![]() |
Sudeci po reviewima ne vidim da su se ljudi zalili, a app je gore od 2016. Zanimljivije mi je sto nisam nikad cuo za taj app ako je vec tako pouzdan. Bumo vidli!
|
I nakon dva dana googlanja nisam našao nikakvu pametnu soluciju za ovo.
|
Biće da je FRP bypass pečiran. Netko je rekao da su ga pečirali.
Zadnje sam to radio na S7 ovom svom izčohanom jer bivši vlasnik nit je znao na kojem je accountu niti kad ga je zadnji put upalio. Srećom bio je na nekom starijem softveru i u tutorialu na YT je pisalo na kojem Firmwareu radi. Skinuo sam taj FW preko SamFirm toola, flešao preko Odina i odradio FRP lock bypass. Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
I? Nitko nis za note 10/+ ne prica ? telefon je bomba, je da je šlapa, ali je bomba :D
https://www.tportal.hr/tehno/clanak/...-foto-20190807 |
Paaa bas i nije bomba. Tolki hype i izbace isti uredaj sa nekim nedostacima. Po meni je S10 obican najkompletniji od Samsunga pogotovo kad se nade novi za 4000kn.
|
SD ima N10/+ na prednarudžbi. N10 za 6.649 kn, a N10+ za 7.749 kn.
https://www.sancta-domenica.hr/promotions/note10 |
Citiraj:
yeah right. |
Pratio sam predstavljanja N10 i malo razočaran jer baš ne nudi puno u odnosu N8. Imao N9 koju sam bio i zadovoljan na autonomiji.
Отправлено через SM-G955F |
Mali napredak, ništa posebno značajno. Nisam baš oduševljen s ovom podjelom na dva modela kao u S seriji.
|
Ne kužim što imaš bit oduševljen il ne? Ak ti treba veći, uzmeš veći. I obratno.
|
a e, ko puno putuje bus/vlak/itd, veci ekran je zakon.
nema tu vise nikakvih pomaka, dizajnerski su dosli do zida |
Do čega je onda došao Sony sa Xperiom 10 :D
Kad sam ga vidio uživo i primio u ruku pomislio sam kako bi mogao koristit taj mob kao teniski reket. |
Što sam na brzinu vidio - utrpali par kamera, promjenili ekran ... morat ću ga otić uživo pogledat N10+, pitanje jel ima SD izložbene primjerke ?
Eh da i obična desetka naspram + verzije nema SD kartice, max 256 GB pohrane, nema SD kartice, "samo" full hd rezolucija itd. ... jedina šteta je što više nisu kompaktibilni sa Gear VR.om :( |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Zato imas dva modela i kupis bolji, nekuzim. Isto kao i s10e, s10, s10+. Meni je cakstovise note 10+ izuzetno zanimljiv i lomim se jos :) |
Naravno, da kupujem Note 10, ne bi ne gledo manji model. Mogu oni napravit i 5 modela, jedino gdje bi se mene ticalo je cijena. Note 10 je sad dobio startnu cijenu od Notea 9, a Note 10+ je poskupio.
Za S10e kontam, dosta ljudi hoće top model u manjim dimenzijama, a Note 10 je po veličini između S10 i S10+, dakle nije baš malen mobitel. |
Nije ni taj samsung sto je nekad bio. Prvo su se sprdali s proizvodjavima koji su izbacivali msd slot, hp jack i sl, a sad eto i oni to rade. Citam da su i reklame gdje su sprdali ajfon oko hp jacka isto maknuli s jutuba tststs... Sve je to ista bagra :)
|
Samsung 12.08. predstavlja 108 MP senzor. Ustvari se radi o Quad Bayer 27 MP senzoru (4x27 MP = 108 MP).
https://www.gsmarena.com/samsungs_10...news-38612.php |
Pozz,
Dali se S10+ stvarno isplati kupiti ili ima i neki bolji model? Planiram ga uskoro kupiti Poslano sa mog ANE-LX1 koristeći Tapatalk |
Sa novim patchom.... nisam ga bas koristio puno ali prije nije islo na 2 dana.
https://i.ibb.co/Fw7K7j5/Screenshot-...6-Settings.jpg |
Sad gledam ovaj A70,baterija mu covjece 4500,jest malo ovelik, all jedino mrvicu malo slabiji procesor, uglavnom super mob za cijenu dzaba skoro, novi 2000 kn, odlican!
|
Citiraj:
|
Zena u firmi moze birat a50 za badava, a a70 uz doplatu od 700kn. Ne treba joj veliki mob, preporucio sam joj a50, nadam se da nisam fulao. Kaj mislite?
