![]() |
|
Citiraj:
Da, sprej je ok za manje pukotine ili ako si nagazio na saraf, on ostao u gumi pa onda taj sprej sve to fino zabrtvi. Problem je sto ti usere felgu i moras mjenjat ventil kasnije. Ja sam osobno uvijek u geoeku ovo furao ako nemam rezervnu. Full jednostavno za koristit i funkcionira. https://tokic-alati.hr/carpriss-set-za-krpanje-guma/ |
|
Surfaš po bankinama?
|
Citiraj:
Onda uništi i TPMS? |
Citiraj:
Koristio sam to jednom samo i to na E36 koji nema tpms a kasnije sam mjenjao komplet ventil. |
Citiraj:
Doduse gume su dosle s autom (dot 2019 i 30k km). Boga pitaj ksj su sve prosle. :) |
Citiraj:
Ako obrišeš tu "masu" odmah po skidanju gume, ide dole. Posraćka i senzor, al se obriše. Uspio sam i oprati s felge i senzora i nakon što se već zasušilo, namočiš krpicu u WD40 i ide bez problema. |
Citiraj:
Zadnju jos nisam stigao. Vidim na IG da mu je stigao projekt Chicago u Frankfurt, no nema info ni slike koji bmw tocno je u pitanju |
Nevera nam se opet odgađa :)
|
Citiraj:
|
Ne razumijem o čemu pričate :stoopid:
|
Ja sam se referirao na aktualne vijesti na portalima. A sa serijama nisam upoznat :D
|
Ma na videu kaže da je homologirana. ;)
|
Pa očito laže na videu... otvori barem jedan portal.
Citiraj:
|
/s
Oebovas, ko da me znate od jučer :D |
Nije mi samo jasno šta radi tih 1000 radnika tamo.
Imaju samo jedan projekat, jedan proizvod koji se već vozi po cesti, a nisu u stanju u godinu dana ishodit homologaciju nego traže još jednu godinu... |
Bitno da iduce godine robo taxiji voze po ZG😂😂😂
Caric mu ga je fino metnio sa okladom a Rimac smrdi meni osobno fest |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Sve je to jedan veliki projekt cuclanja love iz EU fondova sa velikim igracima s obje strane. Ovo je samo malo zabave za nas sitnog zuba. |
To je to, a bude veselo kad mu EU Stevo kao iz one serije pokuca na vrata i pita di su pare.:):D
Citiraj:
|
Meanwhile u realnosti poskupljuje i autoplin. Kazu upuceni da bismo sutra, da nije limita, probili 12KN za litru benzina...ako ide tim tempom kad se skine limit, a bude, bit ce 20KN/L.
|
Za sve ljubitelje start-stop sistema. :D
|
Citiraj:
Bora Lee će biti pis of kejk za Matu. A možda mu je to plan za osvajanaje Hollywooda kako bi mogao još bolje prodavati Bugattije. |
Citiraj:
Zabavan je ovaj (K)Rimac, mitomanija, demagogija i propaganda. Kao da je bilo jučer kad sam iz sprdačine prebacio na Yutel. Ok, sto smo pljuvali pljuvali smo, nemojte se zezat dok nije dosao Mr. Grafička Freak i podijelio par: "Vi ste jalni Rvati koji ne praštate tuđi uspjeh" epiteta :lol2: No, mene recimo sad zanima, s obzirom da Krimac ima love ko pljeve sad da li bi platio sve one firme koje su za njega radile za đabe.... |
Citiraj:
|
Možda benza biti i 5€/l ukoliko će to pratiti i povećanje plaća, penzija,... A znamo da se to neće dogoditi. Da imam plaću od 5k €, bmk koliko košta gorivo.
|
Da svi imaju plaću 5k €, i litra goriva bi koštala 5€. Pa nije problem naštampat para da svi imaju plaću 5000€/mj, al taj papir onda vrijedi ravno ništa.
|
Citiraj:
|
A tek Sinčić.... Da 'rvati imaju plaću 5k €, on bi u Briselu 'radio' za kikiriki, a borio se rukama i nogama da dospije tamo :D
|
Citiraj:
Možda bi trebalo malo naštampati da kolabira ovaj svjetski financijski sistem jer sigurno ne vodi dobrom. Sve se svodi na laži i špekulacije. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:47. |
|