![]() |
Nadam se da ste uložili u DOGE. Sada samo treba pratiti cijenu, zaraditi nešto love i počastiti se sa komadom hardwera. Evo probio je 0,50 eura :)
|
Jaci od Bitcoina!!! |
Ispravak mog netočnog navoda, ethereum nema max supply. Dogecoin > Ethereum :D
btw doge prešišao market cap XRP-a za sitnih desetak milijarda dolara :lol2: |
Di na binance mogu vidjeti kolki bi mi bili feejevi za mijenje, preciznije rvn u usdt i obratno.
Sent from my RMX2001 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja ga kupio na 0.04 i sad sam debelo u plusu, kad uvati 1€ prodajem i puna šaka brade.:dajpivu: |
Doge je navodno jedan od najviše eco friendly coina, najmanje struje po transakciji, što postaje jako važno sada kada je u mainstreamu.
Sad je prvi korak 3. coin po marketcapu ,100 milijardi$ cap i onda 1$. ne vidim da će dalje od toga, nema više 2-3x Btv ne znam zašto neki pišu u eurima to ne znači ništa u cryptosvijetu, kao barel nafte u eurima ili japanskom jenu,a, ili ono doć će coin do 10kuna okrugla brojka u hrvatskoj pa ima psihološki utjecaj na cijeli coin. |
Sad se počeo tražiti smisao u Dogecoinu... Jel nije on napravljen iz sprdnje da bude što beskorisniji?
|
da. upravo to.
problem je egomanijak elon koji ga shill-a a rulja uopce ne kuzi, niti potrosi vrijeme na proucavanja sta je taj ker. |
Citiraj:
Teška naiva je misliti da je DOGEu cijena narasla zbog Elonovog shillanja. Puno je tu više stvari/faktora u igri nego Muskovi twittovi… Sent from my iPhone using Tapatalk |
Doge je napravljen kao sprdnja prema ostalim altcoinovima. Što se beskorisnosti tiče, ne vidim po čemu se doge znatno razlikuje od ostalih alt coinova kad je riječ o tome.
|
Citiraj:
Ali ima dosta jak backing. Ok za Elonovo shillanje - ali ono nikad nije imalo značajnog utjecaja na cijenu coina. točno se sjećam da sam jedno vrijeme gledao - na Elonove tweetove o DOGEu - kojih je btw nekad bilo kud i kamo više - coin bi skočio za 2-3 centa (sa ~0,04 na 0,07 i sl). Tek kad je Cuban najavio da će Mavsi prihvaćat DOGE kao platno sredstvo je došao prvi naglo skok, a idući na ATH od ~0,43$ dolazi koji dan nakon sto je Cuban najavio da Mavsi iste coinove neće dalje mijenjati u FIAT nego da uvode coin u poslovne knjige. Sent from my iPhone using Tapatalk |
kolega kupio Doge u prvom mjesecu za 3 tisuce dolara. kad je dosao do 0.35$ 1.5. izvukao trecinu, ostalo pustio.
dzabe nama sva pracenja alt coinova, on si zaradio za kucu skoro :D :D |
Kada poslije u Saturday Night Liveu Elon kaže da je prodao sav DOGE... Kada cijena DOGEu padne 90% i povuče cijeli kripto svijet u recesiju.... Nadam se da se to neće dogoditi jer će postati najomrženiji čovjek na planeti i tek onda će morati pobjeći na Mjesec ili na Mars!
|
Da je pravi, to bi rekao na pocetku emisije. I onda na kraju da se salio. To bi bio pravi potez, onaj tip sto drzi 99% dogea bi zicer prodao sve sto hodla i eto mu napokon cistog trzista.
|
Ekipa, jel mi može netko dat savjet, izmajnao sam nesto Ethereuma. I sad sve stoji na Jaxx libertz, koje su mi opcije za povuć taj novac. Postoji li mogćnost da to nekako prebacim na svoj bankovni račun ? Ili kreditnu karticu...
Koliko sam ja skužio, na jaxx mogu samo trejdat za drugu kripto walutu i sendat nekome. E sad .. tu mi malo šteka moje zananje ! :D |
Jel se usdt moze slati izmedju mjenjacnica?
Imam namjeru kupiti safemoon jer mislim da ce ga napumpat kao i shibu |
Citiraj:
Ako nemaš kartice,neznam baš kako je izvedivo da si prebaciš na svoj račun,to će netko drugi morat savjetovati ... |
Citiraj:
Citiraj:
|
Dečki, može li preporuka za neki exchange? Do sad sam koristio Bitpandu jer je vrlo jednostavno uplatiti EUR Visom i još jednostavnije povuć novce iz EUR accounta na devizni. No tamo su swap naknade strašno velike, tipa 4%.