Sent from my SM-G950F using Tapatalk |
Bit ce i ok free A50.
|
Čekaj, Note 10 ima 1080 ekran??!! Na 6.3"??
|
Citiraj:
Da ne spominjemo izbacivanje 3.5mm jacka sa oba modela, + msd utora kao i ToF senzora sa manjeg modela. IMO, trebali su napraviti manji model sa identicnim karakteristikama osim naravno manje baterije i ekrana... |
Citiraj:
|
Strava, strava, mene nece vidjet.
Note5 mi je bio fantastican mobitel, ovo sve nakon je smece |
Ne znam koji k.... mi se dogodio sa S10E.
Znači,odem u recovery,uredno odradim wipe cache partition(navika),reboot,podigne sistem i onda poludio. Prvo se zamrzao kad sam ušao u postavke,kliknem back tipku,ništa,kliknem par puta i ekran bljeska i opet zamrzne.Pokušam sa power tipkom dugi stisak da ga ugasi,ništa.I dalje zamrznut. Ostavio ga par minuta i činilo mi se da je proradio.Nije,nego čim sam taknuo ekran,opet se zamrznuo.... Onda sam popizdio i držao power tipku dok se nije ugasio.Ostavio ga pola sata,upalio i normalno sad radi.Pa koji vrag mu se dogodio?Ima li neko slično iskustvo?Da nije matična,ekran ili je samo imao trenutak ludila?! Nešto slično mi se jednom dogodilo na OP3T,ali reboot je to riješio.Ovo me baš uplašilo.... |
Citiraj:
https://i.kym-cdn.com/photos/images/...25/428/264.jpg |
Citiraj:
|
Pa da,nisam to očekivao.Prvi tren pomislio,nešto je krepalo.Ali kad sam ga uspio ugasiti i nakon toga upaliti,laknulo mi je 🙂
|
Citiraj:
|
Se sjecate kad je lenovo tam 2007 napravio revoluciju sa l220x monitorom. Ips, 22" i na to reza 1900x1200.. uf, koliko je kukanja bilo kako je to prevelika reza, da je sve presitno :))
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali neka svako da pare za kaj misli da mu vrijedi. 2016.g. sam ubo S7 novi na njušci za 3000 kn, danas samya za te pare nemam osim S10e a tog ne bi fala. Ne bi ni S10. S10+ je već mob kak spada. Ali jbga, ja preko edge ekrana nemrem preći. Sličnu svinjariju je napravio šaomi sa A3 i trpanjem 720p ekrana u njega...Spreman sam ja na kompromise ali neke stvari su too much... |
Tako je Renc, hvala
|
Citiraj:
https://i.kym-cdn.com/photos/images/...25/428/264.jpg Panasonic ti je dbr rekao, 2 mjeseca trolas i neznas ni sam jel si poš'o ili si doš'o.Promjenio si 10 telefona i svi su smece. Po cemu s10e je "nebi fala" a ni s10 ? S10+ najjaci model je 3k kuna skuplji od note 10+ u samom startu, a note je bolji telefon. Meni , znaci citaj moje misljenje je da je note 10+ odlican telefon i ima sve sto mi treba, jedino me mrvicu brine tih 6.8" da ce mi bit ipak prevelik. S10e koristim pola godine i nemam niti jednu zamjerku za mob, mozda da je kamera mrvicu bolja , jednostavno mi je dosadio. Headphone jack ne koristim i ne treba mi a 256gb + sd card mi je i previse mjesta. |
Ne znam samo što se gabre i renc bune protiv Note 10?
Gabre ionako kupuje onog asusa (barem je rekao), a renc ne kupuje ništa, to su valjda svi već shvatili. Ako niste potencijalni kupci čemu negodovanje? Šta te briga koju rezu ima note 10..... |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:00. |