![]() |
|
Ma kocka je sveta stvar, sta san sve vidio i cuo da je to auto prozivilo... 190 je isto dobar autic ali nekako je previse, sta ja znan, troma i velika. Barem je takav osjecaj...
|
Abarthi 500, neovisno o verziji, stvarno svi zgledaju super. Jedina mana je što im se ne može u potpunosti ugasiti elektronika, ono ni pod razno. To je šteta...
|
Citiraj:
Citiraj:
Evo i jedna domaća šta mi je super sređena. Clean look. |
Citiraj:
|
Muke vlasnika Lamborghinija. Srećom ima smisla za humor :D
http://www.carscoops.com/2013/09/guy...ni-diablo.html |
Citiraj:
|
Citiraj:
Zato ja volim mog GT-R-a i ženin Evo - sve se da pogasit i super. To mi je bilo smiješno, kad se komentirao moj udes, kako su neki rekli "zakazala jap elektronika" - hihi pa ljudi sve se na stazi pogasi, zato i bude sranja :roller: |
pics or didn't happen :D
čuo sam da si ga sredio, se popravlja ili cios? :D |
Ekipa, trebao bi preporuku za brisače, konkretno trebam ih za Nissan Note 2011. god? Po mogućnosti neka normalan cijena i di se mogu nabavit. Original su se raspali nakon 2 godine:kafa:
|
jel zna neko neku dobru kucu rabljeih auta u njemackoj (ako je neko isao kupovat), isao bih kupit auto za koji mjesec.. i da po mogucnosti ima neku web starnicu.. ali i ako nema, nema veze, samo da znate da je "pouzdana"..
|
pa nađi na www.mobile.de nekolicinu autiju sto ti se sviđa pa pogledaj
|
Citiraj:
|
Okvirna cijena? :)
|
Citiraj:
|
ja sam nezadovoljan iznimno bio sa silenciom koji je skuplji od boscha osjetno, sa druge strane bosch mi je puno bolji.
makar svi sa klijačima 2 su nezadovoljni sa silenciom i otišao im je jako brzo dok recimo za megana su svi ultra zadovoljni. svejedno silencio je bio osjetno preko 300kn, a bosch 170kn za par. |
300 kn dva brisača, najs:D:beer::hitthewal:
Znači mogu bit super (kao na Meganu) ali opet mogu bit sranje kao na Cilio2? |
jep... i to je baš ono našlo se na forumu par ljudi sa meganom (i scenic) i klijom i svi imali maltene identična iskustva sa njima.
ali velim osim što ih ne bi uzeo više zbog toga jer su trajali doslovno 2 mjeseca prije flekanja, druga stvar je cijena koja je bila oko 350kn ako se ne varam, duplo više nego bosch. |
Citiraj:
Ma previše ja volim taj auto, pogotovo sad kad sam se uvjerio da je ko tenk. Kad se zabiješ sa 150 u ogradu sa samo jednim redom guma ispred, a onda čovjek s razbijene strane lijepo otvori vrata, izađe van, i zatvori vrata, a ne izlazi odprilike van kroz auspuh ili ga moraju rezat, onda znaš da je to to! I naravno, činjenica da je auto i dalje u centru, da je šasija skoro netaknuta (a možda čak i kompletno netaknuta, upitan je samo desni prednji vrh, no to je niš), da sam motor morao zgasit jer je i dalje radio, da je bez beda šaltao - da, šteta je ogromna, ali samo na karoseriji, ovjesu i unutrašnjosti (i to samo zbog glupih airbogova), drugim riječima sve što se da sredit bez problema, samo treba love, rada i vremena. Čudo od auta! Respect! |
pa dobro ak ne mora "na stol" znači ili da nije bio prejak udes ili da je stvarno tenk.
svejedno daj pics :D |
Citiraj:
Fuck me :nuts: |
Sve bu se rastavilo neovisno. Udar je bil jak, vjeruj mi! Samo je prednji desni krak upitan, no to nije bed. Kad bu gol bumo slikali, sad je tek krenulo rastavljenje interijera. Polako ali sigurno :)
|
Citiraj:
|
evo sad ti dođeš i uneseš pomutnju :D
jel pričaš za clio 2 ili 3? |
Citiraj:
Citiraj:
|
Ja imam Bosch, i to one obicne, prezadovoljan sam. Jos kupljeni na akciji za 55kn :D
|
evo ti si prvi koji je za 2ojku javio da je zadovoljan sa silenciom pošto smo svi imali isti problem - nehumano kratku trajnost.
|
Citiraj:
|
to je očekivano da su uvijek dobri... isto kao i poluispuštene gume, odvaljen retrovizor, nedostatak raznih tekućina u motoru etc. :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
U De imaš veći izbor, ali dobri auti su i tamo skupi kao i ovdje. Glupo je za očekivati da ćeš auto star 5 godina sa <100 000 km tamo manje platiti i da će te nakon svih davanja manje izaći nego ovdje. Jedini problem kod nas su auti koji su vani brzo napravili veliku kilometražu koja je prije uvoza "skinuta" i takvih je 9/10 uveženih tako da je stanje u Hrvatskoj da zapravo nema auta sa puno kilometara. Kupac koji je kupio moj passat tvrdi da je bio jedini auto sa >300 000 km na satu a u najboljem stanju. Kupi ovdje auto gdje ga imaš uvjete pogledati i imaš uvid u kilometražu unatrag 5-6 godina, ako se nešto mulja samo se okreni na peti. Nedavno sam kupio još jedan GTI tu kod nas i cijena mu je tu negdje sa svim davanjima nakon uvoza. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Daj baci neku sliku, predpostavljam 5icu ili? |
Kak vam se sviđa ova fotka?
http://img703.imageshack.us/img703/8660/6r1p.jpg |
Citiraj:
Zasto te lako pamtljive table nikad nisan kuzio :p |
Citiraj:
|
Citiraj:
OK je auto, ali meni totalno nezanimljiv. ![]() Ovo je auto :care:! |
Pital sam kakva vam je slika a ne koji auto volite ili zašto ne kužite rege ili...
|
meni amateru slika kao slika je odlična... zakej?
|
delete
(vjetrenjače...) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:12. |