Koji bi bio najbolji exchange, sa mogućnošću držanja walleta iz svega u čemu trejdam i sa jednostavnim uplatama preko VISA-e i jednostavnim povlačenjem novca na EUR/USD račun? Binance ili? P.S. Shiba coin market cap 12 milijarda, kakve genijalne pizdarije :D |
tih $100 u shiba coinu ce mi bit najbolja investicija ikad :D i danas ga binance listao... haha :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Mislim da je Bitpanda imao najniži fee za uplate preko kartice. Provjeri Kraken i Binance, ali mislim da je tako bilo. Za isplate na račun imaš njih nekoliko uključujući i Bitpandu. Inače, imaš i Bitpanda Pro gdje ti je fee 0,10%. Prebaciš instant s Bitpanda brokera na Bitpanda exchange i nazad. |
Binance je odličan.
Shiba doslovno šiba po svemu :D |
Zbog zakrčenja Binace smart chaina transakcije koje sam obavio na Pancake swapu mi pol dana stoje kao "submitted". PCS preporučuje dizati gas, ali čini se da to ne pomaže. Što s tim transakcijama, da i dalje čekam na potvrdu ili odbijanje, a očito će bit odbijene? Ima li smisla pokušavati transakcije s drugim tokenima dok ove stoje?
|
Neke transakcije uopce ni ne dodju do BSC-a odnosno Metamask misli da ih je poslao, a nisu primljene, i to je problem vise metamaska nego BSC-a (provjeri da li je transakcija pending na bscscan ili je uopce ne vidi).. ako je ne vidi, probaj zagasiti browser kompletno i otvoriti nanovo, MM ne bi trebao vise vidjeti tu transakciju kao poslanu. Pa ponovi radnju s vecim fee-jem.
Dok se ne rijesi ta jedna transakcija koja je zaglavila, nece ni sve ostale napravljene poslije nje. |
Citiraj:
Hvala na odgovoru. Koristim Metamask android app, gašenje i odlogiranje ne pomaže. Ručno sam ih otkazao, ali me živcira što mi svaku tu akciju uredno naplaćuje. Edit - jedna mi se transakcija ponovno pojavljuje kao submitted iako sam ju dvaput otkazao. Ovo je totalni kaos. |
Zanimljiv dan danas, prvo onaj glavonja iz ETH-a poklonio bilijune shiba in coina u tadašnjoj vrijednosti od preko milijardu $ indijskom covid caritasu. i srušio cijeli coin za 40% kao humanitarac a zapravo da ih makne kao ostale i shitcoine sa svoje preopterećene mreže i ogromnih gas feejeva. teško je reći hoće li se shiba oporaviti sad kad ima milijarde coina na prodaju.
Zatim elon objavi da neće prodavati tesle bitcoinima jer troše previše ugljena : ), nego nekim drugim coinima. Sam je Elon priznao da je doge coin njegov stimulans američkim građanima, vjerojatno će ga nastavit gurat i promovirat, pa možda postane jedan od stabilnijih i većih coina. Bitcoin nakon objave nije previše potonuo za sada oko 5% Sutra je neka presuda za XRP pa može opet porasti, founderi MATIC-a su uplatili pomoć u isti fond kao i ETH glavonja, a s obzirom da MATIC rješava većinu problema ETH-a možda još poraste cijena, cijena je već u zadnjih par dana narasla 40% |
Lol, da tweet jednog klauna moze ovakav pad napravit. Samo dokaz neozbiljnosti tržišta, a ovaj si fine pare zaradi sa par tweetova.
Sent from my RMX2001 using Tapatalk |
Kupio sam safemoon.bas imam filing da ce zaljepiti kao shiba.ima nesto napeto u tim shitarama.da samo zaljepi 2-3 puta bjezim van i moram platit 10 posto fee za prodaju
|
Citiraj:
Ovo za 10% dodatno provjeri. Mislim da ti je cca 30% dok se sve na kraju zbroji.:chears: |
Vrijednosti kripta su u slobodnom padu. Tko ima love, neka kupuje. Osobno bih išao na ETH jer ima potencijala za vraćanje na 4k pa čak i povećanje te vrijednosti.
|
Citiraj:
Nhf naravno |
Oprez, Kinezi bi opet banali BTC skupa sa Indijcima. Zadnji put kad se to pricalo smo pali u ponor...
|
|
Citiraj:
Znam da si sarkastičan ali... :D https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...63b5c0b236.jpg |
@buljaka
Zadnji put kada sam ih kupio su bili <1.500€ tako da teško mogu biti u govnima. A kupovao sam ga i prije dok je bio još jeftiniji. Ofkors da mi odgovara veća cijena, ali ja sam ionako hodler tako da mi te oscilacije ne igraju bitnu ulogu u životu. |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
EDIT: Krenuo je naziv za ovaj dan, Bloody wednesday. Malo fali da se BTC zaleti na 30K. Jedino što je pozitivno, Elon trenutno gubi ako proda BTC. :D |
Taknuo je 30k
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:51. |