![]() |
Citiraj:
The iPhone 6s Plus has Optical Image Stabilization, while the iPhone 6s does not. :kafa: |
Nema, samo plus.
EDIT: ups...kasno palim :( |
Nek se nabiju, kao da moraju implementirati fuziju u jebenu kameru a kamera ih u proizvodnji kosta 1 dolar!!. Cekam i sluzbeni teardown Ifixita da potvrde ram, ovo je sve rekla kazala...
|
Citiraj:
Ovo je ipak civiliziraniji forum i portal da bi objavljivali članke i isprdke dotičnog O.M.-a za kojeg svi znamo kakav je i kakve gluposti drobi. Ne hvatajte se za to i ne sekirajte se. A sad nastavite sa raspravom. Pogotovo ovaj dio sa OISom mi nije jasan. Kao da je iP6S low end uređaj a iP6S+ high end pa je zaslužio OIS. I opet vas tjeraju da uzmete tacnu. |
Strašno je koliko Oleg Maštruko ne poznaje materiju o kojoj piše. I usput sramoti Bug.
Što se tiče novih iPhonea, sjajni su i kupio bih odmah jednog, ali kad ne želim potrošiti više od 3000 kn na uređaj, onda mi ovaj nikako ne može upast u budget :D Šteta. Bratić ima šesticu i mobitel je izvrstan, stvarno nema neke velike mane, sem one uobičajene gluposti na iOS-u, gdje ne možeš ništa prebacit bez itunesa. Što se tiče kamere, čista politika, tjeranje da se kupi skuplji model. Ista stvar kao i s memorijom uređaja. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sto se pak tice OIS-a, fotografija mene osobno ne zanima. No koliko sam na obicnoj sestici vidio, razlika izmedju slika 6+ i 6 je nikakva, dakle softwerski su to odlicno rijesili, a sad ce vjerojatno biti i dodatno sredjeno. No mislim da necu uzimati ni ovu iteraciju iPhonea. Zadrzat cu se na Androidu. Eventualno u veljaci/ozujku ako uleti neka odlicna ponuda, onda razmislim. Ovako uz pocetni storage od mizernih 16GB + vece cijene = hvala, ali ne hvala. |
Citiraj:
|
A sta se cudite, pa isto je i sa memorijom, to rade namjerno ;)
A za moje potrebe mi je i kamera na obicnoj 5ici i dalje odlicna. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Da, 16gb je mozda dosta nekom ko samo surfa, slika (a ne snima videe) i sl.
Meni je max slobodno oko 1-2gb i to samo zato jer stalno nesto brisem. A fora sa ajoblakom mi ne lezi zbog ocajnog uploada(99% vremena sam spojen na wifi). Prije ovoga sam imao 3GS sa 32gb i to mi je bilo cak i mrvu previse u to doba... Al od viska glava ne boli ;) |
Citiraj:
|
Bolje da su izbacili 16gb i ostavili minimum 32gb nego ovako...
|
Bojim se da to nećeš doživjeti
|
Ma hoce, mislim da ce sa 7-icom doc i 32gb minimum
|
Doci ce 32GB minimum. To je jedino sigurno. No problem ce biti sto ce doci kada ce ekipi trebati barem 64GB. I to je sigurno :D
|
ako ce snimat 4k trebat će bome 1TB :D
|
Hebiga, treba zaraditi 100$ za dodatnih 16Gb.
|
Citiraj:
http://www.phonearena.com/news/Did-y...one-6s_id73713 |
Ne razumijem to blaćenje 16gb, uzmi 64 i miran :), jer ionako tko daje tolike novce za telefon može nadoplatiti još za memoriju.
Da su i ostavili 32gb, naplatili bi i to. Meni osobno nikad nije bilo malo tih 16gb, jer slike i video idu u cloud, a i ne slikam puno. A uvijek sam imao stvarno dosta aplikacija instalirano, doduše ne instaliram velike igre jer ne igram igre uopće. Sad sam na OPO, i izgleda da me razmazila baterija, tako da još neću na ios, iako mi više leži ios. |
Citiraj:
|
Citiraj:
16GB necu ni spominjat, premium feel ide tek od 64GB :D Cekan samo kad ce kod nas bit preorder da i to rijesin. |
|
Citiraj:
Tko normalan snima u komadu sat i nešto? Mob je idealan za sekvence do 30 sekundi. Išta preko toga je smiješno. 16GB za 4K je definitivno premalo (iako 4K nije nužna opcija), ali time su jasno rekli - ako nemaš $$ ne očekuj da ćeš imati na raspolaganju sve funkcije. Ista stvar kao i sa 4s ili 5c 8GB verzijama. |
Evo maloprije otišao iPhone 6 64GB za 2600 kn, neotvaran s računom i garancijom iz Sanca Domenice.
|
Proda san 5S za 3500, ocekujen da cu toliko i 6 kad kupin 6S :)
Nego da ne idemu u OT, potrebujem srednje kvalitetne slusalice za jaFon ali da imaju one kontrole i mic, od iphona su ocajne i te ne koristin (ima san neke stare koje od 4S vucen). Cijena, a sigurno priko 300 kn, ali opet nebi isa u vode od 150€ jer mi je to vec bacanje love. |
Dobro na koju foru?!!
Pa izlazi tek za 2 tjedna: http://www.njuskalo.hr/iphone-6/ipho...oglas-16522583 |
Opet isti oglas, samo drugo korisničko ime.
Šta vam se čini? http://www.njuskalo.hr/iphone-6/ipho...oglas-16547401 |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:13. |