![]() |
|
Citiraj:
danas se smatra sramotom ako ideš busom ili biciklom |
Nije da se baš smatra sramotom, već je javni prijevoz u ZG dosta loš. Slaba je povezanost, tj. ponekad treba presjedati po 2-3 puta. Za moju relaciju kuća-pos'o, kad nema gužve, s autom mi treba 10 minuta, javnim prijevozom mi treba 45 minuta i moram ići bus-tramvaj-tramvaj. Čekam bus, pa čekam tramvaj, pa opet čekanje zbog presjedanja na drugi tramvaj.
|
Jbg, ja volim SUV-ove jer su imam puno veci pregled oko sebe nego u drugim autima. Osim toga, kao sto rece Coconut - nije mi vise 25 godina da mi je bas ugodno izvlaciti se iz sportskih auta. Koljena i ledja mi se svakodnevno zahvaljuju ako im priustim visu poziciju sjedenja. Trece - sa svojih 195cm i 120 kila mi nije bas ugodno u malim i skucenim autima. Cetvrto - zaboli me kuki za stereotipe iako zivim u drzavi gdje SUV-ove, BMW-e i Audije i Mercedese voze Turci, a choppere i maxi skutere umirovljenici i eto bih po nekom pravilu trebao voziti elektricni autic i R1300GS da bih se uklopio u gomilu.
Neka vozi svatko sta zeli, u cemu se osjeca ugodno i sta svojim novcem moze kupiti. Jos bih trebao nekome polagati racune sta ja sa svojim novcem radim... |
U vrijeme kada sam ja bio srednjoškolac, bus linije 32 za RI je vozio iz Lovrana svakih 20 min, a između 12 i 15h svakih 15 min s time da je bilo i buseva koji su vozili đake i radnike direkt iz Opatije u RI.
Normalno d aću se voziti autom u RI jer sada bus vozi svakih 45min u špici, a izvan nje ni sam Bog ne zna kada ćeš stići doma. |
kod mene je situacija da mi je "sportski" neusporedivo udobniji od SUV-a :D
|
Citiraj:
Prodaj meni F11 kupi si nešto povišeno :) Citiraj:
|
Citiraj:
Amdejca za predsjednicu! Imaš sriće da medo ne vozi SUV. |
Ja sam 2021. za bivsu pandu 15'' nove momo felge kupia u slovenskog vulkanizera zaverski.eu preko njuskala, pa baci oko: https://www.njuskalo.hr/trgovina/zav...tegoryId=12177
Cua se sa Matjazom na whatsapp, ispale me tada 220 eur 4 nove felge i 40 eur dostava. |
Jučer gledao TV Automagazin u kojoj je bila reportaža sa pariškog salona automobila. Za petrolheada poput mene to je bila noćna mora - više EV-a nego ICE-a, pun q nekih noname firmi, Ford Capri koji više nije 'Mustang za siromašne' nego EV SUV,.... :puke:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
ja sam to čuja za ljude koji sele u Samobor...da se mogu hvaliti prirezom :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
btw jutros u 7 nije bilo gužve na Jankomiru, ulaz u Zg. Ali je bio kaos na čvoru Jankomir prema zaobilaznici u smjeru istoka, kolona je bila maltene od CCO do zaobilaznice... |
to danas izlaze iz ZG oni što ju jučer dolazili :D
|
hahahahahaha :D
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
:lol2::lol2::lol2: |
Citiraj:
Ajde da si kupio mazdu, merca, audija, bmw, lexus ili volvo... Ali korejskog kadeta :D |
Citiraj:
Morat cu si neka prava muska kola kupiti :D Bolje da vam ne kazem sto imam u planu sljedece uzeti :D |
Kiu Sportage uzmi, nemoj biti papučar.
Žena odabire boju, naravno. |
Kakav pobogu Sportage. Ako već mora biti Kia, za prave muškarčine u obzir dolazi samo Sorento.
|
Ali samo crveni :D
|
A ne, ne - crni da sliči na Tahoe i one druge američke mrcine obzirom da i sam amerikaniziranog izgleda.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ko bog nešto na struju. :D |
Automobili
Citiraj:
I dobra je za izbacivanje bubreznog kamenca. Isprobao prosle godine hybrid, jako tvrd auto, bas za one koji vole tvrdo :D :D Citiraj:
Ako ne kupiš Škodu ili slično sljedeće što će biti je non binary they/them. |
Citiraj:
Šta je onda Škoda Karoq, majke ti? Hiltica? :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Prošli vikend sam stao, ladica do poda i gledao kad se ovaj par dovezao na meet :) Fino su se preobuli iz cipela za u auto u cipele za gaženje po travi s nama smrtnicima i uklopili se u rulju. https://i.postimg.cc/4nyLsCQN/PCK-Brooklands-0001.jpghttps://i.postimg.cc/vx43z9Z6/PCK-Brooklands-0002.jpg |
Citiraj:
Vec lurkam po mobile.de ima fin izbor. Kad kaparim sheram vise infoa...:P |
Citiraj:
|
ajde ajde, budi pristojan pa će te i provozati.
Možete zajedno biti močni. :D Btw, ona kuga mi je baš fini SUV. Mogu se viditi u njemu. :D |
Citiraj:
Nisam probao ali ako je tvrđa od Sprtagea možda su zaboravili staviti amortizere. Ili vlasnici Škode vole tvrdo :D |
Citiraj:
Citiraj:
|
Kuga je super i cesto mi bude zao sto ju nisam opet kupio, ali nam je jednostavno bila premala. Edge bi bio onda neki logican izbor za nas, ali sam se nacitao toliko horror prica o njima da sam odustao.
|
Citiraj:
Ma nema sanse da je sportage tvrdji od kodiaka. Ovo kratko sto sam se vozio u kodiaku sam nakon toga otisao do zubara da mi vrati plombe :D Sto se tice mog kadeta, puno je meksi na 18" od recimo moje prijeasnje mazde na 17" unatoc povisenom tezistu.... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:54. |
|