiti na kladionicama čim počne sezona, @Gilbert ajmo ih legalno opljačkati :D naletio nedavno na ovaj filmić, bio i ostao najdraži igrač: |
Logicno za Spurse. Kompetitivni nisu, najbolje je tankirat i pokusat ulovit novog Duncana na draftu i oko njega gradit pobjednicku ekipu.
Nego, veceras tekma svih tekmi a nitko ne spominje? :D |
gubimo minimalno 15 razlike, gledat ću s guštom :D
ok, Duncan je bio #1, ali je Parker izabrao ko #28, a Ginobili #57... |
jos sad kad je doncic fit nekih +20 za slo
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk |
27:6 sreća da smo dobro ušli u utakmicu
|
Igramo košarku kao ekipa iz kvarta nakon dvije gajbe pive...
Hezonja misli da je Jordan pa maše s loptom u jednoj ruci, a kad krene vodit ode s njom u aut. 👀😁 Poslano sa mog VOG-L29 koristeći Tapatalk |
Kad sam skuzio da igra Žižić... nekako sam naslućivao da nema ništa od toga
|
Na drugom kosarkaskom planetu KD zatrazio trade iz Netsa :D
|
@adaksinjo, što sam se kladio kladio.
Volim pratiti trejdove i novosti, to je valjda zanimljivije od košarke u redovnoj sezoni. :D Ali izgubili su se lagano igrači i liga u toj player emancipaciji. Da sam vlasnik poslao bi ih sve redom u rodni kraj. I duranta i irvinga i onog australca koji sve može osim igrati i šutirati. |
Citiraj:
|
Tek poceli trejdovi i FA, iz GSW otisli Gary Payton II, Porter, Bjelica, Lee. Payton i Porter ce nedostajati sigurno, cak su i pocinjali neke tekme u PO
Jazzeri uvalili Goberta Minessoti, da nadoknadjuje Townsove obrambene nedostatke. Pomalo neocekivan trejd i nisam siguran kako ce to funkcionirat, al zivi bili pa vidjeli :D Boston doveo Brogdona da rijesi probleme s playmakingom i turnoverima. On ili Smart ce morat kretat s klupe jer tesko da ce tekme otvarat small ballom ili ga igrat veci dio tekme. Tek treba vidjeti gdje ce se smjestiti kapitalac KD |
mislim da ce na kraju ostat KD,ali su teska komedija on i onaj ravnozemljaš,jedan od najvecih failova ulozeno / dobiveno
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk |
cudna odluka minesote da ima dva max igraca kao twin towerse. nadam se da ce uspjet
|
jedino što će uspjeti - ući u playoff i to pod uvjetom da njih dvojica kliknu i da su zdravi.
dok Francuzić skuži da je došao u ledenu vukojebinu, nakon dvije srzone objesit će bijelu zastavu na glavu, pokupit će prnje i to je to od karijere. za KDa mi je svejedno gdje će završiti, trpat će s kim god igrao, ali sam siguran da više nikad neće uzeti chip. više me zanima kuda će Jazz poslati Bogdanovića... |
Da nema ovog malog Perkovića bili bi Finci na +20
|
vidi se iz aviona da će Gnjidić promašiti slobodna bacanja i da će Finci tražiti faul na njemu. I mulaomerović ga i dalje drži u igri...
pa jebemu mater. |
Naravno Finci zabili tricu i sada vode...
|
Babo falio tricu, sad da vidimo je li isteklo vrijeme za šut Zubca
|
radije 2 sata gledam travu kako raste nego ovakve tekme. to prije nego počneš znaš da si spreman za ludnicu zadnjih par minuta, na kraju je upravo tako i bilo :D
|
Dva bacanja za Zubca.... hahahahaha za produžetke
|
Falio je prvo hahahahahaha
|
Ispali iz kvalifikacija za SP i sad idemo u, slušaj ovo, predkvalifikacije za EP 2025. Ako sam dobro sve skužio...
Predkvalifikacije, znači da vidimo da li smo dovoljno dobri za kvalifikacije uopće :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:41. |